Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mali off ljudi

Clanske karte za ok partizan

- 2200 (vip)

- 1200

- 800 (mladji od 18)

Ko moze nek pomogne, svaki dinar je bitan, ljudi koji vode klub zasluzuju svaki respekt za sve uradjeno do sada, i momcima i devojkama na terenu kapa dole :thumbsup:

Vise informacija ticketline

• Like 3
Posted

Ne znam cemu ovaj vid defetizma. Zagor je bio na gameday slici na zvanicnim utakmicama 2 puta - protiv Mege kada je odlozeno i protiv Krke kada smo dobili. Najvise su bili Madar, Panter i Avram, bar po 4-5 puta. Pravda za kapitena.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
28 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Ok, Zagorac na posteru, znaci stoka razlike za Podgoricane

imaš u 18h bizaro-derbi zvezda partizan, gde su knicksi još uvek kk sledeća sezona, radonja je ćelav i debeo a tim ne zna da igra odbranu.

kevin punter je veoma visok, avramović je conspiracy theorist i ne igra večeras a leday ne čita na klupi jer verovatno ne zna sva slova i zove se blake griffin.

• Ha-ha 1
Posted

Kao sto rekoh, ocekujem bolje izdanje. Uglavnom dole igramo solidno i cesto u egalu, dok ne krene tadicionalni sudijski šou.

A sa sportski prijatelji uzajamnim proseravanjem mogu da odjebu.

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Luchifer89 said:
39 minutes ago, jedibojan said:
Zasto Kure ne igra?

Video ko je na gameday posteru i popizdeo 😉

😁

Okasnio sa nabavkom karte, tako da nervoza ne gine. (da sam tamo, nekako bude čovjek po utiskom svega, pa ga manje dotakne sam rezultat)

Ajmo bre!

Posted

Za ekipu koja u martu mesecu ne zna sta da radi u napadu ali zato u odbrani ispada ko iz voza... ne znam gde treba da ide da igra da bi bujao optimizam

Posted

Kakva oružana pljačka u sred Morače.
Treba sve zajedno da nas bude sramota što podržavamo i gledamo ovo.
Opizdiće nas karma po jajima kad budemo najmanje očekivali...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...