Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

59 minutes ago, NikadProtivKaline said:

za holinsa je izgovor da igra odbranu pa zato valjda baca airballs

a koji je dobricev za to sto sutira duplo slabije nego prosle god?

 

Očigledno mu ne leži uloga većih očekivanja. Ili narodski rečeno overrated. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Holins može da napada koš samo sledja...neko je već primetio da se za njega ranije igralo dosta alej-up akcija zbog skočnosti i spretnih ruku, može da katuje samo ako mu pomognu blokom jer baš ima problem sa demarkiranjem i u kontrama je dobar samo kao egzekutor. Već sam ovde to pisao...on u proseku stane na liniju slobodnih bacanja jednom po tekmi, znači da je i sam odustao od prodora ali i nekog udriblavanja do pozicije za šut, kao na početku sezone, jer to ne ume...za razliku od Džonija koji 90 posto faula iznudi mangupski već na prvom koraku iako nije ni prodoran ni eksplozivan. On jednostavno ima odličan tajming "to go".

Džoni ume da iskoristi previsok stav čuvara a često zabode u onoj sekundi kada čuvar čekira ko mu je iza...napada mismečeve bez premišljanja...čak se veoma često primeti da i nije bio plan da ode do kraja, toliko je ispeko taj zanat.

Nema spora da je Holins top level u odbrani ali u segmentu ball handlinga i BBIQ u napadu...Džoni je za njega Savičević Dejo. Jeste zaebano izvagati da li je veća fajda od Holinsove odbrane ili od Džonijevog napada, ali dolaskom Pefija se može Džoniju pojačati minutaža igranjem i na poziciji dva u tandemu sa Nejtom...može da ga rastereti od prenosa lopte kada ne igraju presing na pleja i što je najbitnije - šuter više za povratnu.

 

 

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

DeDa napokon posle nekoliko sjajnih defanzivnih partija na četvorci, doprineo i napadački. Teško da je ovakav White bolja opcija od njega, bar u nekoliko nedelja koje slede. Za posle ćemo videti.

Sve je napisano o utakmici sa Olyjem, baš svaki detalj koji sam nameravao da istaknem, tako da ću samo reći: bravo momci za sjajnu igru, borbenost, veru u sebe i pobedu.

Hollins je igrao potpuno iscrpljen od temperature, a Dobrić iscrpljen pred temperaturu, videlo se da nije spreman da igra. No, Radonja pokazao kako može da se igra i pobedi jedan od favorita za plasman na F4 bez i jednog čistog beka. Takođe, Dejo objasnio i meni da nije neophodno ubaciti Kuza na Jean-Charlesa u drugom poluvremenu, nakon što smo Falla izbacili iz utakmice, mentalno i fizički. Ili se sam izbacio, u dilemi sam i dalje. Da spomenem i vrlo zanimljivu ideju kada je Pefi na parketu sa još jednim ili čak dva ball handlera. To u teoriji ne bi trebalo da funkioniše, zbog Pefijevog nepostojećeg šuta spolja (ne lošeg, već bukvalno nepostojećeg), ali praksa je pokazala suprotno. Na kraju dana, svi mi koji piskaramo na forumu moramo prihvatiti da Radonja i ekipa oko njega bolje poznaju ekipu koju treniraju, ali i košarku kao igru. Iako nam se nekada učini da bi bilo bolje drugačije, naš trener nekako nađe izlaz i pokaže nam da do pobede ne postoji samo jedan put, već više njih. Tačno je da Radonja voli onaj svoj poznati i dobro utabani put, gde zna svako skretanje i svaku raskrsnicu. Zato žalim sve kojima se ne sviđa njegov stil igre i shvatanje košarke, jer će potpuno isti gledati do kraja sezone, a verovatno i sa istim igračima. Vidim, kuka se na procente za 3 koji su nam najlošiji u EL. Samo ću reći - daj Bože da nam 30% za 3 bude najveći problem do kraja borbe u EL.

 

Evo, dok ovo pišem gubimo od Krke na poluvremenu 8 razlike. Vljda ćemo uspeti da to okrenemo, no to ne menja činjenicu da je EL i sve oko nje izuzetno naporno takmičenje, posebno kada od početka sezone imamo ogromne probleme sa povredama i bolestima igrača. Malo više razumevanja za momke i stručni štab, strpljenja sa određenim igračima, poverenja u struku i tim i biće svima bolje.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kalinic uzeo, Kalinic dao🤗

Nego sto se odustalo od Davidovca koji je najzasluzniji za povratak Zvezde?

Holins se krio ko pickica ponovo, pogodio onu stativu kad je bio sam kao duh...

Jel sad jasno pojedincima zasto Markovic?

Dokle cemo se sprdati bez centra, i hoce li se rudariti do penzije bez bek sutera pitam se.

Sudjenje skandal, odluka da se svira tehnicka na 1 sekundu pre kraja je govnjarska. 

Edited by Crni
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...