gggggggg Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 3 hours ago, Darth Steva said: Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Duše nemaš 16 minutes ago, Petar 91 said: Zar nije electronic line calling na USO od ove sezone ? Bilo je i prošle ali nisu hteli da ga stave na glavne terene zbog sponzora, treba sudije da nose Ralf Loren garderobu Ne znam kako će ove, argumenti oko sponzora se nisu promenili. Ali stvarno treba staviti makar onaj senzor na liniju da pokazuje FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Zar nije electronic line calling na USO od ove sezone ?Jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 9 hours ago, gggggggg said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 16 hours ago, Boxy said: Koliko Djokovica sere zreb, nije nemoguce Da bi nekog žreb srao taj neko mora da igra, ne da preskače turnire. To mu dođe neka osnovna logika🤗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 4 hours ago, Helena said: Da bi nekog žreb srao taj neko mora da igra, ne da preskače turnire. To mu dođe neka osnovna logika🤗 Osnovna logika je da komentarises samo igrace koji jesu u zrebu, a ne one koji bi mozda bili u zrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 28 minutes ago, Boxy said: Osnovna logika je da komentarises samo igrace koji jesu u zrebu, a ne one koji bi mozda bili u zrebu lol.... pročitaj još jednom, možda shvatiš, šta ti teško 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 3 minutes ago, Helena said: lol.... pročitaj još jednom, možda shvatiš, šta ti teško Je l sam ja tebi nesto uradila pa odmah kreces sa ovakvim tonom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Je l' sam ja pogresio i slucajno usao u sekciju za komentare Informera? Kako se to desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 kakvim tonom? kazala si da ga, citiram sere žreb... ja sam odgovorila da bi nekog srao žreb ne može da preskače turnire-kako djokovića može da sere žreb, a uglavnom se misli na rafu u federera ako preskaču turnire...prosto... i moram da dodam da je igrao sa rafom u polufinalu garosa, baš ga usrao žreb... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Onda i ti procitaj ponovo, mozda shvatis: mozemo da komentarisemo zreb samo igraca koji zaista jesu u zrebu, a ne onih koji bi mozda bili u zrebu. Jeste, malo je komplikovanija recenica ali vidim ja da si ti potencijal i da mozes to da savladas, svi smo uz tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Mislim da mogu da komentarišem šta želim, a želim da istaknem da dvojac RF preskaču turnire. pri tom je još i laž da novaka sere žreb-dečko pobeđuje😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 A koga je to Noksa izbegao u žrebu na prošla 3 slema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Na W mu je bio presmesan zreb, to se valjda ne dovodi u pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 3 minutes ago, stray_cat said: A koga je to Noksa izbegao u žrebu na prošla 3 slema? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Just now, Boxy said: Na W mu je bio presmesan zreb, to se valjda ne dovodi u pitanje Nije bio presmešan žreb nego svih 127 igrača (u smislu konkurencije), tkd nikog on nije "izbegao". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 4 minutes ago, stray_cat said: Nije bio presmešan žreb nego svih 127 igrača (u smislu konkurencije), tkd nikog on nije "izbegao". Sve je krenulo kao zajebancija, da ce mu Anduhar doci u finalu USO, ali izgleda da nov clan ne dobacuje dotle i sad je otislo u pogresnom smeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 OK, izv što uozbiljavam temu. Na US openu može da se desi da ima "lakši" i "teži" žreb, ne sporim to. Ali na prethodna 3 nije imao "smešne" žrebove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Nemojte o žrebu, k'o Boga vas molim...posle par Nadalovih na USO, svaki izgleda makar ujednačeno iz kola u kolo. Edited July 13, 2021 by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Ako ćemo realno, zdravog Novaka na USO može dobiti samo Medvedev. AO je Novakova tvrđava i slabo je tu šta mogao, već Njujork je druga stvar. Sledeći najveći favoriti su Zverev i Beretini i ja bih to ovako podelio. tier1 : Đoković, Medvedev tier2: Zverev, Beretini tier3: Cicipas, Nadal, Tim (slaba forma i tek bi trebalo izaći iz povrede) tier4: Federer, Hurkač, Rubljov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Just now, stray_cat said: OK, izv što uozbiljavam temu. Na US openu može da se desi da ima "lakši" i "teži" žreb, ne sporim to. Ali na prethodna 3 nije imao "smešne" žrebove. Na W je imao veoma lak žreb u prva četiri kola, što u suštini i jeste najbitnije. Bolje igrati protiv Drejpera ili Andersona nego protiv Krigiosa u prvom ili drugom kolu. Bolje projektovani žreb u trećem ADF nego Ugo Humbert recimo. 1/4 i 1/2 projektovanog žreba je bilo ujednačeno, ali ko jebe Rublova i Tsitsipasa kad nisu u stanju da "ispoštuju". Uostalom, u polufinalu se Šapovalov ispostavio kao teži protivnik nego bilo ko ko je mogao da dođe. Na RG je najsretnija moguća okolnost da je igrao protiv Rafe u SF. Zahvaljujući tome je i dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 2 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Na W je imao veoma lak žreb u prva četiri kola, što u suštini i jeste najbitnije. Bolje igrati protiv Drejpera ili Andersona nego protiv Krigiosa u prvom ili drugom kolu. Bolje projektovani žreb u trećem ADF nego Ugo Humbert recimo. 1/4 i 1/2 projektovanog žreba je bilo ujednačeno, ali ko jebe Rublova i Tsitsipasa kad nisu u stanju da "ispoštuju". Uostalom, u polufinalu se Šapovalov ispostavio kao teži protivnik nego bilo ko ko je mogao da dođe. Na RG je najsretnija moguća okolnost da je igrao protiv Rafe u SF. Zahvaljujući tome je i dobio. Na osnovu čega bi Kirgios bio "težak" protivnik? 2-0 pre 4 godine i objava na Tviteru i Instagramu? Medvedev i Cicipas su (još uvek) nonfaktori na travi. Ja mislim da je dobro što je izbegao RBA. ---- Ne postoji sreća kad imaš Rafu u žrebu. Do polufinala je Rafa bio sudden death/game over u 98% slučajeva na RG-u. Taj procenat se, čak i posle SFa smanjio za ogromnih 9 promila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Kirijos nije tezak protivnik u 4. kolu, jer su ogromne sanse da se povredi ili da ne dodje dotle, iz razloga koje si naveo. Ali Kirijos je paklen zreb za prva 2 kola, dok jos ima snage. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Da li je moguće da se filozofira o žrebu, ako kaniš osvojiti moraš pobediti svakog ko je sa suprotne strane mreže i aj zdravo. I 150. igrač na svetu zna da igra tenis, a ako uđe sa taktikom lupaću po loptici kao da sutra ne postoji, vrlo lako može izgledati kao Novak Đoković u prajmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 4 minutes ago, Boxy said: Kirijos nije tezak protivnik u 4. kolu, jer su ogromne sanse da se povredi ili da ne dodje dotle, iz razloga koje si naveo. Ali Kirijos je paklen zreb za prva 2 kola, dok jos ima snage. Ne sporim, ali to nekako nije dokazano u praksi, konkretnim mečevima (u zadnje vreme), već više Tviterom i Instagramom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts