Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja, izgleda, jedini nemam problem sa novim dresovima. 

Moglo se na crnoj varijanti sve ispisati zlatnom kad su je već ubacili, ostalo  mi je OK. Bijeli su skroz dobri.

Edited by Ne sam Safete
slovo
  • Like 2
Posted

znam da je nekih mesec i jace u planu onaj haterstein, sad mozda robija oce nekog sto pre, a mozda i dobije obojicu.. posto onaj i dalje samo trenira sa klipersima, nije potpisao ugovor...

Posted

Moglo se na crnoj varijanti sve ispisati zlatnom kad su je već ubacili, ostalo  mi je OK. Bijeli su skroz dobri.

Pa da zapevamo:

Sorry, morao sam [emoji16]
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
30 minutes ago, Sector said:

Čestitam Matijasa. Dobar zabod, Mozli za bogate.

Favorit ste na svim frontovima al ćemo se ćerati. :=)

Cekaj, koliko juce ili danas rece neko na vasoj temi da je Lesor etalon za losu odbranu 🙂

Posted (edited)
17 minutes ago, Marvin said:

Cekaj, koliko juce ili danas rece neko na vasoj temi da je Lesor etalon za losu odbranu 🙂

Izmedju kojeg posta o Stimcu - promaklo mi dok sam skrolovao? :smiley33:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, Marvin said:

A naša tema je inače puna košarkaških stručnjaka. Tamo ne valja ni Štile koji školuje već 10 godina po evropi. 

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
Matijasu nema šta da se oprašta, momčinu sam zgotivio još onomad.

Ono jeste, imao je onomad u finalu jedan potez zbog kog smo ga svi zagotivili. [emoji23]

Šta znam, ja se nadam da je ovo neko kurirovo lupetanje kakvih smo se nagledali u ovih par mjeseci, s obzirom da sam očekivao potpis Noah Vonleha.
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Ono jeste, imao je onomad u finalu jedan potez zbog kog smo ga svi zagotivili. emoji23.png

Šta znam, ja se nadam da je ovo neko kurirovo lupetanje kakvih smo se nagledali u ovih par mjeseci, s obzirom da sam očekivao potpis Noah Vonleha.

Taj je dobio ugovor u NBA

Posted

Bilo je priča od njegovog menadžera da će u Bullse ali nije ništa ozvaničeno. Ta priča je stara 15 dana tako da bi ga već potpisali da su ga stvarno htjeli, biće da menadžer diže cijenu, standardica priča.

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Ono jeste, imao je onomad u finalu jedan potez zbog kog smo ga svi zagotivili. emoji23.png

Bas smešno,  ono duhovito da komšiji crkne krava, ako je to potez zbog kojeg ga gotivis onda to baš govori o tebi. 

• Like 1
Posted

Filijala Dunav savladala prvoligaša Novi Pazar 81:71.

Dvocifreni Tanasković ('01) 25 poena, Radovanović ('03) 15 i Vukčević ('03) 11 .

Tarlać takođe registrovan za Dunav.

• Like 3
  • Thanks 2
Posted

da probamo da analiziramo ovu rečenicu na brzaka:

"čekam tebe" - prvi deo govori o ljubavi, koja da li je uzvraćena ili ne, traje dugo i iskrena je. skoro da vidim harisa džinovića kako započinje ovim svoju random tjunu

"da ostvarim jedan davni saaaaaaaan" - ovde se stvari menjaju iz osnova. surrealista biće ima ipak neke telesne aspiracije a ne samo emotivne. tu pretenziju samo naglašava ovako napisana reč "saaaaaaan", gde surrealista više ne može da se suzdrži i da krije svoje želje.

idemo u studio, kronose?

• Like 1
  • Ha-ha 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...