Jump to content

Eliminacije - 1/8 finala


Recommended Posts

59 minutes ago, dzoneee said:

Sada Hrvati ovo trebaju da iskoriste. Momentum na njihovoj strani, plus sto su ove rezerve Spanaca losiji igraci od ovih koje su zamenili. Ne deluje mi Spanija tako dobro od kada su napravili par izmena.

 

Hrvatima svaka cast sto su stigli i ovo. Odlican centarsut i lep gol Pasalica.

 

Početak produžetaka je bio ključ za nas. Mislim da je i veća greška od stavljanja/nevađenja Rebića bilo neuvođenje Vrsaljka na početku produžetaka. Dobio sam više negoli sam očekivao, znam da čudno zvuči ali tako je. Nismo igrom zaslužili ni blizu biti rezultatski ali smo na kraju barem pokazali ono što nas je uvijek krasilo - srce vatreno.

 

Ja te volim, ja te vooolim, ja te volim Hrvatska :heart:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, dzoneee said:

Rabiot bek :roflmao: Pa on ne zna ni svoju poziciju da igra kako treba.

 

 

 Meni je Rabio najveća misterija startne postave Francuske. Nego kad pogledaš ostalih 10, umesto njega bi mogao i Gobeljić, ne bi se osetilo u igri. 🤣

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Cilemile said:

Zapravo je Dalićeva najveća greška što je zamijenio Rebića. Trebao ga je ostaviti do kraja, mi bi izgubili 3-1 ili 4-1, i uštedjeli bi si sekiraciju i lažnu nadu.

 

Ne zezaj, vrlo lako je moglo da ode na vašu stranu da Kramarić nije napucao golmana. Otišlo bi bar na penale, a tu je sve moguće. Jedina greška je što Dalić nije hrabrije ušao u meč, jer se meni činilo sa kad god ste išli napred da je bila bar polušansa. Išao je na kontre Dalić ali to teško da je moglo da prođe, jer je odbrana sa druge strane bila loša. U svakom slučaju, imate strašan potencijal, ovo prvenstvo nije merilo zbog svega što se desilo, sa putovanjima i koronom. Uzdignute glave idete kući, za razliku od naših sisica koji i kad odu jednom u 20 godina na neko prvenstvo, dožive debakl...

Edited by Issey
Link to comment
Share on other sites

Nama (a i vama) je najvažnije da se plasiramo na svako prvenstvo. Jednom u 15-20 godina se poklope dobra ekipa, žrijeb, sreća, i ostvari se rezultat, kao što se nama dogodilo 1998 i 2018.

Ne znam u čemu je kod vas problem, jer imate odlične igrače, ali kvalifikacije prečesto loše odradite.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Cilemile said:

Ne znam u čemu je kod vas problem, jer imate odlične igrače, ali kvalifikacije prečesto loše odradite.

Za Evropsko da, ali za Svetsko smo solidni. Ono što je problem što se ovde struka malo pita, a svako ko pokuša da izađe iz okvira menažersko-politučkih interesa brzo ide pod led.

Videćemo da li će kod Piksija nešto da se promeni.

Link to comment
Share on other sites

Prekjučer je Danska postala prva reprezentacija u povijesti EP koja je u dvije uzastopne utakmice zabila 4 gola, a evo danas Španjolska već srušila rekord s 5 golova dvaput zaredom :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, dzoneee said:

Kako bih voleo da Svajcarci izbace ovu smaracku Francusku. Koliko ofanzivnog potencijala a koliko odvratan fudbal igraju. 

 

Ja ipak ne mogu da navijam za one orlo-lepršavce, pa me ubijte. Osedeo sam od onog drona, Krstajićevih bravura i Filipa "Brih" Višnjića.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...