Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

Hebote ne mogu da verujem koliko covek vrhunski spremi 36 minuta i odjednom zatrokira.

Koj moj  ne pusti Ivanovica da sutne sa pola terena kad jedino on ume taj sut da pogodi

• Like 5
Posted

Ljudi ovo je 100% zaslužen poraz, bez obzira na vjetar koji imali od sudija u drugom poluvremenu.

Boli ali je tako.

Radonjić možda i nauči nešto iz ovih grešaka ali mrka kapa. Mislim dobar nam je i ovakav ali šteta za neke stvari.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Don Radonja said:

Nemas posle ovoliko utakmica poverenja u ovaj tim.

Steta.

Nije stvar poverenja, nego broja prilika koje imas. Vrlo verovatno nam je ovo jedina sansa bila da dobijemo top5 ekipu EL u gostima.

A da ne govorim o tome da je izgubljen dobijen mec.

Odoh s foruma malo, da nadjem boksersku vrecu.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Tomiprunet said:

Da mu nije bilo czv kao odskocne daske ne bi postigao nista. Ataman proziva i oni krecu, boje se manjeg postotka plate a kod zvezde bi odma bio BAT

🤣😂 Zvezda odskocna daska Micicu? Smejurija. Zalgiris je bio odskocna daska Micicu, eventualno Tofas.

Zvezda je tu potpuno nebitna.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, NikadProtivKaline said:

sa ovakvim radonjicem i fudbalskim cuvanjem rezultata nama treba 10-12+ razlike za poslednjih 5min, kako bi odbranom dobili tekmu

posto nas u tom periodu kos slabo zanima

Ima li kraja ovome?

• Like 1
Posted

Realno smo se držali zahvaljujući nerealnim procentima šuta za 3 u četvrtoj. 

Inače, dvaput su nam naknadno oduzeli poen zbog gaženja linije, poslednji put pri rezultatu 80:74, posle trojke uz faul Kaline. (Koja očigledno nije bila trojka.) 

Posted
Just now, Sector said:

Radonjić možda i nauči nešto iz ovih grešaka ali mrka kapa. Mislim dobar nam je i ovakav ali šteta za neke stvari.

tesko

i 100 puta da izgubi ovako on bi opet izveo ko-da-kos-celava-mu-keva petorku

svaka cast za naspanovanost ekipe i borbu, ali to sto ne sme da pomoli nos iz komforne zone ga je kostalo i kostace ga neke vece karijere

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Crni said:

Jel Radonjic promasio dva bacanja?

naravno da nije, vrhunski je spremio ekipu i vodio tekmu. 

nezasluzeno smo izgubili i kontrolisali smo tekmu dobrih 30 minuta.

fantastican mec, mi smo u jednom momentu imali 60% trojke, 12/20, oni na 55%.

lazaina partija kao prekaljeni vrhunski bek suter u napadu. sve dok dunston nije ugasio onaj tm sulud prodor.

lazarevic mece trojke bez koske, kuz skida sve lopte, kalina razbija 3+1... i izgubimo.

13 trojki uz 50% i jos bar 5 puta gazenje linije. 

posle prve cetvrtine odbrana je bila odlicna ako se uzme u obzir stil njihove igre i tim prepun opsanih sutera.

ja ne razumem zasto je markovic pravio faul? vasa je bio u nekom divljem prodoru, mozda bi ga volters faulirao ali nije trebao da ga dira. i jos sekirica. 

pobeda za top 8... :classic_dry:

• Like 3
Posted
Just now, srlepajce said:

Svaka cast Stefanu Lazarevicu. Odlican je bio. Valjda je ovim stavio na znanje Radonji da moze da igra.

Dečko je odigrao tekmu života, šteta što su ta dva promašena bacanja to usrala.

• Like 3
Posted
Just now, Kankkunen said:

Važno je da možemo da se pobijemo sa svima ... sve ostalo je manje bitno. :ajme: ili :lol_2:

Očekivao sam da ćeš napisati da ih ne bismo dobili da se igralo do sutra. :lol_2:

Posted
Just now, NikadProtivKaline said:

tesko

i 100 puta da izgubi ovako on bi opet izveo ko-da-kos-celava-mu-keva petorku

svaka cast za naspanovanost ekipe i borbu, ali to sto ne sme da pomoli nos iz komforne zone ga je kostalo i kostace ga neke vece karijere

Koji ti problem imas sa Radonjicem?

Evo ti u komsiluku najbolji trener univerzuma, predji da navijas za njih, onda ne bi imao problem sa trenerom.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
Just now, Crni said:

Koji ti problem imas sa Radonjicem?

Evo ti u komsiluku najbolji trener univerzuma, predji da navijas za njih, onda ne bi imao problem sa trenerom.

ajde ti malo da odjebes sa tim teranjem u komsiluk a?

kakva sekta jbt, ne smes da im dirnes u bozanstvo odmah provetravanje teme

Just now, Kontra said:

Ima. Smorio si za sve pare. Shvatili smo poentu.

2 posta imas i u oba se meni kacis

nastavi i imas report

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

promase se dva bacanja, jednostavno se to desi, ali prethodni napad i srljanje posle skoka u napadu, izgubljena lopta i onda faul nad Micicem na njihovoj polovini, jednostavno posle toga sam rekao da nema teorije da mi ovo dobijemo.

• Like 6
Posted

Barsu smo mogli da dobijemo...Efes nam se u Stambolu provlači u zadnjoj sekundi...a mi ne rizikujemo hemiju ili da nam dodje neki teško prilagodljivi centar i galantno potpisujemo Cirbesa. Pa tačno pupak da ti se odveže od besmisla.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...