Don Juan Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 9 hours ago, Klotzen said: Po tome mislim da je JNA ispod tih kriterijuma. Novi Sad ako se ikad završi do kraja biće otprilike kao JNA tako da on takođe otpada. JNA bi verovatno mogao da se digne na 35k kapacitet pa da i on ispunjava ali i to traži ulaganja i opet na kraju imaš starudiju staru 70 godina. Zaboravio si Nacionalni stadion 🙂 Rajko Mitić i Nacionalni stadion su kandidati za domaćinstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 To sada ovako izgleda, ako danas bude remi izmedju Hrvata i Skota u igri ce biti samo tri kombinacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Kakva je ovdje situacija za Portugal, jel ispadaju ako izgube vcrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ispadaju, ako izgube sa 3:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) ....ili ako mađari pobede Nemce. Edited June 23, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mthomy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 hour ago, Klotzen said: ....ili ako mađari pobede Nemce. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Danas Miler možda neće igrati, protiv POR je briljirao. Nadam se da ovaj neće opet Haverca staviti iza Gnabrija. Definitivno Haverc u špic a Gnabri iza njega. Kod POR izgleda počinje Sančez što znači da neće ići ne nerešeno. Francuzi idu sa istim timom, znači verovatno će da se brane i čekaju kontre i polukontre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Kako isti tim Francuza kad igra krilni napadač umesto zadnjeg veznog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Vrlo sam ubedjen da ce Francuzi kalkulisati i stisnuti jako u prvom poluvremenu i gledati da povedu, a kako se blizi kraj cuvace nereseno (ako ne postignu gol - u tom slucaju pustaju Portugal da izjednaci). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 38 minutes ago, Cooper said: Kako isti tim Francuza kad igra krilni napadač umesto zadnjeg veznog? Ako misliš na izmenu Rabier - Tolizo meni su oni klasični srednjaci obojica. Ali Toliso neće igrati na toj poziciji nego na desnoj strani a Kante će menjati Rabiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Očekujem puno od ove tekme. Dobiju li Nijemci Mađare, u slučaju pobjede Portugala, Francuzi idu na Belgiju pa na Italiju pa na Njemačku/Španjolsku. U slučaju da Portugal ne dobije, on je taj koji će se usrećiti. Dok ovo pišem Mađari poveli 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 FRA i POR u čudu šta slave navijači kad se na terenu ništa ne dešava :) Nemci primili ekstra naivan gol, opet Humels krivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pogba već drugi put pasom od 60 m izbacuje Mbappea samog pred golmana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Lloris šakom i još malo laktom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Jel trebao ovo bit penal? Ružno je izgledalo,ali se radi o sudaru. Lloris je prvo igrao loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 4 minutes ago, Bugl Khan said: Jel trebao ovo bit penal? Ružno je izgledalo,ali se radi o sudaru. Lloris je prvo igrao loptom. Po meni penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Mislim da je Danilo prvi igrao. Daj tu kišu ovamo jbt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) Danilo je udario loptu prvi a ovaj ga je nokautirao. Čist penal iako sam i ja osta u čudu do ponovljenog snimka. Kod Nemaca opet Haverc igra Krilo a Gnabri CF zato se i muče jer nema ko da skoči. Da Kimih nekad ne dođe na krilo ne bi ni šansu napravili. Valja će Lev da promeni to. Pride u minhenu lije ko iz kabla, to je ono što Škotima falilo. Edited June 23, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Veze nema ovo sa penalom,jbt sta sve ovoh dana sviraju kao penal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 23, 2021 Author Share Posted June 23, 2021 Ovo je penal 100%. Ne može čistiji penal. Ljoris ga je bukvalno nokautirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Kakav bezvezan penal za Francuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Na poluvremenu, sa ovim rezultatima, Nemci ispadaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Što je najgore Nemci igraju baš loše. Doduše stala je kiša, verovatno će u drugom delu imati bolje uslove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Iako sam uoči utakmice bio skoro uvjeren da Nijemci dobivaju Mađare, sad nisam siguran ni u izjednačenje Njemačke a kamoli pobjedu, bez obzira što su to Nijemci. Jedno je sigurno - tko bude drugi u ovoj grupi (p)ostaje jasan favorit za finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Iako sam uoči utakmice bio skoro uvjeren da Nijemci dobivaju Mađare, sad nisam siguran ni u izjednačenje Njemačke a kamoli pobjedu, bez obzira što su to Nijemci. Jedno je sigurno - tko bude drugi u ovoj grupi (p)ostaje jasan favorit za finale.Misliš da Mađari lagano rešavaju boraniju do finala? :D 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts