Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ok. Ovo je bilo moćno, ali tek sada slede pravi protivnici. Idemo Nole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Opasan je PVC a Meda samo što nije lipsao... Edited July 29, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Novak nas je toliko navikao da trci maratone da smo zaboravili koliko je dominantan u sprintu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Ma bravo zlatni covece Nego sad se brinem da ga ne okrive za narusavanje mentalnog zdravlja svih ovih koje dere vec godinama Bilo mi zao Nisikorija.. Bar jedan gem da mu je dao u drugom.. Brutalno! 1:03 Delejn 1:16 Struf 1:24 Fokina 1:12 Kei Ispade Fokina najtezi protivnik do sad A ovo sa Mix dublom i vrucinom kao da mu je dalo dodatnu motivaciju da bude jos agresivniji i sto brze zavrsava meceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Da vidimo moze li Meda da se vrati od 0:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 3-0 za PKB u TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ispade i Meda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 On 7/28/2021 at 12:08 PM, Drakaris said: Ovo do sada je bila zajebancija za Novaka. Od QF kreću teški ispiti. Nišikori u ovakvim uslovima može ozbiljno da naškodi Novaku. Slično nešto je bilo i na USO14 On 7/26/2021 at 11:49 AM, McLeod said: Polazes nade u Cilica brt? uh. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Prošo PVC Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ocajan tb odigrali Busta i Medvedev, ko ce upecatljiviju neiznudjenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Žao mi Mede, želim mu neku medalju, a iduće OI će biti na šljaci... valjda će imati priliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 A sad!..... Jeremija Pali Topa, ....da otera Švabu u p.m. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Busta će biti opasan protivnik - ako Novak prođe Sašu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Sve mi se ceni da ce Novakov sledeci protivnik biti Sardi. Ovi sljivotresi (Medo i Zverev) tesko podnose vrucinu s vlagu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 11 hours ago, Laki21 said: Biće zajeban Niški ko kratko ćebe. Kakav zajeb... Jedan od brutalnijih teniskih mečeva koje sam gledao. Ovi koji treba da igraju sa Đovakom bolje da ne gledaju snimak, načisto će se deprimirati. Ne pamtim ovakav nivo dominacije nad igračem koji je u prvih sto. Bukvalno za useravanje u gaće ko sledeći nailazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 30 minutes ago, Del Piero said: Da sam na Novakovom mestu ja se ne bih ni tusirao. Samo će da udje u ‘ladno bure Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 U suštini uvek bude dosta iznenađenja na OI ali ovde je baš previše rezultata uslovljeno vremenom, pa ko preživi. Zašto su genijalci stavili početak mečeva u 11 kad imaju reflektore, stvarno mi nije jasno. Pre ovih pomeranja termina bilo je predviđeno da prvo polufinale počne u 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 minutes ago, Laki21 said: Kakav zajeb... Jedan od brutalnijih teniskih mečeva koje sam gledao. Ovi koji treba da igraju sa Đovakom bolje da ne gledaju snimak, načisto će se deprimirati. Ne pamtim ovakav nivo dominacije nad igračem koji je u prvih sto. Bukvalno za useravanje u gaće ko sledeći nailazi. Novak je u odnosu na dosadasnje protivnike druga dimenzija, na to oni ne mogu da odgovore. E sad, ako igra protiv, reci cu psih labilnog Zvereva, ipak mora podici oprez iako deluje jako naspanovano i spremno na svakom polju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 11 minutes ago, Green23 said: Ritmicka gimnastika! Bilo koji rekvizit! Spoiler On ovo napravi sa reketom u ruci 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Džeremaja nema šansi protiv plavokosog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 38 minutes ago, Green23 said: S obzirom na to kako je počeo da upada na treninge takmičarima u drugim sportovima, ja rekoh da će proigrati još neki sport nakon ovih OI. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ne mora ritmička gimnastika, može i samo parter Izgleda da će miks brzo na teren, Svitolina je izgleda umislila da igra polufinale slema pa joj taman tako i ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Ništa od Jeremije. Edited July 29, 2021 by de Havilland Mosquito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Zarad Bokijevog zdravlja (a bogami i mog) ja se iskreno nadam da ce Novak protiv Zvereva da izadje u najboljem modu.Stvarno ne bih izdrzao poraz u SF OI pa jos od Zvereva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts