tsva Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Sapovalom mnogo prometa al bez zarade. Novak ispod nivoa al kad dodje na 5:5 zna se ko je tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Samo Floyd Mayweather moze u istu ligu sa Novakom po umeću da se pobedi no matter what. Instrumentalizovaçe sve da na kraju meca budu ti sa više setova, rundi, poena. Bolji su od Jordana i Brady-a u tome. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Bravo Novace, ajmo jos jedna, ovo je dobio samo na psihu, jednostavno je za klasu bolji na tom polju od celog tura. Igracki dosta izjednacen mec, meni se cini da Shapovalov nije prelezao tw decije bolesti i da ima jos da radi na konstantnosti i samopouzdanju. Za.mene Shapovalov jedan od gotivnijih igraca na turu, jakko korektan lik. E sada ide najozbiljniji protivnik koji je apsolutno zasluzeno dosao u finale. Iskreno u Novakovoj igri ima dosta mesta za napredak, da li on ovo odradjuje sa min potrebne snage ili jednostavno ne moze bas da igra dva slema na vrhunskom nivou u mesec dana ne znam, ali sto se tice igre jedan od slabijih W za Novaka. Nekako imam utisak moze mnogo bolje, sta znam mozda i gresim.Ovo dvoje dole na slici pobedili zajedno sa Novakom [emoji23]Sent from my Mi 9T using Tapatalk 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ko je crna dama koju su prikazivali često. U loži par mesta od Bekama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 5 minutes ago, tsva said: Sapovalom mnogo prometa al bez zarade. Novak ispod nivoa al kad dodje na 5:5 zna se ko je tata Shapovalov na 5:5 postaje Spolovilov Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 8 minutes ago, Petar 91 said: Ja mrzim da ga gledam u ovakvim izdanjima ,al kad lik iscacka pobedu na svojih 30% dobijajuci najvaznije poene ne razumem kako je to mana. Mana je što nama trenira živce kasnije ću da premotam na TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ne, to je bila ultra strong era u odnosu na ove nesretnike. A inace, Fed kad je imao 34 igrao sa Nadalom i Djokovicem koji su imali 28,29, ovaj igra sa ShapomA kada su Nadal i Djokobic bili klinci od 20-21 igrali su sa Federerom na vrhuncu moci [emoji848][emoji16]Sent from my Mi 9T using Tapatalk 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 4 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Ko je crna dama koju su prikazivali često. U loži par mesta od Bekama. Valjda Sapovalovljeva majka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Mislim da je boki mislio crna kao crnkinja, jako lepa žena, i ja sam je primetila ako mislimo na istu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nemoguće...em što je crnkinja, em što bi u tom slučaju značilo da ga je rodila sa nekih 16-17 godina. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 A kada su Nadal i Djokobic bili klinci od 20-21 igrali su sa Federerom na vrhuncu moci [emoji848][emoji16]Sent from my Mi 9T using TapatalkNemojte opet molim vas. I kada pobedi sa raspad igrom i kada pobedi bez izgubljenog gema moze se napraviti argument kako je pobedio zbog weak ere samo zavisi kako okrenes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 19 minutes ago, Boxy said: Ne, to je bila ultra strong era u odnosu na ove nesretnike. A inace, Fed kad je imao 34 igrao sa Nadalom i Djokovicem koji su imali 28,29, ovaj igra sa Shapom Ma zezam se, bre...mene to ič ne zanima, igraju sa onim ko im je preko puta i toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ali ove engleske "gospodje", dusu dale za gifove, mimove i tako to 🤪😁 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 4 minutes ago, Barker said: Ali ove engleske "gospodje", dusu dale za gifove, mimove i tako to 🤪😁 One sa finala 2019. ce vazda biti inspiracija 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 6 minutes ago, Petar 91 said: Nemojte opet molim vas. I kada pobedi sa raspad igrom i kada pobedi bez izgubljenog gema moze se napraviti argument kako je pobedio zbog weak ere samo zavisi kako okrenes. Ma ja sam se zezala, mislila sam da je dovoljno sto sam napisala: weakije i da ce shvatiti, ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 15 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Nemoguće...em što je crnkinja, em što bi u tom slučaju značilo da ga je rodila sa nekih 16-17 godina. Meni liči na ovu : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 19 minutes ago, alcesta said: Mislim da je boki mislio crna kao crnkinja, jako lepa žena, i ja sam je primetila ako mislimo na istu. Da, egzakli, na nju sam i ja mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 To mu je majka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 48 minutes ago, Boxy said: Onaj fh na 30:30 kad je servirao za 1.set je bio kljucan, to sam tad pomislila i to i sad mislim. Kljucan dal ce da izgubi 3-1 ili 3-0 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 10 minutes ago, de Havilland Mosquito said: To mu je majka. Da znas da vise lici na nju nego na onu damu. 4 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Just now, Cavani said: Kljucan dal ce da izgubi 3-1 ili 3-0 Ja mogu da tvrdim da bi dobio 3:0, nikad necemo saznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Antizemljaš koji lebdi said: Da znas da vise lici na nju nego na onu damu. Zagrcnuh se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Dosta mi je nepoznanica pred musko finale. Protivnici i jednog i drugog su bili dosta neocekivani, s obzirom na dosta iznenadjenja na ovogodisnjem Wimbledonu. Rekao bih da Beretini nema igru u polju za Novaka, tako da je njegova sansa da izvanredno servira i dobija tie break-ove. Ali ipak sam poprilican optimista. Kad je Novak uspeo da dobije Federera 2019. godine u mecu u kom je Roger bio bolji sve vreme sem u kljucnim poenima, ne vidim kako italijan moze dobiti tri seta. 3-0 ili 3-1 za Novaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Novak kaze da uvek mora da ima jedan los mec na slemu da bi osvojio slem - nadajmo se da je ovaj bio dovoljno los, u svakom slucaju on se trudio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts