Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, NikadProtivKaline said:

dobra tekma, vrhunska borba, momcima svaka cast

zavrsnica ide na dusu radonji

Jel Radonjic promasio dva bacanja?

• Like 3
Posted

E sad... Ovo nam je dobra priprema za finale ABA. Suđenje će biti ovakvo ako "pametni u savezu". Tendenciozno ako se klacka.

Mač sa dve oštrice davati Kaliniću ključeve tima u ruke- nekad će biti Krka, bojim se da će češće biti ova situacija.

• Like 1
Posted

Falila su muda da se ovo dobije. Uzasno samopouzdanje. Nekako se osecalo na kraju da ne verujemo da ovo mozemo da dobijemo, posebno kod Voltersa.

Velika steta.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Jebote cuvas rezultat poslednjih minut i po, igras poslednji napad sa Kalinicem, Markovicem, Kuzmicem i Lazicem, a trebaju ti bacanja, dok Ivanovic sedi na klupi, ziherasko ponasanje Radonje, ovakva utakmica i izgubis ko slepac, ma dodje mi gace sebi da pojedem🥺

• Like 3
Posted

E sad... Ovo nam je dobra priprema za finale ABA. Suđenje će biti ovakvo ako "pametni u savezu". Tendenciozno ako se klacka.

Mač sa dve oštrice davati Kaliniću ključeve tima u ruke- nekad će biti Krka, bojim se da će češće biti ova situacija.

Posted (edited)

Nisam strucan, ne znam zasto smo poslednjih dva minuta igrali u igrackim postavkama kojim smo igrali.

Bas steta. Ostaje jedna zuc posle stvarno kvalitetne utakmice, jer je pobeda bukvalno prosuta.

Edited by Horium
Posted

Jebote, ovo je tragedija. Mogla je prekretnica sezone u El da se desi. Kalina nam je mnogo puta dao ove sezone, veceras nas je prodao sa izgubljenom loptom i penalima u poslednja dva minuta. 😥😥

• Like 1
Posted
1 minute ago, Crni said:

Jel Radonjic promasio dva bacanja?

radonjic je u igri drzao nejta koji 2 puta baca airball

pefija koji moze samo slucajno da pogodi

i kalinu koji je crko...sto je rezultiralo i sa 2 promasena bacanja

odlicna tekma, i katastrofalna zavrsnica

trenerov poraz 1/1

• Like 8
Posted

O kakvom sudjenju pricamo, masimo dva bacanja, me pravimo faul nego pustamo Micica da se proseta, a onda ga pravimo na sekund do kraja?
smesna zavrsnica sa nase strane, ali ok evropski sampion je sa druge strane, idemo dalje

• Like 1
Posted

Tesko je reci sta je presudilo u moru ovih gluposti na kraju, ali ja cu reci da je to na rezultatu 81:74 kada smo propustili par napada, a oni u dva napada zaredom nisu bili ni blizu suta na kos i onda smo im poklonili dva puta po dva bacanja. Pefi je igrao sjajnu odbranu na Vasi u 4/4 i onda sve usrao sa dva glupa faula. U principu dobili bismo ovo i sa nepostojecim napadom u poslednja 3 minuta, samo da je bilo bez gluposti i poklanjanja. Sve sto sam hteo na poluvremenu je da ako izgubimo ovaj mec to bude zato sto je Efes pobedio, a ne zato sto smo mi izgubili, ali ovo je definitivno prodata utakmica i jebeno tezak poraz.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Radonjic je izgubio jer je drzao Dzonija na klupi, a minus igrace poput markovica u igri.

Ja i dalje ne mogu da verujem, bukvalno se tresem i dalje. Necu preboleti ovo danima.

Nadrealno sta smo radili u napadu.

Ide malo na dusu i Kalinicu, ali pre svega Radonjicev poraz.

Nepotrebno ulozena energija, usrali smo dobijen mec koji je mogao biti neka vrsta prekretnice.

Gorak ukus.

• Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Knipex said:

Moramo da uđemo u zadnja 2 minuta sa barem 8-10 poena prednosti da bi pobedili bez stresa.

Ušli smo sa plus 7 :classic_sad:

• Like 1
  • WOW 1
Posted
1 minute ago, Tomiprunet said:

Micic seljacina. Nadam se da nece nikad vise pogoditi ni jedan poen.

Meni je oduvek išao na ganglije

• Like 1
Posted

I koliko god volim Kalinu, ovaj njegov hero ball mora da prestane.Mi smo tim, kao tim smo dosli do rezultata, a prakticno jedan igrac i trener koji to nije zauzdao su prosuli sve. Moramo kao tim i da gubimo i da pobedjujemo🙄

• Like 1
  • WOW 1
Posted

Jako tezak poraz, prakticno 1/1 dobijen mec i propustena sansa za ozbiljan skalp.

Ipak i ovakav mec i poraz pokazatelj su da mozemo da se pobijemo protiv zajebanih protivnika, pored avih nasih problema.

Zao mi je Kaline jako, nosio nas je citav mec i onda ta dva bacanja...

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...