Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted

da holins nije bez treninga od ponedeljka i da se moglo racunati na vajta bar nekih 10 minuta, pa da se kaze imamo kakve tavke sanse, ovako, bice ozbiljan uspeh, da ne kazem senzacija pobediti oly.. 

Posted
18 minutes ago, n4l1m said:

da holins nije bez treninga od ponedeljka i da se moglo racunati na vajta bar nekih 10 minuta, pa da se kaze imamo kakve tavke sanse, ovako, bice ozbiljan uspeh, da ne kazem senzacija pobediti oly.. 

pobedjujemo sigurno.

• Like 2
Posted

Ne treba praviti bauk od Olija, njih je dobio Nedovic u derbiju dole. Povrede vise nisu izgovor, imamo dubok roster.

Cvrsta ekipa, ali mozemo ih dobiti kuci.

Posted
25 minutes ago, Cavani said:

Ne treba praviti bauk od Olija, njih je dobio Nedovic u derbiju dole. Povrede vise nisu izgovor, imamo dubok roster.

Cvrsta ekipa, ali mozemo ih dobiti kuci.

Tesko u hostile atmosferi.

Primetno je da se stvori apatija kod nasih igraca u toj vasarskoj atmosferi dok igraci olija igraju kao podmazani.

Psiholoski fenomen maltene.

Posted
2 minutes ago, Čvarkov said:

Mene brine da ne uvredimo braću što neće biti puna hala. :default_coffee:

A ja se nadam da je to zato sto su tu semenkari a ne Delije.Pa da bude pravo ono. :D

Posted
22 minutes ago, Green23 said:

Nećemo odbaciti do 5k ljudi večeras, i to posle pobede protiv Zenita. Ipak je fudbal bitniji 😁

Upravo to krenuo da kucam.

8 min pre pocetka, rekao bih da je 4k u hali.

Tuzno. Razumem naravno razloge korone, i sam imam bojazan.

Ali nije to problem.

Ovo je nekako sezonu u kojoj se sve namestalo da imamo ozbiljan vetar u ledja ali avaj...

U svakom slucaju labudova pesma, i ne zasluzuje se se bolje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...