Dragan Mićić Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, Igor_ said: Ja ne znam sto ste se svi okomili na Mrkelu, nije on duzan da radi svoj posao.. Naravno. U klubu postoji nadzorni odbor i ako su oni zadovoljni Mitrom ko smo mi da komentarisemo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 2 hours ago, Liska Manjina said: Brat Mustafa ce biti iznenađenje priprema, fuplo je brzi od svih naših prvotimaca. Barem sad Mita vidi kako izgleda fizički spreman igrač, ako uopšte gleda treninge. Brat Mustafa ne zna da vodi loptu, ono je Natanijel Asamoa level. Od kvaliteta da - brz je i to je bukvalno sve. Fudbalski, mozda bi i mogao u Zvezdu od pre 10 godina, sad nije ni blizu tog nivoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, Igor_ said: Ja ne znam sto ste se svi okomili na Mrkelu, nije on duzan da radi svoj posao.. Kao ni ostalih 300+ parazita nakačenih na Zvezdinu sisu (od kojih je preko 100 zaposleno u prethodne tri godine). 🤯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Ben upravo zabio prvi gol Komorosa u istoriji na afričko kupu nacija. Bravo majstore naš ❤️ 10 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 hour ago, Markoss said: Brat Mustafa ne zna da vodi loptu, ono je Natanijel Asamoa level. Od kvaliteta da - brz je i to je bukvalno sve. Fudbalski, mozda bi i mogao u Zvezdu od pre 10 godina, sad nije ni blizu tog nivoa. Jel ima neko kod nas da zna u pm ? Zmureci na Transfermarketu da su odabrali 20 anonimnih igraca, jednog bi uboli 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Zamalo Kanga da ga zabije sa 40 metara 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Boaći gol za Ganu ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Uh Picini osmislio ovo, taman da ne izlazi na teren kod zna, on ce da igra preko mutiverzuma i uzima pare. Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 15 minutes ago, mare80 said: Boaći gol za Ganu ... 😄 Plešu cigani po Africi večeras 😁. Ben gol i asistencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Plešu cigani po Africi večeras 😁. Ben gol i asistencija. Još brat Kanga da ispoštuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Just now, Tom Bombadil said: Još brat Kanga da ispoštuje Sa Mozzarta Quote El Fardu Ben je postao prvi državljanin Srbije koji je postigao gol na Kupu afričkih nacija! 🇰🇲🤝🇷🇸 🤣 6 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Da li gledaš Komorane Đorđeviću Zorane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 17 hours ago, Igor_ said: Jel ima neko kod nas da zna u pm ? Zmureci na Transfermarketu da su odabrali 20 anonimnih igraca, jednog bi uboli 100%. Dobri su Radulovic, Lucic, Mituljikici, Stankovic, samo treba da se radi s njima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Pise balerina Darjan da Njegos ide u Kaljari na pozajmicu.. 250000 evra pozajmica,ako ostanu u ligi obavezan otkup za 1 600 000 evra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Sa 5m imaginarnih evra od Betisa do 250k evra od Kaljarija. Još jedna brilijantna minijatura Terzića. Čudi me da nije otišao za dž i 20% od naredne prodaje koja se nikad neće desiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 33 minutes ago, Manilla said: Sa 5m imaginarnih evra od Betisa do 250k evra od Kaljarija. Još jedna brilijantna minijatura Terzića. Čudi me da nije otišao za dž i 20% od naredne prodaje koja se nikad neće desiti. Ali ako ga posle prodaju (vrate) nama, em dobijemo igraca em dobijemo 20 posto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Sreća da smo produžili polivalentnog Srnalda pa će se pokrpiti .... 😂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Njegos je bolji igrac od Krsticica duplo. Bukvalno smo bezveze poklonili igraca koji bi i imao minutazu na prolece, pogotovo jer Sanoga zezaju povrede. Ovako ostajemo na mrtvom Krsticicu i Nikolicu koji trenutno ne moze meda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 53 minutes ago, Markoss said: Njegos je bolji igrac od Krsticica duplo. Bukvalno smo bezveze poklonili igraca koji bi i imao minutazu na prolece, pogotovo jer Sanoga zezaju povrede. Ovako ostajemo na mrtvom Krsticicu i Nikolicu koji trenutno ne moze meda. Tesko ce Njegos dobaciti u karijeri koliko je Krstičić. Od silnih priča o milionima i ponudama čak i Junajteda ide za kikiriki u jednu od najslabijih ekipa u Italiji. Toliko je i Vulic dobacio ako ne i koji evro više Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 (edited) Ako se ne varam, Njegos je doveden nakon sto je uvedeno bonus pravilo. Bili smo tanki sa mladim igracima, a tada se i Jovicic povredio, pa je dobri Mita probao dve muve da resi jednim udarcem. Secam se da mi je drugar koji je u Radu bio kondicioni javio za taj transfer par dana pre ozvanicenja, i bio prilicno iznenadjen jer se ovaj ni na Banjici nije nicim isticao. Elem, jako malo talenta tu ima. Osim sporadicnog prangijanja sa distance, ne secam se da sam za ove skoro tri godine video neki fudbalski potez od njega. Neki pas, bilo sta, da covek kaze opa, ovaj mali ume da igra. Ma jok, alibi odigravanje prvom do sebe, borbeno i posteno sa dosta trcanja i agresivnosti, ali zbog tankog IQ-a uglavnom jalovo i beskorisno. Objektivno je to dosta slabiji igrac od Vulica, a s Krsticicem, cak i ovako fizicki raspadnutim, ne moze ni u istu recenicu. Na stranu Terzine bajke o Betisu i milionima, milionce i po je korektna cifra za limitiranog 22-godisnjaka. Naravno, ostavljam prostor za demant, isto sam mislio i za Racica. Edited January 19, 2022 by fradler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Srdjan Mijailović izgleda ide iz Čuke kod komšija ... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanExclusiveBend Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Oduvek je bio sisica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 13 hours ago, Markoss said: Njegos je bolji igrac od Krsticica duplo. Bukvalno smo bezveze poklonili igraca koji bi i imao minutazu na prolece, pogotovo jer Sanoga zezaju povrede. Ovako ostajemo na mrtvom Krsticicu i Nikolicu koji trenutno ne moze meda. Možda je pravi trenutak da vratimo neprelaznog Savia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 13 hours ago, Perkos2 said: Tesko ce Njegos dobaciti u karijeri koliko je Krstičić. Od silnih priča o milionima i ponudama čak i Junajteda ide za kikiriki u jednu od najslabijih ekipa u Italiji. Toliko je i Vulic dobacio ako ne i koji evro više Krsticic u prajmu vrv jeste bio bolji igrac nego sto ce Njegos biti, mada ne mogu da tvrdim. Ali sada je bas penzioner, bukvalno kao Milijas za siromasne deluje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 42 minutes ago, Markoss said: Krsticic u prajmu vrv jeste bio bolji igrac nego sto ce Njegos biti, mada ne mogu da tvrdim. Ali sada je bas penzioner, bukvalno kao Milijas za siromasne deluje. krstičić je bio dobar igrač, sad završava karijeru i tezgari a Njegoš još ništa nije pokazao na fudbalskoj sceni, jedino ostaje nada da ce se preporoditi u novoj sredini. ja da sam njegov trener on bi išao na štopera gde moze da pruzi mnogo više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts