realno *w Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 7 minutes ago, John Dies at the End said: Ja verujem da Zoc dovodi jos jednog, startnog pg, dok će Dalas imati "Dixon-ovu ulogu" ... Ovosezonski KKP bice " preslikan" Fener iz Zocovih poslednjih par god . Dosta puta sam ponovio i opet ću - uveren sam da to nije slučaj. Iako mi je bilo čudan taj izbor na kecu, gde nema nijednog pravog razigravača, nekoga ko može da "stane na loptu". Popunjeni smo i to je to. Što se Dikson uloge tiče, jbg, Dikson je sa 33-34 godine kod Željka igrao 25 minuta po tekmi. Posle je to palo na 17-18 minuta, pa i manje, ali pričamo već o igraču od 36-37 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Luchifer89 said: Moram malo da se složim i sa komšijama - verujem da nam Madjar neće biti prvi plej. I zaista nema potrebe da seremo o stipendijama, više je nego očigledno da nam izborna godina donosi uberkonkurentan tim. Dok se rosteri ne kompletiraju, nećemo znati gde je AV više sipao, ali mišljenja sam da će kkP ove godine biti voljeniji blizanac. Ponovicu opet - u pitanju je mazohisticka potreba da rival bude sto jaci zarad nekog igranja uloge zrtve. Umesto da se koncentrisemo na kosarku i zdrav razum, mi imamo navijace koji tako razmisljaju. Dakle, sta kaze zdrav razum kada je u pitanju Pangos u Partizanu? Kaze da to nema ama bas nikakvog smisla, jer niti Partizan ima mesta na 1-2 niti bi Pangos odabrao EC ponudu, a pola EL bi ga bez razmisljanja potpisalo. Pri tome se ide dotle i tvrdi se da EL klubovi ne zele da pretrpavaju roster i nalaze mesta za Pangosa, a EC Partizan hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Dikson je bio prvi plej kad je Obra doveo Slukasa (6p i 3as) iz Olimpijakosa. Do kraja sezone, a i narednih Slukas je postao igrac od preko 25 minuta. Pretpostavljam da je plan slican sa Madarom. Krenuce Mur, pa ce polako rasti minutaza malom Jamu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 31 minutes ago, uvrnuto said: Arena 3, petak Bice valjda neki link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 5 minutes ago, Cooper said: Pretpostavljam da je plan slican sa Madarom. Krenuce Mur, pa ce polako rasti minutaza malom Jamu. I ja mislim da je tako. I nadam se da će taj proces ići jako brzo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 100+ poena svaki meč i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Arena 3, petak 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 33 minutes ago, Jakob Aman said: 100+ poena svaki meč i to je to Koja Željkova ekipa je igrala košarku na 100+ poena? Igra kao igra se promjenila, napadi su kraći, više je posjeda ... to, opet, ne znači da se odbrane ne igraju. ------------------------- Nego, imamo li medju viskom igračima nekoga ko zna podjeliti pas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Bojim se da bi ovo mogla biti prva. Videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 9 minutes ago, Jakob Aman said: Bojim se da bi ovo mogla biti prva. Videcemo. Šta ima da se bojimo, dok god protivnik ima manje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Žoc potvrdio da Pejdž neće biti deo tima. Sa jedne strane, drago mi je jer znam da će Trifa imati minute. Sa druge, ne mogu da preažim Markusa i činjenicu da neće dočekati da zaigra u ekipe sa kvalitetnim saigračima, gde bi lakše dolazio do svojih šuteva. Sve u svemu, njegov odnos prema Partizanu je bio neverovatan. Savršeni profesionalac. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Zar nije Trifa prekomandovan na 3? Sta znam. Onda ostajemo na striktnih 12 igraca kada se dovede centar. 13 i 14 ce biti Miletic plus jos ko od ovih klinaca. Mozda Drechsel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Mur, Madar Panter, Avram, Trifa Kuruc, Zakuruc, Danguba Lidej, Smajli Lazme, Balsa Pri cemu Trifa, Kuruc, Lidej i Smajli idu i na po jednu poziciju blize kosu, tako da je ovo jedan dosta sirok roster. Plus imamo i ovu klincadiju plus Dreksler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 6 minutes ago, Marvin said: Mur, Madar Panter, Avram, Trifa Kuruc, Zakuruc, Danguba Lidej, Smajli Lazme, Balsa Pri cemu Trifa, Kuruc, Lidej i Smajli idu i na po jednu poziciju blize kosu, tako da je ovo jedan dosta sirok roster. Plus imamo i ovu klincadiju plus Dreksler Ako Kuruc ide na 3, ne postoji šansa da će se skidati i Zagorac i Dangubić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1521977/Slavisa-Koprivica-doveo-sina-Balsu-u-Partizan.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Koja Željkova ekipa je igrala košarku na 100+ poena? Igra kao igra se promjenila, napadi su kraći, više je posjeda ... to, opet, ne znači da se odbrane ne igraju. ------------------------- Nego, imamo li medju viskom igračima nekoga ko zna podjeliti pas? ne moze u evropi da se igra na 100+ poena jer fali 8 minuta za to. 27 minutes ago, realno *w said: Žoc potvrdio da Pejdž neće biti deo tima. COME 2 RED STAR BRO taman da vam zavali dagger par puta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 (edited) @uini Neka bude 80+ poena, uglavnom rijetke su nekadašnje krasotice od 120-130 poena zbirno (Leon Štukelj ne računam)... a cenim da se za tim žali, krvava kolena i to. Kao de ne mogu biti krvava ako se odigra tekma sa više pona. Edited August 24, 2021 by Ne sam Safete slovo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 @Ne sam Safete tako nekako, nema danas pobede bez validne ofanzive, nebitno je na koliko poena zavrsavas tekmu. odbrana je obavezna, napad je neophodan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Kada smo vec kod KKP-a i velikog broja poena, moja omiljena utakmica KKP-a na veliki broj poena... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 (edited) Pošto iz Željkove izjave možemo da zaključimo da nećemo ni Mozlija gledati ove sezone u KKP, da iskoristim da se svoj četvorici zahvalim na zabavi koju su nam priređivali! 🖤 Edited August 24, 2021 by uvrnuto 11 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Kraj jedne ere, Trinkijeve, presecene koronom. Sve u svemu bilo ih je uzivanje gledati pretprosle godine. Odavno nije vidjena bolja energija. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, realno *w said: Ako Kuruc ide na 3, ne postoji šansa da će se skidati i Zagorac i Dangubić. Pa i napisao sam da Kuruc ide na 4 neki deo minutaže, a Dangubu smo vidjali kao defazivnog korektora i na 2 i na 4. Mada jeste gužva na 3, s tim se slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Samo da pohvalim spremačice koje čiste ovu sobu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Mislim da je steta za Pejdza, imao bi on svasta da ponudi ovakvom Partizanu. Iskren da budem, ne bih se uopste zalio da ga Zvezda pokudi, mada se to nece desiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts