Kosjan Willavić Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Sram nas bilo 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 (edited) To stankela nabutaj jos 10 defanzivca pozadi.. cuvaj 0:0 Edited April 16, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Ponovo će biti "ponosan na svoje momke" a u stvari sve nula do nule! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted April 16, 2022 Author Share Posted April 16, 2022 kaze komentator da je ovo jos jedan remi u kojem necemo videti pobednika. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Bili bismo zadovoljniji nakon derbija sa +1 da smo mi bili u minusu 2 boda jer bismo taj derbi dobili, ovo branjenje rezultata od početka je ogavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Samo jedan komentar na sve viđeno "Stankoviću pičketino"!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Ja ne pamtim losiji derbi. Sta su ova dva tima pokazala veceras, mislim da je sramota za instituciju vecitog derbija. Oni kao da nisu dosli da igraju mnogo fudbal, a mi kao da nam se takva igra nije igrala. Mesari i Balerine. Pa onda malo promenimo uloge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Meni je glavni utisak da u realno izuzetno bitnom derbiju nijedna ni druga ekipa u zavrsnici ne pokazuju ni intenciju da daju gol. Neverovatno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Kakav paradoks, ovako se ne postaje sampion! Sraman derbi od strane Zvezde. Nema vise ni piva kuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Sad sledi "momci su se borili i ja im čestitam na tome" izjava. Sramotno Stankoviću, sramotno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Sve ce ovo da nas kosta do kraja prvenstva. Jajara od trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Tačno će TSC da naplati ovo sranje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 I italijanska sisa je dala Seru šansu da govori kako smo mi egal sa njima i da truća o regularnosti, tome kako mi ne gubimo bodove.... Umesto da krene ofanzivno, uvali im tri gola i reši prvenstvo. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 (edited) Stanković je ovaj derbi trebao da izgubi i da momentalno dobije otkaz posle utakmice. Mislim da se svaki pravi ljubitelj fudbala i simpatizer Zvezde osjeća posramljeno nakon ove utakmice. Igraš kući pred punim stadionom, imaš dosta bolju ekipu - sve je na tvojoj strani, ali ti nemaš baš nikakvu ambiciju da ideš na gol. Završio sam sa gledanjem Zvezde na neko vrijeme. Definitivno ne treba ovakvim manifestacijama poklanjati dva sata života. Edited April 16, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Stankovic bez daha kao da je on igrao... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 A mister već kalkuliše kako ima prostora da u narednih šest mečeva može da "odigra nerešeno protiv jednog čvrstog i organizovanog protivnika"... Nadam se da će posle ovog prvenstva biti tražem na čizmi i da će dobiti ponudu koju neće moći da odbije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 srecom da je na rts- u bio rukomet pa drugo poluvreme nisam ni gledao do zadnjih 5 minuta. očekivano ništa od fudbala tako da nema svrhe da ponavljam zasto ovo gledamo i ćutimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Sramotna partija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Strahinja Erakovic i Dragovic sve sto je vredelo na ovoj utakmici 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Kada je Srnić jedan od boljih na terenu, jasno je kakav fudbal igramo. Katai, Ivanić, Rodić, Sanogo...ne zna se ko je bio gori. Drago i Kanga jedine svetle tačke. Pićini zna. Pitanje je samo koliko može u fizičkom smislu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 I posle svih izjava trenera Stevanović pobedio sa izjavom da su dominirali u prvom poluvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Srnic kao i uvek na visini zadatka, inzvanredna partija kao nekad Iniesta Picini ih izvozao samo tako, nisu imali resenja za njegova probijanja Pavkov 2 gola dao Liverpulu Erakovic napokon bez zutih minuta Ben je pokazao koliko znaci mlad i odmoran igrac kao zamena, brz je kao vetar Filipe Falko vredi svaki paru koju smo dali za njega, vrteo ih na petoparcu kao da je Mesi u prajmu, onih par puta kroz noge je za hajlajts! Bakajako pokazao zasto nije hteo na pozajmicu, ima brzinu i dobar centarsut Krsticic, nista manje ne ocekujemo, ipak je u najboljim godinama i karijera mu ide uzlaznom putanju Ohi je pokazao da je klasni golgeter Deki Stankovic izrasta u velikog trenera, steta sto vec ima ponude Intera i Barselone, valjda ce ostati Derbi nikad bolji, zasenio i El Klaasiko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 "Ovako se osvajaju titule." 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Smeće od Kurir-a objasniLo u naslovu: Nula od fudbala na večitom derbiju, dva sata apsolutno NIČEGA, sudija najbolji akter meča. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Eraković jedino što je vredelo na terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts