Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Mislim da je nesto slicno receno za Djokovica, pa je bilo drvlje i kamenje na Mouratoglua Nije baš isto rečeno pošto sam ja rekao "može da bude" i "ako pređe" a Muratoglu je kritikovao Novakovu izjavu i "upozoravao" na razliku između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Žao mi Rodžersove, zaslužila je bolje posle izbacivanja broja 1. Ali mala Ema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Nego, Haris ugazi Opelku a Radučanu isto čini sa Rodžers ... Lep dan za kladioničare Ovo što Haris radi je sušta suprotnost od onog što je juče prikazivao Gojovčik. Siguran servis, malo UO i naspram toga puno više vinera, sigurna igra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 1 minute ago, Martin Mystere said: Nije baš isto rečeno pošto sam ja rekao "može da bude" i "ako pređe" a Muratoglu je kritikovao Novakovu izjavu i "upozoravao" na razliku između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja. To su sitnice, a u sustini ste isto rekli i ti i on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 6 hours ago, Cavani said: 'Drug po polnom organu' je sintagma verovatno prvi put vidjena na sportskom delu foruma. Uz lazno optuzivanje za mizoginiju i spustanje na licni nivo dovoljno govori o tebi, sve jasno. Sportski pozdrav. Dakle i dalje smo u 2008. Dobio si dobar savet, a ti ga naravno nisi razumeo... A optužba je vrlo iskrena... I mogu da se složim (premda se drva slažu ) da post govori o meni...kao i tvoj o tebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ema Radukanu u četvrtfinalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ema ucutkala publiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 1 minute ago, alcesta said: Ema Radukanu u četvrtfinalu RaduČanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 To su sitnice, a u sustini ste isto rekli i ti i on.Ja sam siguran da nismo, ali ako će to da ublaži Muratogluovu izjavu na koju je bačeno drvlje i kamenje neka bude tako kako kažeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Svaka joj cast, mnogo simpaticno dete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ovaj turnir će ostati upamćen po briljiranju TOP100+ igrača, nadam se da će i Ote da da neki otpor Beretiniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 9 minutes ago, Andrej said: RaduČanu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Mora da je postala Tomik ili Raonik u međuvremenu ... Ali ok - priznajem grešku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) bogami, stigli neki novi klinci atp/wta (mada je meni leylah nekako draza ) Edited September 6, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Mora da je postala Tomik ili Raonik u međuvremenu ... Ali ok - priznajem grešku. Nisi ti jedini i ovi sa ES lupaju pa čovek pokupi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Postoji prezime Radučanu ali se piše sa e, Raduceanu. Ako posle C nema E ne može se čitati kao č, pa pošto nema e onda je Radukanu. Možda je tata ovo e izbacio da bude jednostavnije u inostranstvu, ali sad ga ni Rumuni u ovoj verziji više ne mogu tako zvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Otte se upecao u mrezu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ja sam videla samo noge kako idu uvis uvek me je čudilo kako se to ne događa češće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Gledao sam Otea protiv Endija na WB gde je tesno poražen. Mislim da bi mogao i ovde da odigra ozbiljnu partiju. Da li samo mene nervira njegovo đuskanje pri servisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Ne bi bilo loše da dobije pa da i u četvrtom paru QF imamo duel nosioca i nenosioca kao u poznata tri para (Novaka podrazumevam u QF [emoji16])... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 (edited) to djuskanje pri servisu je i meni islo na zivce , kod ruskih teniserki je takva proprema za servis bila uobicajena: masha, makarova ... samo ne ovoliko kao ovaj . btw, ruzniji servis skoro nisam videla. Edited September 6, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Mene podseća malo na Čilića kad otresa nožicu, ali kad bolje razmislim pre ima nešto bartolijevsko u tom poskakivanju... 5 minutes ago, Dracarys said: Gledao sam Otea protiv Endija na WB gde je tesno poražen. Mislim da bi mogao i ovde da odigra ozbiljnu partiju. Da li samo mene nervira njegovo đuskanje pri servisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Rešio ga je Beretini očas posla u prvom setu. Ne može ovde Ote mnogo protiv finaliste Vimbldona. Ote je previše ograničen, pre svega mnogo slab ritern. Ne može brejk da napravi ni u ludilu i mislim da neće imati nijednu brejk loptu u meču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Podsećaš me na nekoga, pošto tek što si to rekao evo prve brejk lopte... [emoji16] A evo i brejka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Nisam očekivao ovakav raspad Beretinija u svom servis gemu, nakon rutinski dobijenog prvog seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts