Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hurkacz takodje izgubio 2. set (1:1), Sepi ne namerava da se penzionise.

Basilashvili vodi 2:0, sad izgubio brejk prednosti u 3.

Posted (edited)

Na ES2 golf :classic_rolleyes: bar je manje iritantan od biciklizma.

Ali ako je daleko svlacionica, ovaj moze da se vuce  do same svlacionice, a neko ce da ide brzo, neko normalno...u svakom slucaju nece biti ista pauza i to onda ponovo nije fer

E onda je jedino rešenje pored terena da im instaliraju montažne kabine, pa da vidimo koliko će da se žure tamo, iz mog iskustva izašli bi što brže mogu :classic_tongue:

Edited by alcesta
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Boxy said:

Bas me zanima da li ce i njega sad komentarisati i da li ce ga novinari pitati za tu pauzu.

Evo da ti pojasnim ponovo i ponovo i ponovo...

Nije problem u pauzama za WC-njih koriste svi - TT je javno optužen od dvojice vrhunskih igrača za varanje i nefer igru...

Da pokušam da citiram jednog od komentatora "on ode u WC, vrati se posle 10 minuta, petlja oko torbe, nešto traži, krene pa se vrati jer je nešto zaboravio, OPET KRENE I OPET SE VRATI..." i sve to traje i traje i traje do sudnjega dana...

Ranije je po nekoliko puta menjao patike, pa je onda lupkao reketom o pod dok protivnik udara lopticu...

Tako da ne, Aslanu niko neće predbacivati pauzu...

Posted
1 minute ago, Helena said:

Evo da ti pojasnim ponovo i ponovo i ponovo...

Nije problem u pauzama za WC-njih koriste svi - TT je javno optužen od dvojice vrhunskih igrača za varanje i nefer igru...

Da pokušam da citiram jednog od komentatora "on ode u WC, vrati se posle 10 minuta, petlja oko torbe, nešto traži, krene pa se vrati jer je nešto zaboravio, OPET KRENE I OPET SE VRATI..." i sve to traje i traje i traje do sudnjega dana...

Ranije je po nekoliko puta menjao patike, pa je onda lupkao reketom o pod dok protivnik udara lopticu...

Tako da ne, Aslanu niko neće predbacivati pauzu...

Otisao je na pauzu koja je trajala 9 minuta, citaj malo postove, nemoj odmah da skaces i da pokusavas da zapocnes svadju sa svakom osobom na ovom forumu.

Posted

Pa je l napravio pauzu od 9 minuta ili nije?

Ako je problem kad Cicipas napravi toliku pauzu, onda mora da bude problem kad bilo koji drugi igrac napravi toliku pauzu, nema nikakve razlike

Posted (edited)

Beretini i Moutet imali vrlo zabavan mec, Ameri odusevljeni Francuzom, a mislim da je Beretiniju malo isao na zivce onako zivahan i napaljen :lol_2:

Beretini na Ivashku u narednoj rundi, pa onda na pobednika Otte-Seppi

Edited by wwww
Posted (edited)
18 minutes ago, Boxy said:

Pa je l napravio pauzu od 9 minuta ili nije?

Ako je problem kad Cicipas napravi toliku pauzu, onda mora da bude problem kad bilo koji drugi igrac napravi toliku pauzu, nema nikakve razlike

PREKID a ne sama pauza trajalo je mnogo duže, a i na drugom topicu su drugi ljudi pisali....takođe sam rekla da on nije jedini bio u WCu taj dan pa se zapitaj zašto se toliko insistira baš na TOJ pauzi...

Edited by Helena
Posted

Ne verujem da će Sepi proći Otea, umor će biti veliki faktor. Svaka mu čast, a fine i pare posle dosta vremena.

Odakle se stvorio ovaj Švajda? Evo ima 4:1 protiv Sinera u drugom.

Posted
1 hour ago, Helena said:

Ovaj sad reče o novcima, po sedam k svaka:reading:

Koliko novca dobijaju singl igrači za prolaz u drugi kolo?

Ispali i Mektić i Pavić...

Hvala.

Zabraniti ženski tenis.

1 hour ago, Martin Mystere said:

35.754$ poraženi a 60.420$ pobednici prve runde

Hvala,

Ja ne znam da obriše post, kvotovala sam samu sebe :lol_2::lol_2:

Posted

Komentator nas je obavestio da i Loren Dejvis ima pudlu Pjera :lol_2:

Ova suknjica što nosi Bjanka prva stvar od Nikea da mi se sviđa na turniru, videla sam je još na nekoj teniserki...