Shunsuke Nakamura Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Ja se ne slažem da bilo ko treba ili mora da navija za bilo koji klub na svijetu. To treba da bude potpuno slobodan izbor. Mjesto rođenja može, ali i ne mora to da određuje. Nemam ništa protiv da svi u Nišu ili Kragujevcu navijaju za Radnički ako to žele, ali ne može se isto tako nikome tamo zabraniti da mu Zvezda ili Partizan budu na prvom mjestu. Ja sam iz Nikšića i navijam cijeli život za Zvezdu. Mnogo ljudi navija za Partizan i odlazi redovno na njihove utakmice, mnogi od njih su moji drugovi iz škole ili naselja. Ima i solidan broj onih kojima je Sutjeska na prvom mjestu. Za mene je to sve stvar izbora. Navijanje ne treba da bude obaveza, to je više jedan iracionalni faktor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Šta mislite o Burmazu, polu sezona 15 utakmica 12 golova Krstovic je vracen, u istim godinama iz Graficara, gde je imao 6 utakmica 2 gola(penal i prazan gol) na polusezoni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 18 hours ago, Redstar0356 said: Veliki Srbi bacaju bombe DRUGOM Srbinu al' zato ne smes da igras u Zvezdi ako nisi SRBIN. Mozda bi ljudi koji po vama imaju losa krvna zrnca, mogli da bacaju neke bombe i otvaraju glave ljudima da bi se dokazali kao veliki SRBI. Ovo mi je omiljeno kod te grupe Zvezdinih navijača uvek bilo. Toliko Srbuju a zbog njihovih akcija ta ista Srbija 2x u 10 godina izbačena sa Evropskog prvenstva, tj. direktno zbog njih toj istoj Srbiji je uskraćen plasman na prvenstvo. Pa onda naravno krene mantra kako se Srbija nije plasirala 20 godina na EP. Veći Srbi od cele Srbije, nema šta. Da damo neki predlog da republika promeni ime u Republika Crvena Zvezda možda? Mislim Srbija ne zvuči dovoljno srpski.. Crvena Zvezda bi odgovaralo više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 A sto mesate Piksija kao igraca i Piksija kao predsednika, selektora...? Ljudi iz Nisa sam, u Pasi poljanoj ni dan danas ljudi ne umeju da sklope prostu recenicu, a da ne "ofrlje" padez. Odakle je-odlican je. Voleo bih i ja da mogu da navijam za Radnicki, al sam upravo zbog tog Piksija i poceo da navijam za Zvezdu, a njemu skidam kapu sto je u Nisu napravio oprostaj, jer Radnicki nije Trudbenik, vec vrlo respektabilan klub ondasnje Jugoslavije, tu je sve pocelo i u redu je da se tu i okonca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 14 minutes ago, Crni said: A sto mesate Piksija kao igraca i Piksija kao predsednika, selektora...? Ljudi iz Nisa sam, u Pasi poljanoj ni dan danas ljudi ne umeju da sklope prostu recenicu, a da ne "ofrlje" padez. Odakle je-odlican je. Voleo bih i ja da mogu da navijam za Radnicki, al sam upravo zbog tog Piksija i poceo da navijam za Zvezdu, a njemu skidam kapu sto je u Nisu napravio oprostaj, jer Radnicki nije Trudbenik, vec vrlo respektabilan klub ondasnje Jugoslavije, tu je sve pocelo i u redu je da se tu i okonca. napravio je oprostaj i u japanu. igrali su nagoja-zvezda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 21 minutes ago, pavijan2 said: napravio je oprostaj i u japanu. igrali su nagoja-zvezda. 6-0 za Nagoju 🙄 Najjaca utakmica u istoriji oprostajnih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 22 minutes ago, pavijan2 said: napravio je oprostaj i u japanu. igrali su nagoja-zvezda. Sto opet ima smisla, prvi klub Radnicki, poslednji Nagoja i Zvezda kao zlatna sredina da upotpuni svecanost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 5 minutes ago, pantelia said: 6-0 za Nagoju 🙄 Najjaca utakmica u istoriji oprostajnih Za Zvezdu igrala deca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 5 hours ago, vlaDixXx said: Šta mislite o Burmazu, polu sezona 15 utakmica 12 golova Krstovic je vracen, u istim godinama iz Graficara, gde je imao 6 utakmica 2 gola(penal i prazan gol) na polusezoni.... Taj je bio u Kragujevcu i pokazao ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alija Sirotanović Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 (edited) Lučić je paklen igrač Edited May 21, 2022 by Ahmet Sabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 13 hours ago, pavijan2 said: Srbi Dalmatinci koji žive u Beogradu i Vojvodini. Dosta ih je ovde navijalo za Hajduk, a kad odu u rodni kraj za Zvezdu. 1987. sam u dalmatinskom selu Kakma, u zaleđu Biograda na moru, prisustvovao događaju kad je jedan Dalmoš na privremenom radu u Zemunu zaboravio da skine Hajdukovu zastavicu sa retrovizora pri dolasku u rodni kraj. Parkirao čovek kola, kad nastade graja. Gomila klinaca od 8-15 godina trči kroz selo i viče: " Došle ustaše". Za čas se skupilo pedesetak ljudi, nađoše "krivca" i on je nesrećnik 2 sata morao objašnjavati otkud "ustaški" simbol kod njega. Ne bi mu bio u koži. Tada je po Beogradu slobodno, bez ikakvih problema, vozio auto sa Hajdukovim obeležjem, odlazio na čuvene "Bile večeri", ali zajebao se čovek i za malo ne strada u rođenom selu. Ти причаш о неким ендемским примјерима. Могао бих ти баш дешавања из Сплита са Книњанима и Бенковчанима, али нема везе… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Ocekuje li se sutra ogranak grckih delija na utakmici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Ono crkavice normalnog sveta je naprosto oguševljeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 5 hours ago, Pero_Cameron said: Ocekuje li se sutra ogranak grckih delija na utakmici? Kome smetaju Grci? Eto ih vec par dana po BG lepe pare ostaviše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 10 hours ago, Pero_Cameron said: Ocekuje li se sutra ogranak grckih delija na utakmici? Да није утакмица за титулу што да не, али кад се игра за титулу баш не бих волео да се сат времена пева олимпијакосу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ништа од титуле, лукс је бацио баксуз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 CRVENA ZVEZDA : Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Katai, Ben - Ohi. REZERVE: Đurić, Gobeljić, Gordić, Krstičić, Motika, Pankov, Pavkov, Radulović, Srnić, Stanić, Stanković. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Nekih 30 hiljada na stadionu. Tribine su prelepe zaista, samo da ne bude kao sa onim balonima u pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Hahahha, pa da li je moguće 🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Ovi vec zadimili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 6 minutes ago, Don Juan said: Hahahha, pa da li je moguće 🤣🤣🤣🤣 Šta se desilo? Propustio početak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 8 minutes ago, Čvarkov said: Šta se desilo? Propustio početak. Pa bilo 0-2 u Mančesteru.. ali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Pa bilo 0-2 u Mančesteru.. ali.... Zbunio si me, proverio sam na kojoj sam temi. Ja reko neko sranje na stadionu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Lepo je ponovo videti i igrače Voždovca rastrčane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Moj mali (4 god) od početka utakmice dere se Kangaaaa, Kangaaa. Tako da Kanga rešava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts