Don Juan Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ne možemo mi ovo da prođemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Nije se moglo mnogo vise nakon sokantnog gola i ovoliko sa igracem manje. Dobro da nismo nesto iz kontre primili. Nista, deluje da smo bolji, ima jos 90min, teramo dalje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Koji je smisao bilo uvodjenje Krstovica Edited August 3, 2021 by Zvezdinho 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ma ok sve i sami smo krivi za mnogo toga ali suđenje je bas bilo katastrofa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, Igor028 said: Svaka cast momcima, pa i Kangi. Nismo zasluzili vise kad govna guraju Krstovica i Pankova. Saberi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 ozbiljan bizgov je stankovic, bas ozbiljan.. em je utipovao da su gobeljic i pankov alves i silva, em ubacuje rajovog vola, em ne vadi kangu i sanoga na vreme.. srecom ovi nisu imali nameru da idu napred.. uglavnom malo je reci katastrasno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Jel se ovo Ivanic drao na Krstovica vola, ili na sudiju? Ovo kad je dobio zuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Poješće nas ovi na domaćem terenu. Nismo mogli Kairat da dobijemo, tek njih nećemo. Zbog Krstovića, Pankova i Gobeljića, počinjem ozbiljno da sumnjam u misterove trenerske "kvalitete"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ako ne bude slicnih brainfartova nece ovde biti problema u revansu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, Dzistrou said: Saberi se. Nemam sta da se sabiram. Najbolje da ga izbacimo iz tima sad zbog ovoga. Videli smo kako smo igrali kad je on bio na klupi u prvim mecevima, on je motor ove ekipe, usrao je danas al jbg. Gazimo ove lagano tamo, ljudi nemaju blage veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ali kakav je kombinejsn ovaj Krstovic. : D Iz aviona se vidi da lik nije fudbaler. Nikad srece sa ovim mafijaskim kombinacijama. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Sa igračem manje bi se nekako i nosili ali sa dva igrača manje ne ide nikako. Krstovic nije fudbaler i velika je bruka što nosi dres Crvene Zvezde Edited August 3, 2021 by Perkos2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 2 minutes ago, pantelia said: Jel se ovo Ivanic drao na Krstovica vola, ili na sudiju? Ovo kad je dobio zuti Ne, trazio korner. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Da se napusi kurca ovo govedo Terza. Djubre jedno lopovsko, govedo jedno. Jebo te Krstovic, konjino jedna odvratna. Jebeni Kasaliica i Mudrinski su doktori fudbala za ovog malog debilka. Stankovic je sve odvratnija i odvratnija njuska. Kamo srece da nikada nije dosao i ovako se osramotio pristajanjem na muljavine. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Rizikuje se 20ak miliona eura od LS da bi menadzeri i lopovi podelili nekoliko stotina hiljada eura na provizije za Degeneka i Krstovica, toliko smo pilicarski klub postali. Umislili da moze Borjan do 40-te da nas vadi. Delije mirne jer Ultra kop. Edited August 3, 2021 by Cavani 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Stankovic zasluzuje da ispadne od Serifa zbog svih svojih pizdarija i jajarenja na pocetku ove sezone ali se nadam da ćemo nekako prekostati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Krivo mi zbog Kange do iskljucenja bio je jedan od najboljih igraca,a opet ce sve to biti zaboravljeno posto ce se pricati o njegovom crvenom kartonu Rodic odigrao jednu od najboljih utakmica u Zvezdi. Krsticic nije ni za Graficar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, Mile1 said: Krivo mi zbog Kange do iskljucenja bio je jedan od najboljih igraca,a opet ce sve to biti zaboravljeno posto ce se pricati o njegovom crvenom kartonu Rodic odigrao jednu od najboljih utakmica u Zvezdi. Krsticic nije ni za Graficar Nene, Kanga je lom nisi ispratio dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Stanković je najveći krivac za ovaku blamažu. Ej POKIDAO NAS ŠERIF NA MARAKANI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Treba ovi nas da dobiju tamo. I dalje mislim da smo favoriti. Bice hendikep sto ne igra Kanga, bolji je od Krsticica...ali sta je, tu je. Mirise na produzetke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Nesto mi mirise na Srnica u revansu,da budem iskren Krsticic je ocajan i stavrno ne zasluzuje da bude u 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Izgleda da je terza procenio da je pametnije da ispadne od šerifa nego da nas siluje dinamo u sred beograda. Posle lepo nastavi da forsira krstovica i ostale kombinacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Krstović ne zna da igra fudbal i vrlo je bezobrazan momak. Ja sam rekao da ga je trebalo najuriti posle one penal serije u finalu kupa, tu se savršeno vidjelo da je riječ o velikoj seljačini. Stalno nešto gestikulira saigračima, krsti se, vata se za glavu, buni se na njih kad mu ne dodaju loptu, a on kad ima loptu jedva čeka da je opali. Ozbiljna je sramota da se forsiraju do iznemoglosti igrači poput Krstovića, to je mnogo gora stvar od ovog večerašnjeg remija. Edited August 3, 2021 by Betolingar Misdongard 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, Mile1 said: Nesto mi mirise na Srnica u revansu,da budem iskren Krsticic je ocajan i stavrno ne zasluzuje da bude u 11 Zlocin je staviti Kataia u vezni a Bena na njegovu poziciju, ali to mi deluje bolje od Krsticica ili nekog drugog u veznom 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Sva sreća da je ovaj Šerif jedna pichkasta ekipa bez trunke takmičarskog u sebi, inače bismo se koliko večeras oprostili od LŠ. O Stankoviću neću da trošim reči, sve sam rekao još prošle sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts