Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Cavani said:

Koga je prevario, videlo se odmah. Italijanski padavicar, pipka loptu po sto puta u mestu, mnogo zuji malo meda daje. 

Ben je izmislio fudbal za njega. 

Veceras Sanogo najopasniji po nas gol.

90% posto foruma je priželjkivao da ostane. Imao je dobrih poteza ali u pingpong ligi. U Jevropi nevidljiv

Posted

Bas neocekivano da Dioni resi 1na1. 

No ne treba se ljutiti na njega, nije mucenik kriv sto je neznalica, vec na "strucnjaka" koji ga je skautirao i doveo. 

• Like 2
Posted

2.pol bili smo dosta bolji, presekao ih je nas gol i velika steta je sto nismo zadrzali prednost.

Kako smo ga dali ni iz cega, tako smo ga i primili.

Revans sa njima za 2 nedelje je za plasman dalje, nema neke posebne filozofije.

Posted

U BG jurimo dve pobede, mada se neću buniti i ako osvojimo 4 bodića. 

Definitivno se protiv ovih može igrati i na kraju oni treba da budu zadovoljniji iako mi nismo blistali. Kad nam se vrate vojvođanski bećari na teren biće to druga priča.

Posted

Mi važimo kao fudbalski talentovana nacija, i biser naše omladinske daje prvenac protiv Kolubare.

S druge strane kod Danaca nas 20-ogodišnjak nas teroriše po boku celo poluvreme, a 18-ogodišnjak ima već 3 gola s klupe ove sezone i šalje bombu u stativu iz koje sledi gol.

I tako…

• Like 9
Posted
4 minutes ago, Tom Bombadil said:

Mi važimo kao fudbalski talentovana nacija, i biser naše omladinske daje prvenac protiv Kolubare.

S druge strane kod Danaca nas 20-ogodišnjak nas teroriše po boku celo poluvreme, a 18-ogodišnjak ima već 3 gola s klupe ove sezone i šalje bombu u stativu iz koje sledi gol.

I tako…

Ozbiljne su to skole fudbala u Skandinaviji, ova ekipa je poznata po jako dobrom radu sa mladjim kategorijama i to sto si napisao uopste ne treba da nas cudi.

Ovde klinci preko grane beze i pre prvih minuta u A timu, uz standardnu pricu naseg "sportskog sektora" da kintu mogu uzeti samo prodajom nekih junosa.

Posted

Mi bese trebali da prodamo Petrovica i Nikolica za neke silne milione a oni sad greju klupu ,,fudbaleru'' Srnicu. Svaki put isto, damo gol i kad treba da pritisnemo i prelomomo mi cekamo da ga primimo. Cuvanje vremena na 1:1 je sramota 

Posted (edited)

Ja sam prezadovoljan, koliko smo bili losi,ovo je jos i odlican rezultat. Ove dve dzukele Terzic i Mrkela su def rodjeni pod srecnom zvezdom. Dioni je teska neznalica, Pavkov bi ono umuljao pa makar polomio nogu posle suta.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...