Klotzen Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Kada ti protivnik u jednoj akciji šutne 4-5 puta ne treba analiza šta je bio problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Nadam se da Rebić ostaje u svlačionici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Nemoj tako, ubacio sam ga na fantaziju pred osminu finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Lik se bori sa svakom loptom. Nekad imam dojam da ja igram bolje leđima prema golu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Videćete sad Rebića kad on bude u ladovini. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Brzi Spanci dosta. Hrvati trebali da daju jos jedan kad su ovi bili u soku posle greske i prvog gola, al lakse je to reci nego uraditi. I moram da priznam da Spanci igraju lep fudbal sada. Ocekivao sam da ce im se postaviti Hrvati i da ce oni samo vrteti loptu od stopera do Kokea i Busquetsa i nazad ali odlicno razmenjuju kljucne pasove u opasnim delovima terena po gol Hrvata i takodje prilicno lako im prolaze lopte po bokovima. Moguce da su Spanci i malo iznenadili Hrvatsku sto ne forsiraju igru kroz sredinu, vec vise idu u sirinu. Ocekujem da Hrvatska bolje pokriva bocne pozicije u nastavku, pa da vidimo onda igru Spanije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sad gledam onu šansu Vlašića, Rebić trčkara lagano prema 16 umjesto da šprinta na drugu. Nevjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ja ne vidim kako Hrvatska ovo može ne izgubiti. Ako Španjolci zabiju u prvih 10-15 minuta 2. poluvremena, bit će nam puna mreža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Just now, Cilemile said: Ja ne vidim kako Hrvatska ovo može ne izgubiti. Ako Španjolci zabiju u prvih 10-15 minuta 2. poluvremena, bit će nam puna mreža Nije bilo dobro. Moramo to poprav't Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Nije bilo dobro. Moramo to poprav'tSumnjam da možemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Just now, Cilemile said: Sumnjam da možemo. Kako ne, bit ćemo ponizni i kompaktni. Kramarić umjesto Petkovića? Šta, Rebić u špicu ili opet ista greška po 100x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Ja ne vidim kako Hrvatska ovo može ne izgubiti. Ako Španjolci zabiju u prvih 10-15 minuta 2. poluvremena, bit će nam puna mreža. Hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) Tragikomedija Da li ćemo puknuti u okvir? Edited June 28, 2021 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Zasluženo, mnogo bolja Španija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Kakav centaršut... Sad će ovo nadam se naterati Hrvate da igraju fudbal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Kad je Lončarević tokom prvog poluvremena rekao da Azpilikueta još nije dao gol za reprezentaciju, tačno sam pomislio kako bi mu se to moglo desiti danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Po mom skromnom mišljenju, Hrvatska uvjerljivo najgora od svih ekipa koje smo dosad vidjeli u 1/8 finala. Bez ikakve ideje i koncepcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Just now, Cilemile said: Po mom skromnom mišljenju, Hrvatska uvjerljivo najgora od svih ekipa koje smo dosad vidjeli u 1/8 finala. Bez ikakve ideje i koncepcije. Holanđani su bili gori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Just now, Cilemile said: Po mom skromnom mišljenju, Hrvatska uvjerljivo najgora od svih ekipa koje smo dosad vidjeli u 1/8 finala. Bez ikakve ideje i koncepcije. Ideja je da smo najbolji kad je najteže i ostale budalaštine. Otkaz Daliću i idemo iz početka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Po mom skromnom mišljenju, Hrvatska uvjerljivo najgora od svih ekipa koje smo dosad vidjeli u 1/8 finala. Bez ikakve ideje i koncepcije. Ako izuzmemo Vels i mozda Holandiju,da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sreća naša da smo išli na Španjolce, pa imamo super izgovor da smo eto naletjeli na jaku ekipu. Ni sa Švedskom ne bi bilo ništa drugačije, ali bi nam poraz puno teže pao. Uf, šteta što je Rebić izašao, baš mu je krenulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 3 minutes ago, Cilemile said: Sreća naša da smo išli na Španjolce, pa imamo super izgovor da smo eto naletjeli na jaku ekipu. Ni sa Švedskom ne bi bilo ništa drugačije, ali bi nam poraz puno teže pao. Ja ne vidim da ste još izgubili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Svaki put krene ovo “ole, ole”, poželim da nekom polome kosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Svaki put krene ovo “ole, ole”, poželim da nekom polome kosti. Brozović ti možda ispuni želju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) 16 minutes ago, Cilemile said: Po mom skromnom mišljenju, Hrvatska uvjerljivo najgora od svih ekipa koje smo dosad vidjeli u 1/8 finala. Bez ikakve ideje i koncepcije. Ne pretjeruj. Ne bih se iznenadio da izjednacite ovdje. Uh bas amaterska greska sad. Edited June 28, 2021 by Sector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts