Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

1 hour ago, Wingwalker said:

Ali Kinan 0 poena i dva asista. Ugasio ga Holins ko sdaljinskim...plus ga Lazarević tero ko djavla. Kinan onako nagruvan i kratak najmanje mu odgovaraju vretenasti, viši i agilni čuvari dugih i brzih ruku.

U onom haslu Holinsa i Hezonje, kada mu je izbio loptu, moglo se dobro videti kolike su te njegove čeprkalice...plus markira tik uz igrača i uvek u niskom stavu.

 

 

 

 

 

Da da, videlo se u Pioniru kako mu ne odgovaraju vretenasti, visi i agilni. Pa je morao mukica da sipa sa 8,5 metara.

Link to comment
Share on other sites

  Ne razumem? Sta onda? Onda cu ja otici na pivo. Bas bas hladno.  

 

Ne preteruj...to veče u Pioniru bi sa onom igrom i procentima tresnuli bilo koji EL tim u gostima. Verovatno njihov najbolji meč...98 poena, 47 za tri...24 asista...ft 13/15. Kinan je dao 17 poena ali i Holins 15. Sada je za tri minuta manje u igri dao 0 poena a Holins 10. 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nego, Mitrovicu je danas proslo par nekih cudnih polaganja, gde ovima kao da je bilo neprijatno da ga izblokiraju. Ali generalno mrka kapa od njega, posebno je defanzivno grozan. A Kuz jos gori, u svom tipicnom balvan modu. Onda gledam onih par minuta Dedu kako rutinski pakuje trojku, vraca se u odbranu, zvace onu svoju zvaku dok jednom rukom istovremeno gradi i Brauna i Dzekirija, a drugom kupi skok. I shvatam - to je taj centar koga smo cekali.

  • Like 3
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Redstar0356 said:

Uh kad bi sledece sezone uzeli Nedovica, Jovica umesto Markovica i Jaku Blazica. 

 

Kad se priča o Jaki Blažiču... Treba razumeti da on trenutno igra u ekipi koja igra na 250 poena. Tako da če slika o njemu kao elitnom zatrpavaču koševa verovatno biti malo iskrivljena.

 

Tako da, zamisli ga sledeče sezone u postavi sa Pefijem, Lazićem, Kuzom i Whiteom recimo. I da je on taj na koga računamo da izmisli poene. Pa Radonjića bi strpali u top što ga je doveo. Opet dovodi samo one koje je več trenirao. EC igrač. Lako je trpati Veneziu, protiv Barcelone to ide malo teže. Totalno pročitan, kad ga skautiraju EL odbrane... Da ne idme dalje, znamo svi šta bi se sve pisalo.

 

Da je Jaka bolji igrač nego što je bio u prvom mandatu, i ja mislim da jeste. Ali mislim da nije to što tražimo i što bi nam mnogo pomoglo. Ali zavisi i o kakvoj ulogi pričamo. Kao što sam napisao, ako je to bek šuter na kojeg bi se mi kao oslonili kad je gusto, nema od toga ništa. U nekoj Dobrić ulogi bi moglo da prođe, ali tu več imamo Dobrića, a i pitanje dal bi Jaka pristao na to planinarenje.

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...