Jump to content

Recommended Posts

Posted

dati 4 gola na brzinu i onda sakriti loptu do kraja utakmice, ako koja lopta i krene u gol borjana ziva ce da je cusne u gol aut..:default_coffee:

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Pavkov od prve minute zbog neke ludačko-pobedničke aure i zbog odbrane prekida. Zadnja linija na 40 metara od gola, ostali u polju protivnika. Ako budemo imali pravi pristup rezultat me ne interesuje, ako budemo srali i igrali polu-čekalicu neka se gone u tri lepe.

Posted
3 hours ago, n4l1m said:

dati 4 gola na brzinu i onda sakriti loptu do kraja utakmice, ako koja lopta i krene u gol borjana ziva ce da je cusne u gol aut..:default_coffee:

kako kad niko nije ispunio živinu poslednju želju, kremirao ga i pepeo bacio u šesnesterac marakane_

Posted

nadam se da stankovic nije apsolutna budala i da nece poslusati savete sa kojekakvih foruma da se od prve sekunde svi moramo stuštiti ka golu rendzersa i da u 20. minutu moramo voditi 1:0. to je siguran recept da na poluvreme odemo sa 0:1 i da jos u prvom poluvremenu umremo popišani. nadam se da je kao nekakav imperativ igracima postavljena samo bilo kakva pobeda, a ako se utakmica otvori i desavanja na terenu nameste mozemo izboriti produzetke i ako u 70. minutu povedemo. samo treba odigrati ozbiljan, odgovoran i kompetitivan mec i cekati sansu za cudo, previse lozenja samo moze dovesti do toga da izgorimo do 30. minuta. raduje me jedna okolnost a to je da nece igrati gobelja, da je on starter veceras  stavio bih kucu da ce dobiti crveni u prvom poluvremenu. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Don Juan said:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Dragović, Pićini - Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi, Pavkov.

Nema Srnića 😔

champagne-opening-champgane-bottle.gif

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

ne vidim šta dobijamo sa 2 slična špica koja ce da se sudaraju u šesnaestercu ali znam šta gubimo : tranziciju i mobilnost pomoću koje smo napravili svaku šansu u prvom meču.ovo će još lošije da izgleda ako rendzers odluči da parkira autobus. izgleda da je stankoviceva taktika veceras uzdanje u svetog pavkova-dao je 2 komata protiv redsa pa ce dati i ovima jer sujeverje... ne znam zasto se taktika menja kada smo ih onako postavljeni nadigrali u polju i stvorili duplo vise opasnih situacija iz igre i to na njihovom terenu. nikada od paljevine trener... 

Edited by SunZero
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, SunZero said:

ne vidim šta dobijamo sa 2 slična špica koja ce da se sudaraju u šesnaestercu ali znam šta gubimo : tranziciju i mobilnost pomoću koje smo napravili svaku šansu u prvom meču.ovo će još lošije da izgleda ako rendzers odluči da parkira autobus. izgleda da je stankoviceva taktika veceras uzdanje u svetog pavkova-dao je 2 komata protiv redsa pa ce dati i ovima jer sujeverje... 

Slazem se, mi ovim gubimo sredinu jer ni Pavkov ni Ohi ne ucestvuju previse u igri... nadam se da gresim

Posted
7 minutes ago, Papadac said:

Slazem se, mi ovim gubimo sredinu jer ni Pavkov ni Ohi ne ucestvuju previse u igri... nadam se da gresim

taj fazon, kada ekipi koja je vec prespora dodas na noge robijasko djule. jos jedan minus nepokretni picini umesto gajica, on posle prikazanog u prvoj utakmici moze da staruje ispred noja kada se juri 3 razlike iskljucivo ako je treci bek

Posted
14 minutes ago, NikadProtivKaline said:

mozda je bolje bilo pojacati ofanzivni deo sredine umesto duplirati 2 igraca slicnih karakteristika
s tim da ni za ovo prvo nemamo nekih opcija…jedino falko?
sta je sa njim, kad je poslednji put igrao?

Ben bi u toj varijanti igrao pre Falka.

Rekao bih da se ide da na frku uvalimo gol ili dva na pocetku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...