Cilemile Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Stvarno sramota da karate izbace posle samo jednih oi, a da u sledece uvrste brejkdens, a i cirliding je proglasen za olimpijski sport. Suvisno je govoriti koliko je karate globalno popularan i rasprostranjen. Izgleda da je opet u pitanju neki problem medju razlicitim savezima u tom sportu, ne znam sta bi drugo moglo da bude razlog.Da, čudno je to s karateom koji je jedan od najrasprostranjenijih sportova na svijetu. A od sportova koji nisu olimpijski, meni bi bolji kandidati bili rolanje, hokej na rolama, kuglanje, orijentacijsko trčanje, skvoš, nogomet i rukomet na pijesku nego breakdance. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jesu li rešili šta će s plesom oko šipke? I o tome je bilo govora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Šaljemo bre Gazmena i Džoleta u Pariz, u singlu i u dublu. Brejk dens. Tri sigurne medalje 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ovi sa RTSa tek sad pustaju prilog o onom robotu sto sutira na kos, jebem ti sunce koji diletanti. A da, koji je razlog sto se karate tek uveo i odma izveo iz olimpijskog takmicenja. Msm znam masu ljudi da trenira karate ali nikog tekvondo ili skakanje na trambulini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Mislim da je neko već pisao da ne postoji jedinstvena svetska karate federacija, pa tih nekoliko organizacija što postoje nikako da se dogovore između sebe. Dok bude tako, mrka kapa za OI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, suptil said: Bice bolje u Parizu. Vlada nek izadje sa novim cenovnicima. Recimo za zlato reseno stambeno pitanje u Bg-u i tako dalje. To i dalje ne garantuje medalje u streljastvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 9 minutes ago, AgroLaki said: Ovi sa RTSa tek sad pustaju prilog o onom robotu sto sutira na kos, jebem ti sunce koji diletanti. A da, koji je razlog sto se karate tek uveo i odma izveo iz olimpijskog takmicenja. Msm znam masu ljudi da trenira karate ali nikog tekvondo ili skakanje na trambulini. Postoje razne verzije karatea što je povezano sa različitim školama, zbog toga nemaju jedinstvenu svetsku karate federaciju, a to jedan od uslova da postanu Olimpijski sport. Sada je prošao kroz iglene uši zbog Japana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Domacini valjda mogu da izaberu nekoliko novih sportova. Tokio je izabrao karate, izmedju ostalih, a Pariz nije hteo da zadrzi to. Npr bejzbol nece biti u Parizu, ali u LA verovatno hoce jer ce ga Ameri vratiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Domacini valjda mogu da izaberu nekoliko novih sportova. Tokio je izabrao karate, izmedju ostalih, a Pariz nije hteo da zadrzi to. Npr bejzbol nece biti u Parizu, ali u LA verovatno hoce jer ce ga Ameri vratiti.Što će onda u Brisbaneu? Australian Football? To i ne bi bilo loše. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Dokonog li naroda 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, NMX said: Šaljemo bre Gazmena i Džoleta u Pariz, u singlu i u dublu. Brejk dens. Tri sigurne medalje Sprdaj se ti, ali Džole će biti selektor reprezentacije po svoj prilici 😄 ps ma koliko se sprdali sa njim, on je stvarno bio relevantna figura u tom svetu... doduse pre 30 godina, ali ajde... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) 56 minutes ago, Cilemile said: Što će onda u Brisbaneu? Australian Football? To i ne bi bilo loše. Sent from my iPhone using Tapatalk Pravo da ti kazem ne znam ni da li je tacno ono sto sam napisao, ali sam procitao negde. U svakom slucaju sigurno da postoji neki opseg sportova koji mozes da ubacis, ne mozes klikere imati na olimpijadi. Sa druge strane, ne znam kako se odlucuje koji sport ispada kada se ubaci novi, verovatno ovi sto su bili novi na prethodnoj olimpijadi. Ne ide da bude dacete mi jedan bejzbol umesto rukometa. Edited August 6, 2021 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Sprdaj se ti, ali Džole će biti selektor reprezentacije po svoj prilici [emoji1] ps ma koliko se sprdali sa njim, on je stvarno bio relevantna figura u tom svetu... doduse pre 30 godina, ali ajde...Ja se bre ne sprdam [emoji23]. Ima na YT sninak nekih takmicenja s kraja osamdesetih. Kidao brat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, NMX said: Dokonog li naroda Odrobijace te NLavrnja, ja ti kazem. 8 minutes ago, NMX said: Ja se bre ne sprdam . Ima na YT sninak nekih takmicenja s kraja osamdesetih. Kidao brat. Kidala i Sladza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Strucni stab Srpske brejkdens reprezentacije: - Selektor Hamit Djogani - Pomocnici: Isidor, Dario i Gazmen Djogani - Marketing: Sladza, Anabela i Vesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 https://ibb.co/1XjCh0V Aj nek neko skine ovu sliku i nek je uploaduje da se vidi ovde, pls. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: https://ibb.co/1XjCh0V Aj nek neko skine ovu sliku i nek je uploaduje da se vidi ovde, pls. 8 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Sta imamo sutra od nasih? Nesto su spominjali na rts kajak/kanu, ja sam mislio da je to zavrseno i da su oni nesto prezupcili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Sta imamo sutra od nasih? Nesto su spominjali na rts kajak/kanu, ja sam mislio da je to zavrseno i da su oni nesto prezupcili. Samo košarkašice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belodedic Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Naravno da je bilo nekih neprijatnih iznenadjenja, neispunjenih ocekivanja, manjka srece, itd. ali to se moze reci za bukvalno svaku zemlju. Evo gledam, SAD je cak 51 put zavrsila na 4. ili 5. mestu na ovim OI. Zamislite koliko je to drvenih medalja. A mi kukamo zato sto smo uzeli dve ili tri drvene medalje (Spanovic, Mikec/Arunovic). To vam je sport. Edited August 6, 2021 by Belodedic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, Belodedic said: Naravno da je bilo nekih neprijatnih iznenadjenja, neispunjenih ocekivanja, manjka srece, itd. ali to se moze reci za bukvalno svaku zemlju. Evo gledam, SAD je cak 51 put zavrsila na 4. ili 5. mestu na ovim OI. Zamislite koliko je to drvenih medalja. A mi kukamo zato sto smo uzeli dve ili tri drvene medalje (Spanovic, Mikec/Arunovic). To vam je sport. + Djoka/Djoka i Nina. Ali sve iz posta stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 hours ago, Belodedic said: Naravno da je bilo nekih neprijatnih iznenadjenja, neispunjenih ocekivanja, manjka srece, itd. ali to se moze reci za bukvalno svaku zemlju. Evo gledam, SAD je cak 51 put zavrsila na 4. ili 5. mestu na ovim OI. Zamislite koliko je to drvenih medalja. A mi kukamo zato sto smo uzeli dve ili tri drvene medalje (Spanovic, Mikec/Arunovic). To vam je sport. Kreneš da nabrajaš i previdiš rekordera u drvenim medaljama 🙂 Đoković ima 3 drvene medalje za sada. Čini mi se da je u Londonu isto bio 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 MuralBiće sutra još jedan deo murala... 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Gde je ovo nacrtano? Konkretna adresa, please sa šlagom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Naselje Stepa Stepanović, raskrsnica Timočke divizije i Generala Štefanika - inače baš u naselju u čast Milice pošto je ona stanovnik naselja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts