KK Crvena Zvezda 2021/22 - Page 826 - Košarka - VOX92 Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

Reče neko da je Volters teški mlakonja, eno ga dade trojku za titulu. Ma on ni trepnuo nije. Vanilica mod on.

• Like 28
Posted

Posle one dve gluposti za trenutak sam posumnjao da kalina moze da proda. 

Naravno bratina nije prodao!

Idemooo!!!

Cestitke ekipi i strucnom stabu, analiziracemo u danima koji dolaze, nocas slavimo!!

• Like 1
Posted

Cestitke komsije.. Odavno nije bilo zanimljivije. 

Na +7 smo imali napad misljenja sam bio da bi tad  bilo gotovo.

Ceracemo se jos... 🙂

• Like 3
Posted

Totalno sam ispraznjen... kad sam ja ovako, kako li su tek igraci i strucni stab ovo podneli? Kalina i Luka su to lepo sumirali, evo sada i Zeljko (sa dozom drame i red lazi, red istine, ali ok, barem prica da treba stvari da se rese). 

Poslednju cetvrtinu smo odigrali sa mnogo vise mozga nego li prethodnih 7-8 cetvrtina. I konacno je krenulo sve ono sto sam prizeljkivao u postu na lajvu - da sut za 3p bude pristojan, da se pojavi Kalina, a i Partizan nije bio nesto bolji nego prethodnih cetvrtina. 

DeDa je u ovakvim utakmicama suvo zlato. Ako neko treba da ima staz u Zvezdi kao Lazic to je onda on.

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Pero_Cameron said:

Sta je uradio Kalina?

Otrcao kod Trifunovica i uradio pojacanu reprizu njegove reakcije.

Realno, nek uputi izvinjenje, Laza da ga vodi 😌

Edited by BojanaCZV
  • Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
7 minutes ago, L' Imperatore said:

Leday ako ostane u Partizanu, smatraču ga ozbiljnim mazohistom. Biti ovako razvaljen 7-8 puta po sezoni i doči po još, to nemože normalna osoba

Ovo je zajebancija?

Ne, nije zajebancija. Kockanje sa centrima nas je zamalo koštala titule.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Don Radonja said:

Radonja upravo iskritikovao Kalinica za ponasanje!

I treba. Kad želiš neku normalizaciju situacije, prvo počistiti pred svojim pragom

2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

otrcao do njihove klupe i kurcio se malo

Baš do klupe? Ja sam gužvu primetio malo dalje od centra, kad je fleksovao na Pantera

Posted (edited)

Prelomili smo kad je Radonjić upario Holinsa i Dobrića. Ja mislim da nema razloga u ovakvoj ekipi da oni dijele minute na SG. Prirodnije je da igraju zajedno, Dobrić je bolji kao SF. I na taj način je praktično izbacio iz rotacije Lazića i Lazarevića.

Edited by Sjećaš li se Rum kasato
Posted
2 minutes ago, BojanaCZV said:

Otrcao kod Trifunovica i uradio pojacanu reprizu njegove reakcije.

Realno, nek uputi izvinjenje 😌

Kome je do oprosta neka ide u crkvu!

• Ha-ha 1
Posted

Ja ne znam hocemo li menjati vise nesto ili ako necemo, da jednostavno prihvatimo stvari kakve jesu.

Zasto se pise o skandalu, incidentu kad je ovo realnost otkad znam za sebe? 

Dajte na naslovnu stranu heroja koji je pogodio sudiju da ga slavimo, a da pljujemo po hrvatsko-slovenackoj ligi sto kmece i prazne halu zbog takvih sitnica.

Onda kada dodje nasa liga, da furamo tu pricu na maks, pun spektakl i opste narodno veselje, gadjanje, pljuvanje, mrdanje koseva, upadanje u teren, tuca na tribinama... Da se sve isprati sa sto vise kamera, da bude spektakl koji prenose Pink i RTS i da uzivamo bez moralisanja i zgrazavanja.

Dosta vise mazohizma da se pljuje nesto sto se nikad nece promeniti i u cemu ocigledno uziva i raja i vlast. Pa, valjda smo demokratska zemlja, majku mu, vecina to voli.

No, sve cestitke Radonji i igracima, bravo, bre! Zvezda!

• Like 2
Posted
1 minute ago, uini said:

po meni davidovac

Rispekt za ponistavanje Ledeja, al meni je doticni toliko precenjen igrac. Definicija kosarkaskog antitalenta gde ume samo po inerciji da ide pravo s loptom, uz to ima ukupno 1 dribling i jedan forte nekog pivota gde dodje na metar od kosa ravno i ubaci. Sut potpuno nakaradan, ali ok hustler je i sve to.

Isto mislim i za zujalicu Madara, jebem ti srpsku kosarku ako nema takav plej u nekoj Mezi ili Borcu. Muva zunzara, al nikakav skill sem volje da pegla difens i hustluje.

I da za mene mvp serije - nemam pojma, bukvalno mi niko nije iskocio, ali mozda Davidovac pre Dobrica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...