Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, NMX said:

Koliko sam odlepio....

Jeste Zverev podigao igru ali ovakav Novakov raspad, evo ima ljudi sa teniskog pdfa ovde, kada je bio poslednji put?

I vreme i vrucina i sve...katastrofa.

Stigao ga je pritisak da "mora" da osvoji i to se manifestovalo čim je Zverev imao malo jači nalet. U nekom drugom slučaju bi bilo povuci-potegni par gemova, ali čim bi Đoković odbio napad, ovaj bi se samoraspao. 

Edited by djole
Posted

Djokovicu noge ne rade uopste. Jednostavno fizicki pad u kljucnom trenutku i sad ne moze da se vrati. Previse je tesko kad Zverev ovako servira. Mada nije da nije imao svoje sanse na 0-1, ona dva poena je morao da dobije.

Posted

Nisam smela da gledam, očigledno s pravom :classic_sad:

4 minutes ago, Indig0 said:

On i OI, uvek drama. A ni sudbina mu nije naklonjena. 

Ono sto mene plasi je slom koji sledi ako izgubi ovo, do njega mora neminovono doci i nece biti dovoljno vremena da se oporavi do USO. 

A Nadal je naostren i odomoran. Doveo je sebe u gadnu situaciju jer ce emocionalno biti prazan. Kakav zajeb. 

Pa valjda je dovoljno tri slema u sezoni, sad neka se i raspadne do AO, dovoljno je uradio. Najžalije mi je zbog njega, ovo je bila poslednja šansa. Još sad s Bustom za bronzu :ajme:

Posted

MA bolje da izgubi ovo a da uzme US open, koliko god ce ga ovo sjebati ima da izadje u Srle modu na teren u Americi. Msm bitno je da se neki turnir i izgubi. 

• Like 2
Posted

Treba angažovati psihologa našim sportistima kad odlaze na OI. Ovoliki raspad sistema, choke, trema, sagorevanje u prevelikoj želji je neverovatno. Ovo je odraz generalne mentalne labilnosti i malodušnosti našeg naroda. Kad kola krenu nizbrdo, prosto se kotrljaju...

• Like 3
Posted (edited)

Za one koji se pitaju kad se ovoliko raspao poslednji put odgovor je - na pretproslom turniru. I to dva puta.

Samo sto se igralo na 3 dobijena seta jbg.

Edited by McLeod
  • Like 2
Posted
Just now, AgroLaki said:

MA bolje da izgubi ovo a da uzme US open, koliko god ce ga ovo sjebati ima da izadje u Srle modu na teren u Americi. Msm bitno je da se neki turnir i izgubi. 

Ne znam, na US Openu ce biti zesca konkurencija. Nece biti ovakvi uslovi a cekaju Nadal, Medvedev, isti ovaj Zverev pa Tim a sto da ne i Federer.

Svima ce biti misija da ga zaustave do osvajanja sva 4 GS