Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

28 minutes ago, BojanaCZV said:

Ja sam ocekivala dosta laksu seriju, pre pocetka. Ali posle prve utakmice, delovalo je da to nije to.

Ako se ne varam, svaki derbi smo otvarali sa 10+, osim poslednjeg kad su nas dobili, a sada oni ulaze mnogo mnogo bolje.

 

Procenat slobodnih bacanja govori u prilog tome da su jako koncentrisani i spremni za ovo finale.

 

Sto se tice Lesora i Pantera, bas sam se iznenadila. Prvi mi je bio bas simpatican i bilo mi je zao onog pokusaja u CG, ali ocigledno je decko lud.

A Panter mi je bas bio kul, prosto sam iznenadjenja njegovim ponasanjem, bas dno dna.

 

Od cele postave Partizana, jedino mi je antipatican bio Lidej od samog starta sezone. 

 

I red je da pohvalim malog Avramovica, kad sam vec uzela za pravo pre par meseci, da napisem sta sam napisala.

 

Ocekujem 5tu utakmicu.

Bold 1: Dijabola bio, dijabola ostao. Ali, nama ovakvima na centru bi bio od koristi da smo ga uzeli.

 

Bold 2: Verujem da su ga iznervirali navijaci na zagrevanju. Svasta se tu cuje...

 

Bold 3: Taj me je uvek iritirao onom glupavom instalacijom na glavi sa trakom i kosom. Sad to vise nije iritantno. Ali, ostaje ono valjanje po Davidovcu u 2. utakmici ABA.

 

Bold 4: Ne znam kako mozemo izbeci 5. utakmicu. Sinoc smo jeeedva izvukli pobedu.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Crni said:

Mali Aleksa puni 28 god Oktobra🤭

mislio sam da je nesto mladji

u svakom slucaju, njegove dobre igre su ono sto gura kkp blize zvezdi

jedini njihov domaci igrac koji igra bolje nego na pocetku sezone

balsa je jedno vreme figurirao kao mip na tu temu, ali vidim da ga je zeljko opet ugasio

1 minute ago, drakon1 said:

Bold 4: Ne znam kako mozemo izbeci 5. utakmicu. Sinoc smo jeeedva izvukli pobedu.

tako sto odigramo dobru tekmu, i imamo regularno sudjenje(moze i kao 2p sinoc)

ali ne ocekujem da ce se to desiti

Edited by NikadProtivKaline
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, СтелаРоса said:

Daleko od toga da opravdavam bilo kakav vid nasilja ili agresije, ali nakon odgledanih snimaka sve ono od sinoc mi dobija skroz drugaciju sliku. Ja sam bio ubedjen da je neko od navijaca napao igrace Partizana, ali koliko vidim doslo je do nekog koskanja da li izmedju strucnih stabova ili koga vec, gde su igraci Partizana pojurili ka guzvi sa zeljom da se obracunaju, a prednjacio je Lesor u svemu tome. Uostalom, kako je uopste neko od navijaca mogao da zavrsi tu kod klupe Partizana? Neka me neko ispravi ako gresim.

 

Panter je "castio" nasu publiku srednjim prstom i na zagrevanju i na kraju utakmice. Ja razumem da ne mozes ostati miran ako te neko provocira, ali ipak su ovo igraci kojima je na neki nacin u opisu posla da se nose sa ovakvim stvarima. Zar ne treba igraci pre svega da urade sta je do njih kada je u pitanju smirivanje tenzija i da budu pravi primer kako se sportisti i profesionalci ponasaju, a ne da samo potpaljuju vatru?

 

Izdvojio bih i Ledeja koji mi je od cele ekipe Partizana najiritantniji zbog onoga sto na radi na terenu i kako se odnosi prema protivnickim igracima. Vec je u prethodnim derbijima pokazao da je u stanju svasta da radi. Lakat sa ledja je popio Lazic u kupu, Vajta je udarao ramenom u prethodnom derbiju, padao preko Davidovca i nije zeleo da ustane sa njega. Sinoc prilikom skoka obara Kalinica na zemlju, a nesto posle udara Lazarevica u vrat (nisam video kojim delom tela ga je udario). Katastrofalno ponasanje.

