Ljusha Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Neko ko je osvojio EL kada je kosarka odavno vec bila super igra, neko koje vise puta ulazio u Top8 i igrao F4 na kos od finala, neko kome se vrati najtrofejniji trener EL.. I kad je taj neko kkPartizan, pozivnica nikako ne moze biti nezasluzena. Cestitke kolegama forumasima 🙂 15 5 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 6 minutes ago, Ljusha said: Nema Tristana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Čestitam svima koji slave! Nikad pozivnica nije slučajna, nema toga u EL pa sad spremajte ekipu. Samo ne mora pretežno iz komšiluka da kupujete😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Znači ovako izgleda taj osećaj kad za zelenim stolom dobiješ učešće u EL... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Pridružujem se čestitkama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Ako je sad zvanicno, red je da se cestita. Pa...cestitam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 25 minutes ago, Dragan Mićić said: Nema Tristana? Veći mi je problem koga ima. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 23 minutes ago, mfmilan said: Znači ovako izgleda taj osećaj kad za zelenim stolom dobiješ učešće u EL... A.k.a. prilicno ravnodusno. Kontam da ce se uzbudjenje javiti kako se sezona priblizava i krene formiranje tima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Pljuste cestitke sa svih strana. Sad videti koja su to 2 tima glasala protiv pa uleteti u par igraca... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 čuvam litar neke rakije stare 30 godina, da je otvorim kad se vratimo u EL ili LŠ. inače pijem otprilike litar rakije i 40-ak piva nedeljno, ali ovu staru sam uspeo da sačuvam sam od sebe... e pa, neću je ni sad otvoriti... nije mi merak! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 20 minutes ago, goofy said: e pa, neću je ni sad otvoriti... nije mi merak! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 (edited) 31 minutes ago, goofy said: čuvam litar neke rakije stare 30 godina, da je otvorim kad se vratimo u EL ili LŠ. inače pijem otprilike litar rakije i 40-ak piva nedeljno, ali ovu staru sam uspeo da sačuvam sam od sebe... e pa, neću je ni sad otvoriti... nije mi merak! Sve pet matori, poklapa nam se mišljenje. Samo uspori malo sa ritmom da dočekaš da otvoriš tu flajku sa merakom. Edited June 16, 2022 by Barkley#34 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Bukvalno nemam gde da pitam da li wildcard nesto kosta a da ljudi ne krenu ili da hejtuju ili da sprdaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 10 minutes ago, Barkley#34 said: Sve pet matori, poklapa nam se mišljenje. Samo uspori malo sa ritmom da dočekaš da otvoriš tu flajku sa merakom. Kasno je za to, sinko... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Probaj na mejlu evrolige 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 36 minutes ago, Cooper said: Pljuste cestitke sa svih strana. Sad videti koja su to 2 tima glasala protiv pa uleteti u par igraca... Armani i Zalgiris. Armani odradjen, sad dobro iskautirati Zalgiris. Cestitke komsijama! Niste imali srece sa Trinkijem u korona sezoni, vratilo se. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 9 minutes ago, goofy said: Kasno je za to, sinko... inače, ovo it's coming home me isključivo podseća na engleze & fucu; znajući koliko vam džinks znači, više i od markice za prevoz, rekao bih da ste upravo ukleli sami sebe 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Nije to to, ali se radujem gostovanjima po evropskim metropolama i naravno dobroj košarci. Nadam se i da će nam bar ekipa biti dopadljivija dogodine. Mislim da je uslov za to da se ovim zelembaćima da šansa. A sama Evroliga je, iako ozbiljniji nivo košarke, možda i veća prilika za to od Evrokupa, gde se morao vijati rezultat. Uz rast i napredak tih mlađih i mi ćemo se vezati za njih, tj. celu ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Pa aj nek je sa srecom drugari, prevashodno mi drago zbog mog kuma i par dobrih drugara koji me godinama ubedjuju da je lakse po novom sistemu uci u top 8😁 Stekakte pare za sezonske vredece, a meni alo zelite da ucinite produzite ugovor Zagorcu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Sve može, danas ispunjavamo želje, ne pitamo šta košta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Nego, mislim da je red da se otvori nova tema. Pretpostavljam da ne želite da ja to uradim. 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 (edited) 2 minutes ago, uvrnuto said: Nego, mislim da je red da se otvori nova tema. Pretpostavljam da ne želite da ja to uradim. 😄 Otvorena je. :D I da cestitke. Da bude sve fer i posteno kad se sretnemo... Edited June 16, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 5 minutes ago, Don Radonja said: Otvorena je. 😄 I da cestitke. Da bude sve fer i posteno kad se sretnemo... Ne videh. 😄 U moje vreme se to pripremalo danima... Otvorena je nova tema, pa se polako prebacujte tamo. Ovu zaključavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Ipak će biti otključana još malo, kako bi se pojedini oprostili. Navalite narode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts