alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Čini li se vama da je na kompleksu 50% publike? Ja kad ovako menjam kanale gledajući i manje terene, ne izgleda mi ništa praznije nego u normalno vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Strah od Novakovog riterna demoralise raspale servere. Kevinu dosta 3 gema po setu 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 5 minutes ago, Milica said: Novak kao vino Moj drug kaze: Kako su ruzne ove Engleskinje da ih ni srafcigerom ne dodirnes Bolje i to nego da bude sa nekom od kilo šminke. 26 minutes ago, bistru vodu mutim said: Đoković izvrstan, 3 neforsirane u 2 seta. Da li je njegov defanzivni lob najbolji ikada ili nešto propuštam? Po meni je Endi imao bolji lob. Novak ima najbolji pasing sot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ode još jedan koji mislio da može da pobedi Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 kao je Wimbldon deo nekog "eksperimenta" britanske vlade da vide kako to izgleda s velikim manifestacijama pri otvaranju zemlje. cula sam da ima mnogo mesta gde se stvara guzva, npr. pri ulasku u kompleks (imali su neke probleme s verifikovanjem karata, posto su kupovane online, pa se tu onda stvorila guzva, a ljudi bez maski 😨 ) a kao je fora da su dozvolili ljudima da izaberu najbolja moguca sedista, tj. blize terenu, bez jednog praznog mesta izmedju da se distanciraju. no, nigde se ne cuje pljuvacina ni po Wimbldonu, ni po UK Vladi, bez obzira na delta soj (indijski) koji trenutno dovodi do naglog skoka inficiranih u Britaniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Dobro je, obojica su čitavi, to je glavno. Nadam se da će za iduće kolo malo da se trava prosuši. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ovaj sto sad prenosi Kirijosa je jedan od najgorih komentatora, bas tezak za slusanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Stvarno doktorska partija velikog majstora, vidi se da bas uziva i da mu prija sto je publika vecinski raspolozena da mu aplaudira ............. i to je to .............. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 hvala @alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 25 minutes ago, Milica said: Novak kao vino Moj drug kaze: Kako su ruzne ove Engleskinje da ih ni srafcigerom ne dodirnes To se kod nas kaze: Ni bicikl ne bih na nju prislonio. Prije nego neko nesto prigovori za muskarace kazemo ruzan k’o lopov. 😁 25 minutes ago, Milica said: Edited June 30, 2021 by Gistro Bančo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 7 minutes ago, Boxy said: Ovaj sto sad prenosi Kirijosa je jedan od najgorih komentatora, bas tezak za slusanje. Upravo žali Kirgiosa koga samo povrede sprečavaju da postiže velike rezultate u kontinuitetu, siromah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Ovo za Engledskinje meni bilo smesno sto je rekao sa srafcigerom a ne stapom stvarno nikad nisam cula ovu kombinaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ko je mlada dama na koju se fokusirao kamerman tokom trajanja promene strana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Pa ne opet, majku mu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Kirios se okliznuo, ali izgleda da je bolje prosao od Manarina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Ta divna zelena trava 🤢 Pao Nik bas gadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Deluje da nije strašno kako je izgledalo, ali videćemo kad se ohladi. Ovi na SK prebacili meč na drugi kanal usred gema bez ikakve najave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Kaze Visko na kraju Novakovog meca da Federer ima kretanje idealno za ovu podlogu i da nikada nije pao na njoj. Dal je moguce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 S kim se Noksa pada u 3. kolu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 1 minute ago, stray_cat said: S kim se Noksa pada u 3. kolu? Pobednik Sepi-Kudla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Onaj pad kao da je više poremetio HHa nego Kirgiosa. Trebalo je Kirgios da traži čelendž malopre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ugo Ugo, moja tugo. Banujte onog Drakarisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Monfils konacno zavrsio mec [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 E moj HH,jos lik uzeo Hale i ispada od lika koji 6 meseci nije uzeo reket u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Kudla mu je identican tip protivnika kao i ova slabija varijanta Andersona, a protiv Sepija ce u nedostatku prvog servisa verovatno morati da igra duze razmene, ali Italijanov servis je truba, pa ce tu biti dosta prilike da se iz riterna naprave neki fini poeni. Ne mogu da verujem da ce ovaj secikesa da pobedi mladog Uga .................... steta i za vremesnog Verdaska sto posle oporavka nakon povrede ne moze vise da igra u kontinuitetu ................... Edited June 30, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts