wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Lajovic ide na SImona, koji nije dobio mec ima 100 godina - da vidimo ko ce da zabrlja od njih dvojice . Pobednik ide na pobednika Evans-Lopez - znaci ispada u R2. Djere na Cuevasa, pobednik na Fonjinija. Kecmanovic na Bagnisa - ako i ovo zabrlja... Posle na pobednika RBA-Millman. Krajinovic na Bolta - s Filipon se nikad ne zna, posebno jer nista nije igrao poslednjih mesec dana. Pobednik na Norria. I tu bi imao sanse da se spremio, ali ovako... Edited June 25, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) 8 minutes ago, wwww said: Lajovic ide na SImona, koji nije dobio mec ima 100 godina - da vidimo ko ce da zabrlja od njih dvojice . Pobednik ide na pobednika Evans-Lopez - znaci ispada u R2. Djere na Cuevasa, pobednik na Fonjinija. Kecmanovic na Bagnisa - ako i ovo zabrlja... Posle na pobednika RBA-Millman. Krajinovic na Bolta - s Filipon se nikad ne zna, posebno jer nista nije igrao poslednjih mesec dana. Pobednik na Norria. I tu bi imao sanse da se spremio, ali ovako... Ma da, ovde je druga runda krajnji domet, bez obzira n to sto neki od njih idu na neke solidne igrace koji nisu u formi, posto ovi nasi nisu ni u formi a ni u glavi kako treba, nema fokusa na tenis. Eto, i Nina Stojanovic mozda ima neku sansu protiv Kerber, koja je u kilavoj formi .................... Edited June 25, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Manarino je za Federera dosta zeznut protivnik za prvo kolo na travi, ukoliko uspe da mu otkine set i da jos malo napravi drame u drugom, to ce biti nekakav pokazatelj stvari, sta mozemo da ocekujemo od Svajcarca u nastavku turnira ....................... Misilm da je ovo kljucni turnir, gde ce od uspeha zavisiti dalja Federerova karijera. Edited June 25, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Manarino je prošli put čini mi se dobio krompirić od Federera. Koliki će problem da mu napravi zavisi samo od toga koliko će Federer biti u dedamrazovskom raspoloženju. Baš ne znam šta da očekujem, posle RG-a bih rekla bar polufinale, posle Halea me neće iznenaditi ništa. Ali mu generalno dajem bolje šanse nego većini ovih mlađih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Edited June 25, 2021 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Kvitova - Stephens plus Struff vs Daniil and Musetti v Hubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 nije mi jasna konstatacija da muceni manarino moze da bude problem fedu , pa on da igra na jednoj nozi- dobice ga . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Meni Fed ima dobar zreb,druga stvar je koliko on moze daleko zbog godina i operacija,plus vrlo malo odigranih meceva ove godine. Novak super prosao,Zverev i Beretini najgore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ma kakav crni Manarino, Dominik koji je potpuno van forme se igrao s njim do povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Medvedev ima lepe sanse da bude ispeglan u prvom kolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 5 minutes ago, Drakaris said: Ma kakav crni Manarino, Dominik koji je potpuno van forme se igrao s njim do povrede. @Malkolm Brogdon Just now, Drakaris said: Medvedev ima lepe sanse da bude ispeglan u prvom kolu. Kao i Tsitsipas (i RBA). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Manarino moze samo da namuci Feda ako bude igrao dosta slajseva (sto on uobicajeno igra), a Fed bude imao problema da se savije u kolenima. Manarino je ove sezone u ocajnoj formi, do Majorke je gubio sve zive meceve, u rangu Monfa i Simona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 11 minutes ago, bistru vodu mutim said: @Malkolm Brogdon Kao i Tsitsipas (i RBA). Ako Tiafo nalupa nalupa Cicipasa, lajkujem ti svaki post narednih mesec dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Nemoguće je imati na raspolaganju toliko lajkova, čak i kad bi admini bili veoma velikodušni... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Pa dobro, ja cu se truditi da se suzdrzim od davanja lajkova drugim forumasima, jer ipak je Cicipas ispao u prvom kolu Vimbldona i Djokovic sije za prvo mesto do kraja godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 3 minutes ago, Drakaris said: Pa dobro, ja cu se truditi da se suzdrzim od davanja lajkova drugim forumasima Uračunao je Boki to Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 3 hours ago, jevrem69 said: Eto, i Nina Stojanovic mozda ima neku sansu protiv Kerber, koja je u kilavoj formi .................... Baš gledam Kerber kako se kolje s Kvitovom u nekom polufinalu, izgleda bolje nego mesecima unazad. Ne bih se previše nadala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Simpatičan im je ovaj kanal za decu, sad vidim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ne vidim nigde Novaka i Gomez Hereru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Na srecu dubl specijalista Gomez Herera povredjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Cipiju pretpostavljam i treba dubl kad već nije igrao ništa na travi, ali možda je mogao i drugog partnera da nađe. Mada mu je ovako sigurno najlakše, ne mora eventualno da ispali nekog manje bliskog da bi se koncentrisao na singl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 jesam li ja lose videla ili je cipiripijev brat dobio 62wc do sad ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts