pavijan2 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Koji je ovo cirkus od kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Mi smo rang Crvene Zvezde iz malog mokrog luga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekssy Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 ajde ne kukajte tu, jok eto, pustacemo klinca nekog da provocira na marakani, jeste vi normlani ? 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 ovo sto je stulic uradio vidja se svakog vikenda po 50 puta, bukvalno nista bitno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 OVO JE NEREGULARNO JBT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 (edited) Znao sam da ce ga promasiti... Haha kakav lik.. Pavkov u Zvezdi.... Strasno. Igra nam je nuletina. Edited February 16, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Ne,Sanogo je pobednik. Opsti metež,tuča,gurka i kamera prikazuje njega kako nasmejan mazi bradicu. Sto se tiče igre,nema je. Sramotni smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 3 minutes ago, dekssy said: ajde ne kukajte tu, jok eto, pustacemo klinca nekog da provocira na marakani, jeste vi normlani ? Marakana se brani tako što ovom protivniku strpaš pet komada u mrezu a ne da koristis lasere kao ometače. 15 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 OK, znači imamo: - Govna sa tribine koji laserom pokušavaju da ometu protivničke igrače. - Govno na terenu koje se kurči u maniru najboljih predstavnika kurčenja iz škole iz koje je oteran na pozajmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 sta rece pateticni mister, izmace mi izjava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Borjan je trebao da stane pred sever i kaze da batale laser a ne ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Je li mister prezadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markioli Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Bruka i sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 8 minutes ago, Satan said: ovo sto je stulic uradio vidja se svakog vikenda po 50 puta, bukvalno nista bitno Nije nista strasno da dobije dve, tri vaspitne kad kuci nije dobijao. Bice bolji covek sutra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Igra nije uopste bila toliko losa, Radnicki je sramotan, Borjan je jos jednom dokazao dziberluk, o stoci sa severa i laserima ne bih puno, sve se zna, sramota je sto je ovaj mali grobar dobio karton, teska sramota, komentator je tipa Tegeltije sa nase strane, ili je igrao keca pa popizdeo, koliko sam video na skrnavom strimu, Borjan je bar 2 penala izasao ranije. Prvi sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Vazan je prolaz, mister vecpriprema taktiku za Proleter, bice to tesko gostovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Pa trebao je sudija da prekine ne Borjan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Igra nije uopste bila toliko losa, Radnicki je sramotan, Borjan je jos jednom dokazao dziberluk, o stoci sa severa i laserima ne bih puno, sve se zna, sramota je sto je ovaj mali grobar dobio karton, teska sramota, komentator je tipa Tegeltije sa nase strane, ili je igrao keca pa popizdeo, koliko sam video na skrnavom strimu, Borjan je bar 2 penala izasao ranije. Prvi sigurno. Nije uopšte sramota što je mali ljakse dobio žuti, sramota je što još igrača nije dobilo žuti uključujući i one sa naše strane koji su se primili ko saučešće. Btw i onaj njihov golman koji je imao i pregršt sreće je izlazio ranije, kao i Borjan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 hour ago, Volter said: Ne razumem sto ne plate nekom sa makar 2 grama mozga da im smisli teskt, Bolje ti nego glupi grobari.. Nigde veze, blamantno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 3 minutes ago, Martin Mystere said: Nije uopšte sramota što je mali ljakse dobio žuti, sramota je što još igrača nije dobilo žuti uključujući i one sa naše strane koji su se primili ko saučešće. Btw i onaj njihov golman koji je imao i pregršt sreće je izlazio ranije, kao i Borjan. Ma de, stavio prst na usta i otisao ka centru. Za sta zuti? A Borjan nasrce sa ledja na njega i nista. Posle je bila tarapana na centru, a zuti dobio niko drugi nego Milijas, koji nema snage sa klupe da ustane. Njihov gosa je bio na liniji na 2 penala koje sam gledao, ostale nisam pratio. Borjan je kod poslednjeg isto bio na liniji. Opet se ogradjujem zbog strima skrnavog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Zato što je džiberčina od malih nogu a još mu ljuska od jajeta nije spala sa glave, dok se za Borjana i žuti slažem iako nije baš nasrnuo ali se jeste primio i poneo i on kao džiber. Borjan je kretao napred ali mu je jedna noga bila baš na liniji pri većem broju pokušaja odbrane (ne kažem i pri svim). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 4 minutes ago, Martin Mystere said: Zato što je džiberčina od malih nogu a još mu ljuska od jajeta nije spala sa glave, dok se za Borjana i žuti slažem iako nije baš nasrnuo ali se jeste primio i poneo i on kao džiber. Borjan je kretao napred ali mu je jedna noga bila baš na liniji pri većem broju pokušaja odbrane (ne kažem i pri svim). Brate, mi imamo Borjana, a pre toga Zuleta Stojkovica i Vujadina Savica. Prema tvom kriterijumu oni ne bi ni poceli nijednu utakmicu, crveni odmah u tunelu 😁 Za prvi penal sam siguran da je izleteo ranije, bas se videlo. Poprilicno sam ubedjen za jos jedan, a poslednji sto je odbranio je 100% regularan. Inace, meni glavni utisak Batak. Ovaj nas se okrece oko sebe, svadja se dok daje intervju, ne zna ni sta prica u mikrofon. A Batak Gari, pritisak 100 sa 60 "Pa naucili smo da moramo vezbati penale, ja sam vec zaboravio ovu utakmicu i mislim o nedelji". Car 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Dejan Stankovic igrac-omiljeni igrac, veliki radnik, zahvalan, radilica, ima ga svuda, igrao standardno kod svih trenra, igrao u najjacoj ligi sa najjacim igracima i trenrima, osvojio sve.Porodican covek, odmeran, human, vaspitan. Dejan stankovic trener-narkoman, partijas, los covek, lose izjave, nepostovanje fer pleja, neznalica u svom poslu, blizak najvecem olosu Terzi, a to je dovoljno. Bez obzira sto su promasili penale, mislim na Rodica i Kangu, oni su dobri igraci, nemam zamerku. Pankov sutirao bez presije, pokazao da je bogalj, drugi put vec masi penal i hvala mu za Kopenhagen, dosta mu je bilo da ih izvodi, neka prica unucima kako je bio tad faca, a protiv Milana mala maca i to je to. Katai, Ivanic, Dragovic, jedini zbog kojih bih dosao na stadion. Borjan ponovo izvukao ovaj posrnuli, prokleti, jadni, korumpirani, Vucicev klub iz ponora, uprkos Terzicu, Stankovicu, Delijama i Drkeli. Kakav god da je covek, Borjan je za sve njih institucija i svaki uspeh je poceo od njega i zavrsice se sa njim. Navijaci-nastavljaju da brukaju klub i zemlju, verni pratioci vlasti u svakom smislu. Necu trositi reci na Srnica, Falka i ostale kombinacije. Zaledicu ljubav prema FK do nekog boljeg vremena, bice tesko skinuti ljagu koju nam je nanela ova vlast, predsednik, navijaci i trener, ali sto kazu indexi "jutro ce promjeniti sve" Nadam se da ce to jitro svanuti dok sam ziv. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Gledao na preskok ali to malo što sam video, sramota me je. Ovo nije ni nizerazredni klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts