KrX037 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 48 minutes ago, Don Juan said: U Sloveniji 🙂 Ovo je jako zanimljivo, pošto nigde do sada nisam našao gde smo tačno u Sloveniji, prva informacija je bila "okolina Maribora". E sada Bravo je iz Ljubljane, da li će ići u Ljubljanu, ili igrati tamo gde su sada, šta god značila okolina Maribora, nemam pojma. Ekipa je smeštena u kompleksu Brdo pri Kranju, prelep hotel, Titova rezidencija stara. Mene interesuje igra li se na terenima NK Bravo jer mi je to 10 minuta pešaka, ako jeu Kranju, onda malo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 31 minutes ago, Perkos2 said: ko dobija 7 miliona? Terzic dobija 6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 5 minutes ago, Redstar0356 said: Terzic dobija 6.5 malo je to😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Nikola Knezevic produzuje ugovor i ide na pozajmicu u Radnicki 1923. Gordic za sad nece na pozajmicu, odbio je Spartak, pa cemo videti do kraja sta i kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 imaćemo u svakoj ekipi u Linglongu po jednog igrača sem kod komšija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) 3 hours ago, KrX037 said: Ekipa je smeštena u kompleksu Brdo pri Kranju, prelep hotel, Titova rezidencija stara. Mene interesuje igra li se na terenima NK Bravo jer mi je to 10 minuta pešaka, ako jeu Kranju, onda malo dalje. Meni je stigao info da se igra na stadionu Stožice. To je pretpostavljam Ljubljana? Samo proveri na još nekoj strani 🙂 Edited June 24, 2022 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Ja, Srnić i Nikolić od starta. Sanogo izgleda ide pozadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Uuu Srnic, tototo, za ovo sluze prijateljske, da vidimo koliko mogu mladi igraci i pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Nisam ispratio, jel Ohi ostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Davor Rakic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Jel ovo sa Brazilom igramo? Edited June 24, 2022 by fradler typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) 2 minutes ago, Marokanac said: Davor Rakic? Ima predispozicije, al retko kad ih pokaze na terenu. Cudna glava. Ako se pitanje odnosi na onog klinca sto je zimus u Indjiju otisao. Edited June 24, 2022 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Vidim da je u sastavu a bas jebeno nikad nisam cuo za njega..iako sebe smatram korektno obavjestenim. Hvala @Markoss Ili na rezultati.com kiksaju sa sastavom pa lik uopste ne igra. Edited June 24, 2022 by Marokanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 U Ljubljani trenutno 30 stepeni a Stankela se obukao kao da je na vrh Triglava 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Jbt, zaboravio sam koji uzas od igraca je Veljko Nikolic. Ima li kakve sanse da i on zabode neku pozajmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 2 minutes ago, Marokanac said: Vidim da je u sastavu a bas jebeno nikad nisam cuo za njega..iako sebe smatram korektno obavjestenim. Hvala @Markoss Ili na rezultati.com kiksaju sa sastavom pa lik uopste ne igra. Kiksaju, broj 18 je Ibrahim. Rakic nije u Zvezdi vec pola godine, bas si me iznenadio pitanjem, reko sta se krije iza ovog. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 A Kangva nije u SLO ili..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 10 minutes ago, fradler said: Jbt, zaboravio sam koji uzas od igraca je Veljko Nikolic. Ima li kakve sanse da i on zabode neku pozajmicu? Jbg nije decko igrao godinu dana fudbal. Kada je Stankovic tek dosao on i Gavric su nam bili najbolji igraci. Po meni je on koriscen na pogresnoj poziciji ofanzivnog veznog, smatram da mu za tu poziciju nedostaje bolji udarac, ubacivanje iz drugog plana, zavrsni pas. Lici mi da bi mu bolje leglo da igra osmicu. Ima on odredjene nedostatke kao igrac, pre svega fizicki, ali ima i dosta fudbala u nogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Ali mali Stanić zameni Srnalda i za dva minuta pokaže više fudbala nego ovaj za celu sezonu ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Brine Ohi. Dva zicera u prvih pet minuta ne pogađa i ovo sad iz kontre ne može ni da se namesti na šut.. šta ti ja znam.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 5 minutes ago, СтелаРоса said: Jbg nije decko igrao godinu dana fudbal. Kada je Stankovic tek dosao on i Gavric su nam bili najbolji igraci. Po meni je on koriscen na pogresnoj poziciji ofanzivnog veznog, smatram da mu za tu poziciju nedostaje bolji udarac, ubacivanje iz drugog plana, zavrsni pas. Lici mi da bi mu bolje leglo da igra osmicu. Ima on odredjene nedostatke kao igrac, pre svega fizicki, ali ima i dosta fudbala u nogama. Nikolic je kod nas uvek na osmici igrao, sem te polusezone gde ti kazes da je delovao najbolje, kad je igrao iza spica. Nema kurca od njega, nit zivi sportski, nit radi, nit trenira, nit ga nesto potresa to sto je bio bolji igrac pre pet godina nego danas. Stanic je avion za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Jebeš mi sve, ako ovaj Mustafa nije bolji i od Srnića i od Nikolića zajedno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Brine Ohijeva realizacija i cinjenica da moze da da gol samo ako dobije loptu u petercu i to bas onako kako njemu odgovara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 4 minutes ago, Markoss said: Nikolic je kod nas uvek na osmici igrao, sem te polusezone gde ti kazes da je delovao najbolje, kad je igrao iza spica. Nema kurca od njega, nit zivi sportski, nit radi, nit trenira, nit ga nesto potresa to sto je bio bolji igrac pre pet godina nego danas. Stanic je avion za njega. Ja sam nekako zapamtio da je igrao uglavnon of. veznog u sezoni 20/21. Pogotovo u ligi gde su nam igrali i Petrovic i Vulic cesto sa njim. Secam se cak i da je derbi poceo u 11 na toj poziciji(onaj koji je Ivanic resio nakon kornera za 1:0). Svakako se slazem da treba pre forsirati Stanica. Mada Srnic ima prednost u odnosu na obojicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Stanic je bas neozbiljan, ali ima dosta fudbala i u njemu i u Mustafi. Tuzno je da rotaciju veznih igraca pored brace Kang(v)a ne cine Stanic i Stankovic, ali dobro, navikli smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts