Jump to content

Prison Break


Lobotomija

Recommended Posts

On 10/18/2023 at 12:47 PM, sreta-steta said:

 

U regionu sam evo vec 15 godina uglavnom putovao po Sunitskim zemljama ali upoznao i par Sita, konkretno Iranaca. Sa njima sam malo razgovarao a od ovih koji su Suniti i dovoljno su obrazovani da ih vredi slusati izdvojio bih dvoje. Prva je Kuvajcanka, lokalka, koja je bila prilicno... adamant za tu podelu. Imas narode knjige u koje ulaze i Jevreji i koji imaju puno postovanje jer verujemo u istog boga samo su proporci drugaciji. Onda imas Induse, zivotinje i Site koji su ozim toga sto su ispod zivotinja i otpadnici. U to vreme mi je dosta priblizila zivot u Muslimanskoj zemlji, pogotovo kao zene, ali sam bas upamtio tu emociju koju je prenela prema Sitima. 

Drugi je razgovor bio u Saudijskoj, tip je klasican lokalac lezilebovic ali neglup. Uglavnom na temu religije on je bio stava da su Muslimani jedno i da ta podela treba da se prevazidje. 

 

Sta hocu da kazem? Prvo da to svrstavanje Irana kao "necega posebnog" je deo narativa koji dolazi sa zapada. Oni kao nacija su donosili pogresne izbore koji ih jesu unazadjivali kao zemlju, ali ti izbori su bili prinudjeni jer su se kao nacija osecali ugrozeno - a iskreno i jesu bili. Dakle sumnjam da oni misle da su nesto posebni ili posebniji od drugih. Drugo ujedinjenje Muslimanskog sveta (prvenstveno mislim na KSA i Iran) je daleko od nemoguceg, istorija je pravila i cudnija saveznistva. Ono gore je bilo samo da ilustruje da postoje razlike, ali postoji i potencijal da se iste prevazidju ako se isti oseti ugrozenim. 

 

Inace jedno pitanje za Utralni prosveceni plebs: ako je RS genocidna tvorevina, zasto Izrael nije? 

30 dana.

  • Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

@Marvin 5 dana, relativizacija. Bilo je tu još i težeg materijala i za eventualno veću kaznu, nadamo se samo da je loše sročeno.  Preporučuje se svima više uzdržanosti i manje vatre na BI.

 

 

Quote

 A nemcima cestitam, uspesno su antisemitizam konvertovali u islamofobiju (i rusofobiju, ali to je sad sporedno).

 

Gornji deo poruke je u domenu legitimnog političkog stava, donji deo je čista bljuvotina.

 

Quote

Nemci su decenijama snazno bili (sa pravom) dresirani da osecaju krivicu zbog antisemitizma 

 

Edited by fancy
  • Like 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

𝓑𝓪𝓫𝔂 - 15 dana, više stvari u više postova.

 

9 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Imate problem sa definicijom genocid, pa i treba da ga imate, treba da crvenite uvek kada se pomene, jer ste deo grupe koja je sprovodila takve zlocine bez ili sa vasom saglasnoscu.

 

8 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Ako vam je do ratovanja, eno, otvoreni frontovi, verujem da ste dobrodosli... na bilo koju stranu.

 

...

  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

On 11/8/2023 at 11:45 PM, FrediB said:

Ti da zivis u vreme WW2 bi sa svojim ludackim antikomunizmom bio kvisling koji radi za naciste i ustase. 

 

 

Greskom moderacije forumas Fredi i pored vise najava trajnog bana je nastavio u svom ritmu, nije iskoristio nezasluzene sanse koje su mu date.

 

Trajno. 

 

  • Like 7
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

@erwin 10 dana, ovako se ne vodi diskusija: na ovom forumu:
 

On 11/11/2023 at 2:59 PM, erwin said:

Lepo sam ti rekao prošli put, Netanjahu bi te rado stavio u vladu...

 
 

On 11/11/2023 at 4:08 PM, erwin said:
Ko na svetu tvrdi da Izraelci u svom osvetničkom pohodu nisu pobili puno palestinskih civila: IDF i par forumaša sa Vox92.

 


Za ovo drugo je razmatran i poseban warn.

 

 

 

Edited by fancy
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
14 hours ago, headhunter said:


Ovaj vid komunikacije se naziva floodovanje foruma, kada se besomucno postuju razlicite informacije koje u mnostvu gube smisao. Erwin aka Vememah, covek koji ne zna izraziti misao svojim recima doprinosi glupostima sa al jazeere, washington posta i bbc-a. Jebo onog ko to dozvoljava.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 

10 dana. 

5 hours ago, knight rider said:

 

Nemoj tako, ovo ime me podseća na neke likove iz one kiničke VIP družine, sa starog foruma, poznatim po tome, što su imali ekskluzivnu mogućnost, da postrojavaju čak i tadašnje moderatore u dve vrste, bez posledica.
Ne, ne, nije ovo anonimus nikako, mada je malo zarđao, kao i ja uostalom, ali se dobro sećam kako su prolazili njihovi neistomišljenici.

A i ti si brate partibrejker, prenosiš te hamasovske medije, bbc, vašington post i slične gluposti. 😉

Cepaj samo Truhu i saopštenja izraelskog generalštaba i opet ćeš biti na liniji...onaj "stari dobri" erwin.

 

5 dana. 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Mr Tuvok said:

Ma i to je OK dok ne počne da sipa sopstveno mišljenje. Do ovoga u Iraelu je to bilo vrlo retko, a onda je počeo da ima neograničene zalihe mišljenja, pa je za mesec dana dva puta banovan. Koji li su uzroci toga? Možda je nešto generacijski.

 

5 dana

14 hours ago, erwin said:

  

Vidi, vidi, još jedan trigerovani navijač koji se s ukupno 4 posta na forumu i posle 4 i po godine od poslednje poruke javio uvredljivim postom da kritikuje mene zbog vrlo relevantnih informacija koje prenosim jer mu se očigledno većinom ne sviđaju.

 

48h

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 1/5/2024 at 10:40 AM, Selina said:

Ja to ne vidim ( mislim na boldovano) jer ljude u EU Ukrajina vise slabo zanima, a politicari svejedno sta pricaju zapravo su zahvalni

Orbanu da koci davanje para. Uostalom, situacija se na Bliskom Istoku komplikuje, niko ne zna sta ce i kako ce dalje biti, ljudi po

Nemackoj i Francuskoj zanimaju se za svoju svakodnevnicu, euforija oko Ukrajine kao simbola odbrane Evrope od nekakvih

zlih Rusa jednostavno je prosla. Tome su doprineli i sami Ukrajinci koji su se razbezali po belom svetu i sada bi da ih neko neko

drugi stiti od ruske invazije.

Relativizacija i generalizacija kada je pitanje izbeglica u pitanju. Jako je nehumano i ružno da se ovako piše i da se tuđa nesreća koristi na ovakav način. 

Za sada samo 10 dana, ali biće strože svaki sledeći put za sličan ispad

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Erwin trajno;

Dame Time 30 i poslednja opomena pred trajno udaljavanje sa foruma;

John Terry 15 dana;

Kronostime 10 dana vec previse banova ima, konstantno trolovanje svih mogucih topika. Ako se to ne promeni u narednom periodu moracemo i od njega da se rastanemo. 

  • Like 1
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

Erwin je istresao kofu govana i objavio da nece vise pisati na ovom forumu. Pa neka bude tako. 

 

Dame Time ima jako dugu istorija kaznjavanja. Ocigledno konfliktnog karaktera, sklona "podizanju revolucija" poslednjim nastupom je prevrsila svaku meru. Poredjenje moderacije sa Vucicem nece biti tolerisano. Ima priliku da promeni svoje ponasanje i posveti se obrazlaganju svojih ideja a ne konstantnim konfliktima kako sa drugim forumasima tamo i sa moderacijom. Ako nastavi isto kao i do sada rastanak je neminovan. 

 

John Terry vise vremena provodi na topicima posvecenim radu moderacije, kako na kosarci, tako i na politici, nego na svim ostalim topicima. To ce takodje morati da se promeni u buducnosti.

 

Kronostime je troler. Nece biti dozvoljeno da nastavi tako. Ne pise smislene postove vec samo troluje. Morace da prestane sa tim. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...