Tu je doslo do nekog sukoba sa nekim iz nase uprave (direktor marketinga?). Vidi se na ononm snimku od 4 minuta na youtube da je ovaj krenuo iza zapisnickog stola prema klupi KKP i da ga spiker pokusava zaustaviti, ali da dize ruke od toga kad vidi da je to besmisleno. E sad, da li je taj lik bio izvor besa Lessorta, Trifunovica, Smajlagica...ne znam.

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Meni je bilo jadno ono posle utakmice kad su trčali do delegata da mu pokažu upaljač koji je upao u teren. Imali smo gostujuče trenere/igrače, koji to onako hladnkrvno šutnu ispod stolica, a ovi prave skandal od toga, na derbiju

Inače, što se utakmice tiče. Moj utisak je da se samo nas i nikog drugog ne pita šta če se desiti u ovoj seriji. Kad smo maksimalno koncentrisani, lagano kontrolišemo utakmicu. Ali nam se padovi koncentracije nažalost često dešavaju ove sezone i jedan od njih je otvorio vrata Partizanu u drugom poluvremenu. Na sreču odgovorišmo kako treba na onu seriju kad su preuzeli vodstvo. Mislim da če Komšije teško ovo izgurati u majstoricu, ali videčemo...

 

Btw, ovo pravilo o svaki faul je nesportski dok ne ide vreme mi je nešto najgluplje ever. Nemam pojma čemu tačno to pravilo služi. Kao da je mnogo bitno dal ekipa koja želi da napravi faul to uradi za 0.0 ili za 0.1 sekunde. A sad ako je to zbog vremena, onda bi moglo da se uradi kao u američkom fudbalu, gde ima 10 second runoff. Pa bi u slučaju da praviš faul dok nije krenulo vreme, bio običan faul, i odbije se recimo pola sekunde sa sata.

 

Bold 1: Obradovicu se sinoc sa druge strane tribine preko celog terena dokotrljao novcic, on ga zaustavio nogom, uzeo, pogledao i...  šmekersko-šeretski stavio u dzep! Respect!

 

Meni taj covek nije ama baš nikako negativan. Ne samo da nam je kupovinom igraca i obestecenjima onomad ucinio (ok, gledao je i sebe, ali ipak), nego je uvek bio korektan. Pritisak na sudije je meni ok, covek je namazan svim bojama i gleda da pogura svoju ekipu. Problem su sudije koje stoje u stavu mirno dok ih napusava i posle menjaju kriterijum. Jos veci problem je da Radonjica odmah opominju i prvom sledecom prilikom časte tehnickom, a u KRK i iskljucenjem.

 

Bold 2: Pravilo uvedeno da se izbegne da tim koji juri rezultat pri kraju utakmice ne pravi faul, a da se pri tome ne trosi vreme.

30 minutes ago, quentin said:

Mene samo interesuje šta je to Radonja rekao sudiji da je onako promptno popio tehničku, a sa Partizanove klupe čitavu utakimicu prigovaraju, a prošli i bez upozorenja, koliko sam vidio. To baš bode oči. Mogu sudijama da oprostim što ne vide dobro neki prekršaj ili aut ili korake, šta već, na terenu, ali ovo sa ponašanjem klupe bi trebalo da je jednostavnije.

Nije odmah, imao je Radonjic opomenu. Verovatno za sitnicu svakako.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, uini said:

 

lepo je što je tako, nisam ni mislio da je zao jer je partizanovac ( :

 

više me je podsetilo na neke jordanove clutch fotke gde se random navijači protivnika obavezno drže za glavu

Bilo je u onom sektoru jedan tacno iza Savica koji je znao ustati i klimati glavom kad su istog napusavali i na taj nacin dodatno podgrejavao atmosferu. Za skandiranje Savicu ne znam sta je bio povod. Najiritantniji definitivno i bez konkurencije je bio Karaicic. Sudije su mogle da njemu tj. klupi KKP daju tehnicku barem pet puta i to za njegovo ponasanje. Tako su elegantno mogli da izbegnu da kazne Obradovica, a da KKP daju jednu, sasvim zasluzenu, tehnicku za ono sinoc.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, drakon1 said:

 

 

A sto prenosite ovu budalu?

 

Quote

Kao što se može videti na snimku, Karaičić i još jedan iz stručnog štaba kkp, rasturaju zapisnički sto, i traže obračun sa Zvezdinim direktorom koji sve vreme smiruje situaciju, dok na drugoj strani Zagorac traži kavgu s Ivanovićem..Nastaje komešanje pomenutih..

Koje bre rasturanje zapisnickog stola?! Pa jos kaze vidi se na snimku. Vidi se da je covek nenamerno, zakacio rukom onu tablu sa brojem prekrsaja u cetvrtini. Apsolutno nenamerno. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ovo je bilo bas na guzove, ali bitna je pobeda.

 

Nisam neki optimista da se ovo zavrsava na njihovom terenu.

 

Meni iskreno nije jasno zasto Partizan ne napada vise preko Lessorta na postu. Lik jeste lajsna, ali je brzi od Kuzmica i jaci od Luke, to je maltene konstantan mismatch. Inace zanimljivo je bilo kada je sinoc napao Lazarevica na postu i nije mogao da ga pomeri. Izgleda da je on najbolji cuvar za njega.

 

Voleo bih da jedan period meca u odbrani igramo bez da posvecujemo svu paznju Panteru. Cini mi se da nema trika da bi on sinoc napravio onoliko stete koliko su napravili Moore i Avramovic. U prvom mecu u trecoj cetvrtini Panter je ubacio nekih 10ak poena, ali to je bio najlosiji period za Partizan i tu smo se i odlepili. 

 

Dve stvari meni smetaju kod sudija. Prva je sad vec nepisano pravilo da mozes da protestujes jedino ako imas 9 titula prvaka Evrope, ili ako si asistent treneru koji ima 9 titula prvaka Evrope. Arsini su toliko dvostruki da je to komicno. I to kad smo mi domacini. Druga stvar je faulovi na Panteru. On ih dobija na ime i na reputaciju. Od 6 bacanja nije trebalo da sutne nijedno. On nije kontakt igrac i em sto ne moze da izdrzi kontakt, em sto voli da se bacaka. Barem smo postedjeni faulova na sutu za tri poena, ali videcemo do kada. Noge su radile i u ova dva meca.

 

Zao mi je igraca, oni izvlace deblji kraj ove neverovatne mrznje i primitivizma medju ljudima. Nije lako ostati normalan i pristojan covek na ovim prostorima pored svega sto se desava.

  • Like 11
  • Thanks 6
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, СтелаРоса said:

 

ja sam se tu najvise iznervirao

zato sto apsolutno nije bilo prostora za bilo kakvo sudijsko uverenje, ili da nije dobro video i sl

kontakta bez, belosevic stoji na par metara, i dize pistaljku apsolutno bez ikakvog razloga, samo da se udovolji zeljku/panteru

bila su i pre ovoga 2 verovatno nepostojeca faula na panteru, ali tu je bar bilo nekog kontakta, i ovaj se bacakao, pa ajde da kazes da je podlozno proceni, ili sudija nije sve najbolje video u brzini

 

ali za ovo gore, bukvalno nema opravdanja

Link to comment
Share on other sites

Poslednju cetvrtinu Partizan je krenuo sa:

Madar(22)

Mur(28)

Panter(29)

Lidej(28)

Lesor(27)

 A Zvezda:

Ivanovic(28)

Dobric(28)

Lazic(33)

Lazarevic(26)

Davidovac(27)

 

Toliko o cuvenoj agendi domaci igraci, mladi perspektivni...

Ne vidim kako ce Tristan, Koprivica, Smajli, Kuruc, Trifunovic, Glas i Miletic biti bolji kad svi zajedno nemaju 20 minuta u plejofu?

 

Partizan osim ova 5 legionara koristi jos Zagorca, Avramovica, Smajlija i Trifunovica, dok su ostali mahaci peskira, a zahvaljujuci tim mahacima, voze se na pricu da je tim mlad. 

 

Sustinski Zvezda da ubaci tri bebe u tim koje bi blejale u kolicima dok traje utakmica, bili bi najmladja ekipa u Evropi.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, NikadProtivKaline said:

da li neko zna oko cega su se koskali dzoni i zagorac?

Moze biti onaj faul pri kraju kad je Zagorac pravio faul da zaustavi vreme. Ne znam koliko je tu Ivanovic hteo da se koska, ali Zagorac je bio jako uzbudjen. Kao i uvek. Bez nekog vidljivog razloga. Neizbalansiran decko.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, drakon1 said:

Bilo je u onom sektoru jedan tacno iza Savica koji je znao ustati i klimati glavom kad su istog napusavali i na taj nacin dodatno podgrejavao atmosferu. Za skandiranje Savicu ne znam sta je bio povod. Najiritantniji definitivno i bez konkurencije je bio Karaicic. Sudije su mogle da njemu tj. klupi KKP daju tehnicku barem pet puta i to za njegovo ponasanje. Tako su elegantno mogli da izbegnu da kazne Obradovica, a da KKP daju jednu, sasvim zasluzenu, tehnicku za ono sinoc.

 

 

pa pazi koliko je ovo pogrešno:

- mi te vređamo ili savića ali kada kreneš da ironično klimaš glavom, smeješ se i aplaudiraš, onda samo podgrevaš atmosferu

 

ćuti dok te mi ne iznapušavamo, jer hej, domaći navijači.

 

kada se bude praznila hala na vređanje - ili još bolje, nakon tri upozorenja i molbe samo javiš nakon tekme da se druga igra bez publike a za dalje ćemo videti, onda ćemo imati utakmice bez ovoga.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Boze mili da ljudi ni ovde ne mogu da se raduju pobedi vec izvlacimo neke greske sudija, a bilo ih je, ali na obe strane. Mnogo negativnu atmosferu pravimo, sad ce verovatno jos gore biti u Mordoru. Totalno drugacije pratim kosarku od pobede Deja nad zlim Dulom iz plemena Kucha. Tako razumem i navijace komsija od isfrustriranosti, pa i igrace.

 

2-0 je u seriji i umesto da se uziva, ljudi podlezu pritisku, svaka jbna situacija se gleda kod sudija,juce Ika Belosevic kao da je u sauni bio. Jebe se sudijama za Zvezdu i komsije, prosto nema nikakve tendencije sem kod Obradovica da ne dobije tehnikcu...ovo ostalo negde daju,nege oduzmu, ali sudjenje je skroz OK.

 

Da neko mlo prica o kvalitetnim miss match-evima koje smo radili, dobre akcije..sistencije sa niskog posta..Luka je 4-5puta samo ubacio loptu kroz obruc sam kao duh. Nebeskim skokovima Lazarevica, trojkama Dobrica na pocetku i neverovatnih 4/5 Kalinica..2/2 kad se utakmica lomila. O imbecilnosti Lazica koja nas je mogla kostati pobede itd...i ako su on i ovaj Amer odlicno cuvali Pantera sa odlicnom pomoci koju su imali.

 

Ovde se pise o tme, ko je kriv, itd...Ovaj kkcz insajder je teski idiot i takvi potpaljuju samo, ali valjda ima neko njega da nadzire u klubu. Odlican mec i velika pobeda.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odlična utakmica sinoć i odlična košarka, možda to ne možemo da primetimo kad pratimo derbije i ovako važne utakmice vruće glave ali nije skoro bilo ovako kvalitetne košarke izmedju timova sa ovih prostora. 
Mi smo pomalo podsetili na neka naša ovogodišnja EL izdanje, u smislu da je tu bilo dobrog otvaranja utakmice i visoke prednosti, da je bilo dosta promašenih penala u prvom poluvremenu i da smo u nekom momentu stali da igramo i praktično čekali da se utakmica završi, čuvajući rezultat. Svemu tome je doprineo i Partizan koji je, barem kada ga ja gledam ove sezone, prvi put bio na tom nekom EL nivou dobar deo utakmice. Malo su im sudije održale glavu iznad vode u prvom poluvremenu, klasičnim vaterpolo forama - jedna ekipa pravi razliku, pa sudimo za drugu da se ne odlepi. Ali ne mislim da je to bilo zato što Partizan nego već opet kažem da održe utakmicu živom. U svakom slučaju nebitan faktor u drugom poluvremenu gde je broj grešaka bio mnogo manji pa i zanemaraljiv, na obe strane. 

Kao što rekoh nakon prvog meča ima Partizan itekako čime da nam naudi, naročito kad se Avramović razmaše, a mi mu pritom pomognemo očajnom odbranom 1 na 1, i kad Muru ostavimo dosta prostora, za koga mi deluje kao da čovek šutira barem nekih 70% za tri na uzorku utakmica KKPa koje sam ja gledao ove sezone. Ono što je simptomatično za Partizan jeste da im bolje ide kada nikako ne zavisi od Pantera ili kad uopšte nije ugri, što je negde i normalno jer onda više postaju tim. Koliko se mnogim Zvezdašima KP svidjao kao vrhunski mamojeb, pa su čak išli dotle da pričaju kako je bolji od Lojda, nisam bio ni malo tužan kad nas je napustio jer je Panter upravo to - neko ko tim neće činiti boljim, doneće neke pobede svojim kvalitetima ali tamo gde hočeš sistematsku i timsku košarku Panter neće biti u prvom planu. No to su več problemi za Obradovića i komšije. 

Naši problemi su što bi mi (verovatno) izgubili utakmicu da se nije ukazao Kalinić sa 2 trojke kada smo se potonuli i u udbrani i u napadu, a i rezultatski. To će se ponavljati, čim ne bude Dobrića i Davidovca sa nekim značajnim učinkom a sve zbog tankosti na 4 i 5. Dovoljno bi bilo da je Vejt ostao ono što je bio u pripremnom periodu i da je sa tom rolom u ekipi a ne sa 0 minuta u finalnoj utakmici plejof. Medjutim ne vredi se vraćati na tu priču, momku se desilo šta se desilo, kad od njega dobijemo i ono iz prvog meča biće dobro a do tada moramo nadomestiti preko nekih drugih igrača i rešenja. 
Takodje, ako govorimo o našim problemima, užasno veliki je odbrana Dobrića na Avramoviću i ja se nadam da to više nećemo gledati u ovoj seriji. Ono je bilo tužno i nešto najlošije što sam video, Dobrić toliko ispada iz voza da ponekad deluje kao da će se i povrediti. Ostalo u principu nemam zamerki, umalo nismo na kraju napravili veresiju od gotovog ali na sreću tu je uvek Lesor kad treba da se samoubije. 

Rekoh posle prve utakmice da sam srećan zbog atmosfere na terenu, zbog ponašanja igrača i trenera. Uz ogradu da od sinoć nisam propratio temu, tvitere i ostalo, pa mi je nešto možda promaklo mogu reći isto i za ovu drugu utakmicu. Naravno tu je sitnih gluposti poput Avramovićevih (za kog više nisam siguran da li je skroz čist lik) kriveljenja, prsta Pantera, Ivanovićeve uzavrelosti ali sve su to minorne stvari i sastavni deo ovako važnih utakmica, nije bilo prljavih poteza, nesportskih koškanja i ponašanja, aka Murić, tako da za to pohvale i zadovoljstvo, sa nadom da će tako ostati do kraja. A velike su šanse ukoliko treneri nastave ovako da se ponašaju, uostalom za Radonjića stvarno bi bilo čudno da bude drugačije dok Obradović ume da eksplodira i da mu proradi sujeta ali za izjavu na KZŠ sinoć svaka čast, baš gospodski i ono što treba našoj košarci i derbijima pre svega. Neka možda tako i ne misli ali stvarno je mali broj trenera koji bi posle onakve završnice i poraza na onakav način uspeo da ne kaže i nešto ružno. A bilo je osnova i povoda jer na tribinama ima previše stoke i neljudi kojima svakako nije mesto na sportskim tribinama, a još više mi je žao kad sa takvima moram da delim navijanje za isti klub. Druge barem možeš da ignorišeš, kad je djubre u tvom dvorištu ipak previše smrdi... 

Ništa, 2:0 ali daleko je ovo od gotovog iako i sam teško mogu da poverujem da neko može da dobije Radonjića tri puta za redom u seriji, a da nije neki CSKA. Ne očekujem 3:0, igrači Partizana su u drugoj utakmici zaista pokazali pravu borbu i želju, sa pravom je Obradović izjavio da može biti ponosan, tako da očekujem još veću agresivnost kada su oni domaćini. Rekao bih i da će u ovoj trećoj utakmici pritisak na njih biti i manji nego u potencijalnoj četvrtoj, no otom potom. 
Sa naše strane ohrabruje da imamo (puno) prostora za bolje, 2 igrača koja uopšte nisu igrala a koja su umela da daju doprinos na teškim utakmicama. Svakako rotacija ostaje naša prednost, kao i ovakav Kalinić.

Bravo Zvezdo!

 

  • Like 14
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, pavijan2 said:

@drakon1 kakva su pravila za članove stručnog štaba. Da li je i njima dozvoljeno da stoje, prilaze terenu, pričaju sa sudijama ili je to dozvoljeno samo glavnom treneru?

Za vreme utakmice stoji JEDAN clan strucnog staba. Dakle ili trener ili pomocnik ili neko ko je registrovan za utakmicu i sedi na klupi. Posle kosa kad se svi dignu da pozdrave kolegu koji ga je dao, to je ok i tolerise se. Inace ne. Ali, to pravilo se ne sprovodi tako rigorozno kao recimo pravila oko faula u mrtvom vremenu u zadnje dve minute ili prestup igraca kad protivnik izvodi aut u zadnje dve minute. Tu ide automatizam. Ovde sudije imaju diskreciono pravo kad da sankcionisu a kad ne. Uglavnom i tu uvek prvo ide upozorenje. Osim ako neko sa klupe ne uleti na teren za vreme utakmice. Dati tehnicku "samo" za stajanje vise od jednog clana strucnog staba? U atmosferi sinoc? Forget it. Moze opomena pet puta, ali tehnicka? No way.

13 minutes ago, Kooineeperk said:

 

A sto prenosite ovu budalu?

 

Koje bre rasturanje zapisnickog stola?! Pa jos kaze vidi se na snimku. Vidi se da je covek nenamerno, zakacio rukom onu tablu sa brojem prekrsaja u cetvrtini. Apsolutno nenamerno. 

Zbog snimaka, a ne zbog onog sto pise.

 

Nikakvo raturanje zapisnickog stola mu ja ne zameram, nego vec spomenuto ponasanje.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, СтелаРоса said:

Daleko od toga da opravdavam bilo kakav vid nasilja ili agresije, ali nakon odgledanih snimaka sve ono od sinoc mi dobija skroz drugaciju sliku. Ja sam bio ubedjen da je neko od navijaca napao igrace Partizana, ali koliko vidim doslo je do nekog koskanja da li izmedju strucnih stabova ili koga vec, gde su igraci Partizana pojurili ka guzvi sa zeljom da se obracunaju, a prednjacio je Lesor u svemu tome. Uostalom, kako je uopste neko od navijaca mogao da zavrsi tu kod klupe Partizana? Neka me neko ispravi ako gresim.

 

Panter je "castio" nasu publiku srednjim prstom i na zagrevanju i na kraju utakmice. Ja razumem da ne mozes ostati miran ako te neko provocira, ali ipak su ovo igraci kojima je na neki nacin u opisu posla da se nose sa ovakvim stvarima. Zar ne treba igraci pre svega da urade sta je do njih kada je u pitanju smirivanje tenzija i da budu pravi primer kako se sportisti i profesionalci ponasaju, a ne da samo potpaljuju vatru?

 

Izdvojio bih i Ledeja koji mi je od cele ekipe Partizana najiritantniji zbog onoga sto na radi na terenu i kako se odnosi prema protivnickim igracima. Vec je u prethodnim derbijima pokazao da je u stanju svasta da radi. Lakat sa ledja je popio Lazic u kupu, Vajta je udarao ramenom u prethodnom derbiju, padao preko Davidovca i nije zeleo da ustane sa njega. Sinoc prilikom skoka obara Kalinica na zemlju, a nesto posle udara Lazarevica u vrat (nisam video kojim delom tela ga je udario). Katastrofalno ponasanje.

 

Evo snimka ko je želeo da se tuče;

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, СтелаРоса said:

 

Zapravo, meni je od 3 faula za bacanja nad Panterom ovaj najvise faul. Lazic pravi kontakt desnom rukom na kraju, ne znam da li je dovoljno za faul. @drakon1

 

Voleo bih dve situacije pre toga kada je Panter dobijao bacanja, to je smehotres od odluke.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, uini said:

 

 

pa pazi koliko je ovo pogrešno:

- mi te vređamo ili savića ali kada kreneš da ironično klimaš glavom, smeješ se i aplaudiraš, onda samo podgrevaš atmosferu

 

ćuti dok te mi ne iznapušavamo, jer hej, domaći navijači.

 

kada se bude praznila hala na vređanje - ili još bolje, nakon tri upozorenja i molbe samo javiš nakon tekme da se druga igra bez publike a za dalje ćemo videti, onda ćemo imati utakmice bez ovoga.

Imas pravo donekle. U ovim situacijama se cesto ne zna sta je uzrok, a sta posledica.

 

Mozda je pogresno, ali ako si u dvorani gde si 99% u manjini, onda se ne ponasas tako jer dodatno grejes usijanu atmosferu i samo moze biti gore. Nemam iluzija da u sledece dve utakmice nece biti slicno, samo sa nama na receiving end.

 

Oko praznjenja dvorane si u pravu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...