Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je nesto slicno receno za Djokovica, pa je bilo drvlje i kamenje na Mouratoglua 
Nije baš isto rečeno pošto sam ja rekao "može da bude" i "ako pređe" a Muratoglu je kritikovao Novakovu izjavu i "upozoravao" na razliku između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja.
Posted
Nego, Haris ugazi Opelku a Radučanu isto čini sa Rodžers ...
Lep dan za kladioničare :classic_tongue:
Ovo što Haris radi je sušta suprotnost od onog što je juče prikazivao Gojovčik. Siguran servis, malo UO i naspram toga puno više vinera, sigurna igra...
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Martin Mystere said:

Nije baš isto rečeno pošto sam ja rekao "može da bude" i "ako pređe" a Muratoglu je kritikovao Novakovu izjavu i "upozoravao" na razliku između samopouzdanja i preteranog samopouzdanja.

To su sitnice, a u sustini ste isto rekli i ti i on.

Posted
6 hours ago, Cavani said:

'Drug po polnom organu' je sintagma verovatno prvi put vidjena na sportskom delu foruma. Uz lazno optuzivanje za mizoginiju i spustanje na licni nivo dovoljno govori o tebi, sve jasno.

Sportski pozdrav.

Dakle i dalje smo u 2008.:lol_2:

Dobio si dobar savet, a ti ga naravno nisi razumeo...

A optužba je vrlo iskrena...

I mogu da se složim (premda se drva slažu ) da post govori o meni...kao i tvoj o tebi...

Posted
2 minutes ago, Andrej said:

Mora da je postala Tomik ili Raonik u međuvremenu ...

Ali ok - priznajem grešku.

:66:

Nisi ti jedini i ovi sa ES lupaju pa čovek pokupi..

Posted

Postoji prezime Radučanu ali se piše sa e, Raduceanu. Ako posle C nema E ne može se čitati kao č, pa pošto nema e onda je Radukanu. Možda je tata ovo e izbacio da bude jednostavnije u inostranstvu, ali sad ga ni Rumuni u ovoj verziji više ne mogu tako zvati :classic_biggrin:

Posted

Gledao sam Otea protiv Endija na WB gde je tesno poražen. Mislim da bi mogao i ovde da odigra ozbiljnu partiju. Da li samo mene nervira njegovo đuskanje pri servisu?

Posted (edited)

to djuskanje pri servisu je i meni islo na zivce , kod ruskih teniserki je takva proprema za servis bila uobicajena: masha, makarova ... samo ne ovoliko kao ovaj .

btw, ruzniji servis skoro nisam videla.

Edited by vanjabarsa
Posted

Mene podseća malo na Čilića kad otresa nožicu, ali kad bolje razmislim pre ima nešto bartolijevsko u tom poskakivanju...

5 minutes ago, Dracarys said:

Gledao sam Otea protiv Endija na WB gde je tesno poražen. Mislim da bi mogao i ovde da odigra ozbiljnu partiju. Da li samo mene nervira njegovo đuskanje pri servisu?

Posted

Rešio ga je Beretini očas posla u prvom setu. Ne može ovde Ote mnogo protiv finaliste Vimbldona. Ote je previše ograničen, pre svega mnogo slab ritern. Ne može brejk da napravi ni u ludilu i mislim da neće imati nijednu brejk loptu u meču.