mare80 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 21 minutes ago, Don Juan said: E sada nam omladince pojačava neki klinac koji se preziva Motika Ajd' što su doveli klinca koji se preziva Motika,nego što su pogrešnog brata doveli ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Motika je iz Raja izašla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Kako mislis "pogresnog"? Pazi,ja svakako pojma nemam o kome se radi,ali napisi koji red o ovome^^ Edited January 29, 2022 by Drug Crni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: Kako mislis "pogresnog"? Pa, motka ima dva kraja a motika samo jedan. 2 minutes ago, Drug Crni said: Pazi,ja svakako pojma nemam o kome se radi,ali napisi koji red o ovome^^ Napiši, nemam ni ja pojma. ^^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Nije nista pogresio, doveli smo pogresnog brata 😁 , mada do ovog drugog starijeg nemamo nacin da dodjemo, Nemanja je dosta bolji igrac igra nesto ofanzivnije, mislim krilo, dok ovaj kojeg smo doveli igra defanzivnije (nesto kao slavoljub i dragoljub srnic 🤣) . Za ovog starijeg je bilo pisanja da ga hoce par nemackih prvoligasa, Bajern jedno vreme isto polako nade u njega da moze do prvog tima, nakon toga nisam ispratio sta mu se desilo. A mladjeg je Bajern davno otpustio iz mladjih selekcija. Mislim da je i ovaj igrac za Graficar i da nas dres videti nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 3 minutes ago, Drug Crni said: Pazi,ja svakako pojma nemam o kome se radi,ali napisi koji red o ovome^^ Ma ne znam ni ja ... 😄 Ovaj kojeg smo doveli je mladji brat,Nikola '04 godište ... Bio je u mladjim selekcijama Bajerna,ali ih je napustio letos i otišao u Austriju iz Klagenfurta .... Verovatno se nije naigrao ni kod njih pa je došao kod nas ... Stariji brat je Nemanja,'03 godište... Prošao je isto mladje selekcije Bajerna i došao do drugog tima ... Odigrao za njih 24 utakmice dao 15 golova i ima 8 asistencija ... Ide priča ovih dana da pošto trenutno ne može da izbori minute u prvom timu,verovatno odlazi na pozajmicu,ali,jbg. već se javilo par timova iz Bundeslige ... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Brat koga smo doveli igra na pozicijama zadnjeg veznog i stopera... '04 je godište. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 mrkela nije ni čuo da ima dva igrača sa istim prezimenom, prihvatio prvu ponudu pa ce sad da kazu da ce ovaj biti novi ronaldo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Stopera igra Motika taj. Jak i to je to. Doveli smo i Teodorovica iz Banjaluke, dao 12 golova na 7 tekmi u Prvoj ligi RS. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Petrović se i zvanično oprostio od kluba i nastavlja karijeru u Španiji u Granadi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 6 hours ago, Drug Crni said: Kako mislis "pogresnog"? Pazi,ja svakako pojma nemam o kome se radi,ali napisi koji red o ovome^^ Verovatno je mislio na njegovog brata koji je omladincima Bayerna i koji po nekim pisanjima navijaca njihovih jeste zaista talentovan. Ovaj sto je dosao u Zvezdu verovatno je brat, a posto sam video da je Markoss napisao da igra stopera nije ni ista pozicija kao burazer. Mislim da je brat ili krilo ili ofanzivni vezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 1 hour ago, dzoneee said: Verovatno je mislio na njegovog brata koji je omladincima Bayerna i koji po nekim pisanjima navijaca njihovih jeste zaista talentovan. Ovaj sto je dosao u Zvezdu verovatno je brat, a posto sam video da je Markoss napisao da igra stopera nije ni ista pozicija kao burazer. Mislim da je brat ili krilo ili ofanzivni vezni. Ne ovaj sto ke dosao je kum, a vi ste drug🤷♂️ 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 14 hours ago, mare80 said: Ne znam,negde sam pročitao da njegov matični klub ne želi da ga vrati pre isteka pozajmice.U principu dali su odrešene ruke Zvezdi da ga prosledi u neki drugi klub do leta,sada da li ovi naši buzdovani ne mogu da mu nadju angažman ili on neće da ide to već ne znam ... Znaci u principu nece ga niko a samo smo mi bili dovoljno glupi da ga uzmemo. Najs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 I sad šta.. uzdamo se u to, da nam je svetla budućnost u Motiki na stoperu...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Нек неко обавести Мркелу да испрати ситуацију око Гринвуда. После 5 година затвора таман да дође да оживи каријеру, уклапа се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 10 minutes ago, Урош19 said: Нек неко обавести Мркелу да испрати ситуацију око Гринвуда. После 5 година затвора таман да дође да оживи каријеру, уклапа се Ili mu ponudimo bekstvo na KiM, i onda ga tajno svercujemo kad nam treba za utakmicu, igra na legitimaciju Axel Bakajoka. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Bogami, Borjan će da odvede Kanadu na svetsko ... 🙂 Tukli danas Amere 2:0 ... Prvi su u grupi sa 4 boda prednosti u odnosu na SAD ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Uzecemo 100k dolara od Fife sto nam igrac ide na svetsko. Taman kad Masi stigne registracija za dzipa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 10 hours ago, Igor_ said: Ili mu ponudimo bekstvo na KiM, i onda ga tajno svercujemo kad nam treba za utakmicu, igra na legitimaciju Axel Bakajoka. Damo mi pasoš i državljanstvo. Mašan Zelenović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) DrKela i Terza provalili da su doveli pogrešnog brata pa sada šalju Bajernu ponudu za Nemanju Motiku od 2 miliona evra .... 😂 Edited January 31, 2022 by mare80 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Sto je najgore izgleda da daju i vise od dva miliona. Tako barem pise b92. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Sudeći po onome što danas javljaju mediji, izgleda da Mrkela čita forum i da je rešio da ispravi grešku. Naime, poslali smo ponudu na 2 miliiona za onog drugog Motiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Doveli su jednog da bi zapravo privoleli onog ko im je stvarna meta, dobra taktika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Nema leba bez dve motike, to je Mrkelin moto 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Dolazi i stariji Motika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts