Dropkick Murphys Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 (edited) 6 minutes ago, Green23 said: Pa mislim da je proleće u Evropi minimum, jer i 3. u LE ide u LK. Trećeplasirani iz LE igraju protiv drugoplasiranih iz Lige Konferencija? Edited August 17, 2021 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Gade mi se Srnic i Krstovic. Ne mogu ni minut vise da ih gledamo. Ostalo je sve ok, Pavkov je dosta bolji od Dionija sto se tice igre u polju i bitniji nam je takav igrac za nasu igru u smislu skoka, zadrzavanja lopti i slicno. Takodje i Ben jebiga ispred Falka u k og sam polagao nade, ali nisam vise siguran. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Je li realno da je ono izjavio trener Kluza? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Trećeplasirani iz LE igraju protiv drugoplasiranih iz Lige Konferencija? Tako je. Malo srece u cetvrtom sesiru LE i imamo Evropu na prolece 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 4 minutes ago, BojanaCZV said: Ako se ne varam, taj je nosio Pjanovic? Mislim da nije Pjana zakacio Beobanku. On je slican dres samo mislim da je bio Pils sponzor. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Trećeplasirani iz LE igraju protiv drugoplasiranih iz Lige Konferencija? Da. Prvoplasirani u grupama idu odmah u 1/8 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Je li realno da je ono izjavio trener Kluza? Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 1 minute ago, Dragan Mićić said: Sta? Pa nisi slusao konfu?Jbt.. :D https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=17&nav_id=1908579 Evo imas na 92 pokojnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Pa nisi slusao konfu?Jbt.. 😄 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=17&nav_id=1908579 Evo imas na 92 pokojnoj. Hahaa vodio sam trojicu u wc posle tekme od uzbudjenja 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 4 minutes ago, Dragan Mićić said: Mislim da nije Pjana zakacio Beobanku. On je slican dres samo mislim da je bio Pils sponzor. Moguce. Sad mi se cini da je Perica Ognjenovic nosio taj dres 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 54 minutes ago, pantelia said: Katai i Sanogo imaju po 2 zuta kartona, moraju biti oprezni da ne zabodu i treci u Rumuniji. Ne znam za Rodica, mozda i on. Zar se ne brišu kartoni kada se uđe u grupe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 7 minutes ago, BojanaCZV said: Moguce. Sad mi se cini da je Perica Ognjenovic nosio taj dres 😄 Perica jeste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Upravo stigao sa Marakane. Ima nesto magicno u ovom Pavkovu sto je tesko objasniti, veceras je desetak pasova odigrao od cega jedno 5 grudima, 3 glavom i dva nogom, a opet uticaj na igru neverovatan. Atmosfera na stadionu mlaka, ni priblizno kao sto ume. Utisak je i da nije realan rezultat, da smo bili bolji za gol ili dva, al ne mari. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Pjanovic je nosio dres koji je bio par sezona posle, sa Pils Light sponzorom na grudima i brojem 18. Imam taj dres, pa mogu da potvrdim😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Vratilo nam se za Serif koji je nas prosao na ogromnu srecu i nas poklon. Inace nismo toliko dobro igrali. Sta je sa Degenekom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 25 minutes ago, Dragan Mićić said: Hahaa vodio sam trojicu u wc posle tekme od uzbudjenja 😂 ovo neki rumunski lalat a izgleda da im je i roba ista 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 1 hour ago, Satan said: po gol i asistencija bena i pavkova kao omaz talentovanom krlou iz zete i misteru I Ivanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Pjanovic je nosio dres koji je bio par sezona posle, sa Pils Light sponzorom na grudima i brojem 18. Imam taj dres, pa mogu da potvrdim[emoji1]Imam isti i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Pošto će me eddard poslati u kinšasu samo da još jednom napomenem da uprkos pobbedi mora da se trazi odgovornost svih u klubu zasto nisu na prethodnim utakmicama igrali Ben,Degenek i Pavkov a igrali Pankov,Falko,Krstovic i Srnic. To nije urađeno zbog taktike ili lose forme ovih prvih vec iz nekog mutnog razloga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 Krstovic ce da igra i dalje. Nece Rajo odustat od premija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 10 minutes ago, Perkos2 said: Pošto će me eddard poslati u kinšasu samo da još jednom napomenem da uprkos pobbedi mora da se trazi odgovornost svih u klubu zasto nisu na prethodnim utakmicama igrali Ben,Degenek i Pavkov a igrali Pankov,Falko,Krstovic i Srnic. To nije urađeno zbog taktike ili lose forme ovih prvih vec iz nekog mutnog razloga. sustina svega moramo poslati terzu raju bozovica mrkelu dekija.... u kinsasu izgleda jedino resenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 2 minutes ago, sassha said: sustina svega moramo poslati terzu raju bozovica mrkelu dekija.... u kinsasu izgleda jedino resenje Nismo u mogucnosti, nemamo vlast makar forumsku😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 8 minutes ago, Perkos2 said: Pošto će me eddard poslati u kinšasu samo da još jednom napomenem da uprkos pobbedi mora da se trazi odgovornost svih u klubu zasto nisu na prethodnim utakmicama igrali Ben,Degenek i Pavkov a igrali Pankov,Falko,Krstovic i Srnic. To nije urađeno zbog taktike ili lose forme ovih prvih vec iz nekog mutnog razloga. Degenek je igrao protiv Šerifa u revanšu, pa smo izgubili. Falko je igrao na mestu Bena, koji večeras i nije blistao, iako je dao gol. Nije baš u sjajnoj formi na početku sezone. Pavkov očajan protiv Kairata u gostima, posle je bila informacija da je i povređen. Ovo su neki objektivni razlozi. A naravno da nije trebalo da igraju Krstović i Srnić ni minut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 1 minute ago, Perkos2 said: Nismo u mogucnosti, nemamo vlast makar forumsku😄 nisam obavesten 🙂 jel grobari preuzeli forum tj vox forum ? 🙂 pa zele da hvalimo "nase" neznalice ? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 13 minutes ago, sassha said: nisam obavesten 🙂 jel grobari preuzeli forum tj vox forum ? 🙂 pa zele da hvalimo "nase" neznalice ? 🙂 Nije to, neki lični "rat" 15 minutes ago, Dropkick Murphys said: Degenek je igrao protiv Šerifa u revanšu, pa smo izgubili. Falko je igrao na mestu Bena, koji večeras i nije blistao, iako je dao gol. Nije baš u sjajnoj formi na početku sezone. Pavkov očajan protiv Kairata u gostima, posle je bila informacija da je i povređen. Ovo su neki objektivni razlozi. A naravno da nije trebalo da igraju Krstović i Srnić ni minut. Ben i kad ne blista uvek doprinese rezultatu, Degenek nije igrao dok nije postalo zajebano. Umesto da se odmah uigrava sa Dragovićem oni su ga kaznjavali sedenjem na tribinama. Pavkov zna da odigra i lošu utakmicu ali i najgori Pavkov bolji je.od bostandžije a pokazalo se da nije forma bila u pitanju nego ugovor. Kockanje ove godine im nije potpuno uspelo ali ce se ovim ulaskom u LE barem povratiti iz bule. Do sledeće kocke ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts