Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Don Juan said:

E sada nam omladince pojačava neki klinac koji se preziva Motika

Ajd' što su doveli klinca koji se preziva Motika,nego što su pogrešnog brata doveli ...

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Kako mislis "pogresnog"?

Pa, motka ima dva kraja a motika samo jedan.:59:

2 minutes ago, Drug Crni said:

Pazi,ja svakako pojma nemam o kome se radi,ali napisi koji red o ovome^^

Napiši, nemam ni ja pojma. ^^^

• Ha-ha 2
Posted

Nije nista pogresio, doveli smo pogresnog brata 😁 , mada do ovog drugog starijeg nemamo nacin da dodjemo, Nemanja je dosta bolji igrac igra nesto ofanzivnije, mislim krilo, dok ovaj kojeg smo doveli igra defanzivnije (nesto kao slavoljub i dragoljub srnic 🤣) .

Za ovog starijeg je bilo pisanja da ga hoce par nemackih prvoligasa, Bajern jedno vreme isto polako nade u njega da moze do prvog tima, nakon toga nisam ispratio sta mu se desilo. A mladjeg je Bajern davno otpustio iz mladjih selekcija. Mislim da je i ovaj igrac za Graficar i da nas dres videti nece.

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Ma ne znam ni ja ... 😄

Ovaj kojeg smo doveli je mladji brat,Nikola '04 godište ...

Bio je u mladjim selekcijama Bajerna,ali ih je napustio letos i otišao u Austriju iz Klagenfurta ....

Verovatno se nije naigrao ni kod njih pa je došao kod nas ...

Stariji brat je Nemanja,'03 godište...

Prošao je isto mladje selekcije Bajerna i došao do drugog tima ...

Odigrao za njih 24 utakmice dao 15 golova i ima 8 asistencija ...

Ide priča ovih dana da pošto trenutno ne može da izbori minute u prvom timu,verovatno odlazi na pozajmicu,ali,jbg. već se javilo par timova iz Bundeslige ... 🙂

• Thanks 1
Posted
6 hours ago, Drug Crni said:

Kako mislis "pogresnog"?

Verovatno je mislio na njegovog brata koji je omladincima Bayerna i koji po nekim pisanjima navijaca njihovih jeste zaista talentovan. Ovaj sto je dosao u Zvezdu verovatno je brat, a posto sam video da je Markoss napisao da igra stopera nije ni ista pozicija kao burazer. Mislim da je brat ili krilo ili ofanzivni vezni. 

Posted
1 hour ago, dzoneee said:

Verovatno je mislio na njegovog brata koji je omladincima Bayerna i koji po nekim pisanjima navijaca njihovih jeste zaista talentovan. Ovaj sto je dosao u Zvezdu verovatno je brat, a posto sam video da je Markoss napisao da igra stopera nije ni ista pozicija kao burazer. Mislim da je brat ili krilo ili ofanzivni vezni. 

Ne ovaj sto ke dosao je kum, a vi ste drug🤷‍♂️

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
14 hours ago, mare80 said:

Ne znam,negde sam pročitao da njegov matični klub ne želi da ga vrati pre isteka pozajmice.U principu dali su odrešene ruke Zvezdi da ga prosledi u neki drugi klub do leta,sada da li ovi naši buzdovani ne mogu da mu nadju angažman ili on neće da ide to već ne znam ...

Znaci u principu nece ga niko a samo smo mi bili dovoljno glupi da ga uzmemo. Najs 

• Like 1
Posted

Нек неко обавести Мркелу да испрати ситуацију око Гринвуда. После 5 година затвора таман да дође да оживи каријеру, уклапа се

Posted
10 minutes ago, Урош19 said:

Нек неко обавести Мркелу да испрати ситуацију око Гринвуда. После 5 година затвора таман да дође да оживи каријеру, уклапа се

Ili mu ponudimo bekstvo na KiM, i onda ga tajno svercujemo kad nam treba za utakmicu, igra na legitimaciju Axel Bakajoka. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Bogami, Borjan će da odvede Kanadu na svetsko ... 🙂

Tukli danas Amere 2:0 ...

Prvi su u grupi sa 4 boda prednosti u odnosu na SAD ...

• Like 1
Posted
10 hours ago, Igor_ said:

Ili mu ponudimo bekstvo na KiM, i onda ga tajno svercujemo kad nam treba za utakmicu, igra na legitimaciju Axel Bakajoka. 

Damo mi pasoš i državljanstvo. Mašan Zelenović.

• Like 1
Posted (edited)

DrKela i Terza provalili da su doveli pogrešnog brata pa sada šalju Bajernu ponudu za Nemanju Motiku od 2 miliona evra .... 😂

Edited by mare80
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sudeći po onome što danas javljaju mediji, izgleda da Mrkela čita forum i da je rešio da ispravi grešku. Naime, poslali smo ponudu na 2 miliiona za onog drugog Motiku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...