Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 6/15/2021 at 7:51 PM, Klotzen said:

Kakva su sad pravila posle prvog kola. Naime tim mi je sranje jer sam bio ograničen na ova zadnja dva dana. Koliko mogu da trasfer out igrača sutra i uzmem druge ?

Expand  

2.

Ili iskoristi wild card i promeni ceo tim.

Stanje posle prvog kola na fantaziju.

Prvih 10 na tabeli.

Screenshot-2021-06-16-00-54-22-362-com-a

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
  On 6/15/2021 at 10:52 PM, Decembarski said:

2.

Ili iskoristi wild card i promeni ceo tim.

Stanje posle prvog kola na fantaziju.

Prvih 10 na tabeli.

Screenshot-2021-06-16-00-54-22-362-com-a

Expand  

Ja ti i Džimi imamo neku đavolju koaliciju 😂

Duple tri šestice.

Edited by Don Juan
  • Ha-ha 1
Posted
  On 6/16/2021 at 9:50 AM, Zvezdinho said:

@Drakaris gde si na tabeli, ne vidim te, nema te na mapi :s_d:

Expand  

Evo me, stavio sam bio Donarumu za golmana i Kristijana za napadaca i dok sam trazio, veoma sporo sam nalazio startere defanzivce iz slabijih ekipa, posto slabije pratim fudbal nisam mogao da vagam ko ce ici, a slab sam bio i sa vremenom, odustao sam od xbox-a, ne zelim da ti ga uzimam i stajem na muku i to jos u sezoni kada si opet ispao iz A lige.

Posted

Na kraju prvog kola solidnih 66 poena, ali daleko od toga da sam zadovoljan. Realno ocekivao sam vise. Boljeg skora me je kostala ocajna odbrana(cak 3 krompira) sto je rezultiralo da igram sa 10 igraca i izbacivanje Hradeckog iz postave pred deadline.

Posted
  On 6/16/2021 at 11:07 AM, MrTripleDouble said:

Na kraju prvog kola solidnih 66 poena, ali daleko od toga da sam zadovoljan. Realno ocekivao sam vise. Boljeg skora me je kostala ocajna odbrana(cak 3 krompira) sto je rezultiralo da igram sa 10 igraca i izbacivanje Hradeckog iz postave pred deadline.

Expand  

Mene unakazila odbrana Danske i Austrije, primili su neverovatne golove, samo 75 poena, a moglo je mnogo vise , oko 90.

Posted
  On 6/16/2021 at 11:22 AM, Zvezdinho said:

Mene unakazila odbrana Danske i Austrije, primili su neverovatne golove, samo 75 poena, a moglo je mnogo vise , oko 90.

Expand  

Denayer mi je bio glavni pik u odbrani. Kostao samo 4,5 standardan u kvalifikacijama za SP, standardan u LN i lik ga ne stavi u prvu postavu, prednost dobije Boyata. 

Da ne pricam o kolicini srece kod ostalih koji su napravili razliku preko Menijea koji je bio igrac kola sa 15 poena, tako sto je usao u 27. min umesto povredjenog Castanjea i napravio gol i asistenciju, a usao je taman u poslednjim momentima da dobije poene i za clean sheet. :classic_smile:

Udjoh sad da napravim izmene, ali izgleda da ce to da bude vraski tesko jer sajt opasno steka. Verovatno su se jos hiljade njih prikacili. :57:

Posted

Sta se zalis ima asistenciju. Imobile nema nista, trebao sam onog napadaca Ukrajne da stavim imam osecaj da ce da porobi sutra posto sam se mislio a nisam ga stavio.

Posted
  On 6/16/2021 at 8:21 PM, Zvezdinho said:

Sta se zalis ima asistenciju. Imobile nema nista, trebao sam onog napadaca Ukrajne da stavim imam osecaj da ce da porobi sutra posto sam se mislio a nisam ga stavio.

Expand  

Ja sam ga stavio. I meni se čini da bi Ukrajina trebala da bljesne.

Posted (edited)

Aj ja jaj, Lukaku kapiten kad mu vreme nije, a mislio sam da stavim Jarmolenka, nista valjda cu da ubodem nekog u sledeca 2 dana.

Edited by Zvezdinho
Posted

Sta se ocekuje od danasnjih meceva? Vidim da je Svedska favorit na kladionici, ali meni to izgleda kao nekih 1:1. Za Ceska Hrvatska bas ne znam, mozda sam ostrascen ali mislim da Cesi imaju sanse makar x da izvuku..

Pitam zbog nekih predikcija naravno 🙂

Posted
  On 6/18/2021 at 9:42 AM, Magia said:

Sta se ocekuje od danasnjih meceva? Vidim da je Svedska favorit na kladionici, ali meni to izgleda kao nekih 1:1. Za Ceska Hrvatska bas ne znam, mozda sam ostrascen ali mislim da Cesi imaju sanse makar x da izvuku..

Pitam zbog nekih predikcija naravno 🙂

Expand  

Da da, dobar pokušaj 😁

Posted

Izvini Ciro sto te nisam ispostovao. Al kad vidim kako je Kejn mnoge urnisao i Lukaku  ( dodus i mene je) retko ko je imao berocetno kolo. Ispade odlicna stvar Bejl kapiten.