McLeod Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Sto bi ih zabrinjavali kad sam ja uvek samo realan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 36 minutes ago, Boxy said: Ali sve ovo potvrdjuje samo jedno: jos niko nije dobio zdravog Nadala na Satrijeu Exactly... mada, otresao bi ga Rafa i povredjen da su opet igrali u finalu po onom suncu ali sta ces, antivax lobi odradio pos'o 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Trenutno nenosioci koji bi mogli da dodju u R1 i eventualnno budu opasni: Cilic (jos jednom pobedom bi postao nosilac) Bublik Struff Endi (bas ne bi blo fino ni za jednog ni za drugog da ovo bude mec u pocetnim rundama) Lopez Anderson ima jos par imena medju mladjim igacima (Korda, Harris), ali ne verujem da oni mogu da nastete Novaku na Bo5. Kirios je u podrumu, igra igrice, nece on ni doci u UK. Od servera: Isner, Opelka, Raonic (koji jos uvek moze da se povuce jer ne igra vec nakoliko meseci) su svi nosioci. Inace, ima nekoliko kandidata za povlacenje s Wimbldona. Pitanje je u kakvom je stanju Gofan, sta je s Dimitrovim i Raonicem (ni jedna turnir na travi ne igraju), cudno da ni Isner nije igrao ni jedan travnati turnir, mad nije ni pred RG igrao a odigrao je slem. Krajinovic je takodje upitan (ali da racunamo da ce ipak doci da pokupi cek za R1). Delbonis se sad povukao s turnira u Majorci, mada mozda dodje samo po cek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Bas ne vidim kako Endi trenutno moze da naudi Djokovicu...od svih ovih jedino Bublik ima neku sansu, da odigra neku Rosol partiju, posto on ima potencijal za tako nesto, ostali bas nemaju sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ne moze da mu naudi, ali bi bas bilo bez veze da se sastanu u prvim kolima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Gofan odustao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Znaci Nolo rastavio odrpanka na sastavne delove tako da dr Fuentes i ekipica moraju da ga sastavljaju i krpe narednih par meseci. Lepe vesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) Skroz očekivan i logičan potez Rafija. Na USO ima skroz realne šanse za kantu. A nije ni on neko kao Federer, pa da se prijavljuje na neke slemove, samo da bude levo smetalo.. 🙂 Realno, mogao je i on npr. da se "dovuče" nekako do polufinala(uz ok žreb, bar da proba), a onda da preda meč i "pogura" odmornog protivnika Novaku npr. u finalu. Ali eto nije. Zato je on Humbalito.. 🙂 Ovogodišnji USO će btw, biti najneizvesniji slem iha-ha-ha godina.. Ne bih imao ništa protiv da recimo Nole, uzme W i OI, a da USO uzme Medvedev, npr.. To bi ishajpovalo tenisku scenu na max. Edited June 17, 2021 by Ajduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 2 minutes ago, Ajduk said: ... Ovogodišnji USO će btw, biti najneizvesniji slem iha-ha-ha godina.. Ne bih imao ništa protiv da recimo Nole, uzme W i OI, a da USO uzme Medvedev, npr.. To bi ishajpovalo tenisku scenu na max. Ako Noksa uzme Vimbldon, onda će možda, možda, možda, tamo negde u septembru, na TV ekranu da piše: Set point Match point Championship point Grand slam point. Znači, ako uzme Vimbldon, neko, najbolje Ivanišević treba da mu kaže da batali OI, izmisli povredu i pravac Rtanj i kod Semira. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) Nole se ne bavi kalkulacijama. On ide glavom tamo gde niko ne sme reketom.. 🙂 On da je kalkulisao nikada nebi išao na Nadala ove godine na RG, nego bi se povukao pre meča kao zeka-peka. Zato on sad i ima DCGS. Ovo je zadnja i jedinstvena šansa da uzme sva četiri i OI što nikada niko nije uradio u "mens singls".. Nema šanse da ne ode na OI. Edited June 17, 2021 by Ajduk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 OI su bas precenjene, ne vidim koliko je vaznije cak i od jednog zavrsnog mastersa. Verujem i da bi Rafa menjao svoje zlato za osvojen zavrsni masters. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ne znam, meni su OI totalno nebitan teniski turnir. Na OI nema nosilaca, nema "zagrejavanja" sa "lakšim" protivnicima. Pre 4 godine odma' Del Potro. Us open je najteže osvojiti, kraj sezone (slemova), sitne povrede se nagomilavaju, najveća je konkurencija, možda stave (ili su već stavili) neku ultrabrzu podlogu, a nije trava nego beton = lakše kretanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) @Drakaris Ne znam. Možda bi, ali samo zato jer završni masters ne može da osvoji 🙂 a OI bi tamo za 3 godine mogao opet da tresne, jer će se odigrati na šljaci u Parizu.. 🙂 Isto tako ne sumnjam i da bi Federer na keca menjao jedan svoj završni, za zlato na OI u singlu, (iako ću sada doživeti masovni atak od njegovih navijača). Tenis na OI je specifičan. Niko to nije fermao ni 2% do pre neko "desetljeće".. Ali postalo je važnije u tenisu. I tek će. Za 20-tak godina možda teniserima bude jako bitno, imati to zlato na OI. Zato ga treba igrati i imati. A i održava se jednom u 4 godine. Ovo je Novaku verovatno poslednja šansa za zlato na OI. 99% je poslednja šansa. Edited June 17, 2021 by Ajduk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) 12 minutes ago, Drakaris said: OI su bas precenjene, ne vidim koliko je vaznije cak i od jednog zavrsnog mastersa. Verujem i da bi Rafa menjao svoje zlato za osvojen zavrsni masters. Slažem se, tenis je jedan od rijetkih sportova* (ustvari ne mogu se sad sjetit nijednog drugog) gdje je takva situacija što se OI tiče. Edit: *nogomet možda Edited June 17, 2021 by bistru vodu mutim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Dopisao sam taman 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 3 hours ago, bistru vodu mutim said: Eto koliko je Đoković jak, kad više ni ovakvi komentari ne zabrinjavaju njegove fanove Mene bi brinulo da nije osvojio RG, posle ovoga mi je za W ravno do mora šta god uradi, samo da ne izgubi od Kirgiosa i ja zadovoljna OI bih volela ako može ikako jer je zadnja šansa. Za godišnji slem se ne cimam uopšte, Marfi je protiv toga i već će se nešto desiti da ga spreči da osvoji oba preostala slema, samo se nadam da neće povreda ili daleko bilo korona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 To i ja kažem. W i OI da uzme Nole, a USO Medvedev.. 🙂 Nadal može završni da uzme, a Federer Bazel npr.. Mislim da bi to bilo pravedno skroz.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 OI su OI i kruna karijere svakog sportiste. Osim fudbalera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Dobro, da sačekamo da se završi Vimbldon, pa onda nastavak diskusije OI ili grend slem, šta je bitnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) 8 minutes ago, Ajduk said: To i ja kažem. W i OI da uzme Nole, a USO Medvedev.. 🙂 Nadal može završni da uzme, a Federer Bazel npr.. Mislim da bi to bilo pravedno skroz.. 🙂 Nema ove godine Bazela, ali sviđa mi se kako razmišljaš 6 minutes ago, McLeod said: OI su OI i kruna karijere svakog sportiste. Osim fudbalera. I onda se setiš da Endi ima dva komada Edited June 17, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ne setim se. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) neko lepo rece ovde da OI u tenisu i fudbalu nemaju istu tezinu kao u ostalim sportovima, sa time se apsolutno slazem ........................ plus mu nece igrati njegova dva najbolja drugara, tako da Novak nece imati ni motivaciju da zaigra ................... Edited June 17, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Kad pogledaš ko su osvajači prethodnih nekoliko OI, očigledno je da im težina sve više raste. Uostalom nekad ni slemovi nisu imali istu težinu kao danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 4 minutes ago, McLeod said: Ne setim se. Zato su tu drugari da te podsete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts