Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

dva najomrazenija kluba u EL su mi PAO i Oly , ne nužno ni tim redoslijedom. Najdraže su mi pobjede upravo protiv njih. Muskulfieber se rješava andolima i u pravilu ne traje više od tri dana tako da teško da će to biti razlog ne igranja Whitea. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Edward Louis Severson III said:

Jel moguce da je samo meni problem taj sto se mesto u evroligi prakticno kupuje a ne zasluzuje?

 

Cim se prica o tome koliko novca treba za A licencu, jasno je da iz te lige treba ici sto pre. Cega se ti "veliki" klubovi boje pa zele zacementirano, placeno mesto u ligi?

 

Pobednik evrolige de jure jeste sampion evrope. De facto nije. Da bi se dobio sampion evrope, trebalo bi praviti ligu od sampiona pojedinacnih zemalja. Kao sto nema niceg smesnijeg od toga kad se NBA tim samoproklamuje u sampiona sveta. Jadno.

 

Bravo!

 

Ti klubovi cak ne zele ni da dozvole mogucnost da se presele u EC u sezoni u kojoj bi bili 16., 17. ili 18.

 

Lepo si rekao, otkad se liga zatvorila to vise ne moze da bude sampion Evrope, nego najbolji od tih 15-20 klubova u jednoj evropskoj privatnoj ligi.

 

Vec sam pisao, da se zatvori EL i mi dobijemo licencu to bi bila smrt sportskog nadmetanja - ABA se vise ne bi onako pratila kao ranije, a u EL smo do sada uspeli da udjemo jednom u TOP 8 i jednom da budemo blizu.

 

No, da se vratimo na kalendar - vazan mec protiv "grcke brace". Imamo priliku da konacno udjemo u seriju dobrih rezultata. Od narednih 7 meceva cak sest igramo na domacem terenu - to znaci da bi mogli do 50% ucinka u prvih 20 kola sto bi bila super stvar.

 

Sa druge strane, sa 8-12 ili manjim ucinkom mislim da nemamo sta da trazimo - imacemo mi tih 13-14 pobeda, ali cemo opet svu pricu zavrsiti pocetkom januara.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Danas da probamo da odrzimo egal do zadnja 2 minuta pa sta bude na kraju.

Oly je odlicno selektirana ekipa sa dosta opcija na obe strane parketa. U principu napad im se svodi na rešenja koja donose Slukas i Vezenkov, a kao sekundarna rešenja su opasni Mekisic i Dorsi. Pod kosem nam je Jusufa Fol pravio dosta problema u skoku,a isto ocekujem i od Mustafe.

 

Mi moramo da budemo na maximumu i nadam se da bi sut za tri mogao večeras biti bar na 35 posto i verujem da bi u tom slučaju pobedili. Ključ pobede večeras je u šutu za tri poena.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Gudura said:

Mustafa je upitan za danas, a lepo smo ga ponistili prosle godine u Asvelu

 

Ma šta ja znam... Imao je Kuz problema u par navrata ove sezone sa fizički dominantnim centrima. A i bitan je igrač za njihovu igru, tako da mislim da bi ipak bilo lakše kad bi on presedeo ovu.

 

Ja se od njihovih velikih imena nekako najmanje plašim Dorseya. Nekako mi je on igrač koji može biti opasan samo na taj skorerski način, kad mu se otvori. A kad to ne ide po planu, kontraproduktivan je za ekipu. dobar primer je utakmica sa Efesom, gde ga je Beabouis uništio u odbrani, a Dorsey totalno izgubio samopouzdanje i srljao iz greške u grešku. Sa Hollinsom i ostalima sigurno imamo šansu da nešto tako uradimo i mi.

 

Kako god okrenemo, neče biti nimalo lako večeras. Ne samo zbog cele te priče sa navijačima i atmosferom, nego je Oly ove sezone stvarno jedna ozbiljna, čvrsta i disciplinovana ekipa. Bilo bi ekstra kad bi oni došli u nekom low energy modu. Red je, jer su manje više sve ekipe prošle kroz takav period ove sezone. Oni mislim da još ne. 🙂

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Volter said:

Imaju i ostali timovi probleme sa povredama i virusom, ali mi smo posebno nagrajisali ove sezone. Ko da nam neko napravio vradžbine. Treba okaditi prostorije kluba, igrače, stručni štab, zaposlene u klubu.

Davidovac kadi bez prestanka.

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...