Decembarski Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 2 hours ago, Klotzen said: Kakva su sad pravila posle prvog kola. Naime tim mi je sranje jer sam bio ograničen na ova zadnja dva dana. Koliko mogu da trasfer out igrača sutra i uzmem druge ? 2. Ili iskoristi wild card i promeni ceo tim. Stanje posle prvog kola na fantaziju. Prvih 10 na tabeli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) 8 hours ago, Decembarski said: 2. Ili iskoristi wild card i promeni ceo tim. Stanje posle prvog kola na fantaziju. Prvih 10 na tabeli. Ja ti i Džimi imamo neku đavolju koaliciju 😂 Duple tri šestice. Edited June 16, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 2 hours ago, Don Juan said: Ja ti i Džimi imamo neku đavolju koaliciju 😂 Duple tri šestice. Sve cemo da podavimo😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 @Drakaris gde si na tabeli, ne vidim te, nema te na mapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 11 minutes ago, Zvezdinho said: @Drakaris gde si na tabeli, ne vidim te, nema te na mapi Evo me, stavio sam bio Donarumu za golmana i Kristijana za napadaca i dok sam trazio, veoma sporo sam nalazio startere defanzivce iz slabijih ekipa, posto slabije pratim fudbal nisam mogao da vagam ko ce ici, a slab sam bio i sa vremenom, odustao sam od xbox-a, ne zelim da ti ga uzimam i stajem na muku i to jos u sezoni kada si opet ispao iz A lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Na kraju prvog kola solidnih 66 poena, ali daleko od toga da sam zadovoljan. Realno ocekivao sam vise. Boljeg skora me je kostala ocajna odbrana(cak 3 krompira) sto je rezultiralo da igram sa 10 igraca i izbacivanje Hradeckog iz postave pred deadline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 13 minutes ago, MrTripleDouble said: Na kraju prvog kola solidnih 66 poena, ali daleko od toga da sam zadovoljan. Realno ocekivao sam vise. Boljeg skora me je kostala ocajna odbrana(cak 3 krompira) sto je rezultiralo da igram sa 10 igraca i izbacivanje Hradeckog iz postave pred deadline. Mene unakazila odbrana Danske i Austrije, primili su neverovatne golove, samo 75 poena, a moglo je mnogo vise , oko 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Just now, Zvezdinho said: Mene unakazila odbrana Danske i Austrije, primili su neverovatne golove, samo 75 poena, a moglo je mnogo vise , oko 90. Denayer mi je bio glavni pik u odbrani. Kostao samo 4,5 standardan u kvalifikacijama za SP, standardan u LN i lik ga ne stavi u prvu postavu, prednost dobije Boyata. Da ne pricam o kolicini srece kod ostalih koji su napravili razliku preko Menijea koji je bio igrac kola sa 15 poena, tako sto je usao u 27. min umesto povredjenog Castanjea i napravio gol i asistenciju, a usao je taman u poslednjim momentima da dobije poene i za clean sheet. Udjoh sad da napravim izmene, ali izgleda da ce to da bude vraski tesko jer sajt opasno steka. Verovatno su se jos hiljade njih prikacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Krasno je krenulo kolo, Fernandes zamenjen u 25. minutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 A taman sam hteo da seirim sto sam bratu Bejlu dao kapitensku traku i verovao u njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Sta se zalis ima asistenciju. Imobile nema nista, trebao sam onog napadaca Ukrajne da stavim imam osecaj da ce da porobi sutra posto sam se mislio a nisam ga stavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 23 minutes ago, Zvezdinho said: Sta se zalis ima asistenciju. Imobile nema nista, trebao sam onog napadaca Ukrajne da stavim imam osecaj da ce da porobi sutra posto sam se mislio a nisam ga stavio. Ja sam ga stavio. I meni se čini da bi Ukrajina trebala da bljesne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Dade Ciro gol, malo je to za kapitena, morace da se menja kapiten pa sta bude. Berardi asistencija, Insenje njente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Sto se Predictor-a tice jos malo mi treba pa da sudija svira kraj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 (edited) Aj ja jaj, Lukaku kapiten kad mu vreme nije, a mislio sam da stavim Jarmolenka, nista valjda cu da ubodem nekog u sledeca 2 dana. Edited June 17, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 3 minutes ago, Zvezdinho said: Aj ja jaj Puerto Rico. Ne brini, opet nećeš ubost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 On 6/8/2021 at 6:57 PM, Stiletto said: 'Ajde evo i mene u obe lige, neko mora da bude poslednji 😀 Kako si nas sve doveo u zabludu, svaka čast 🤣. Neka, neka... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Sta se ocekuje od danasnjih meceva? Vidim da je Svedska favorit na kladionici, ali meni to izgleda kao nekih 1:1. Za Ceska Hrvatska bas ne znam, mozda sam ostrascen ali mislim da Cesi imaju sanse makar x da izvuku.. Pitam zbog nekih predikcija naravno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 11 minutes ago, Magia said: Sta se ocekuje od danasnjih meceva? Vidim da je Svedska favorit na kladionici, ali meni to izgleda kao nekih 1:1. Za Ceska Hrvatska bas ne znam, mozda sam ostrascen ali mislim da Cesi imaju sanse makar x da izvuku.. Pitam zbog nekih predikcija naravno 🙂 Da da, dobar pokušaj 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 53 minutes ago, Don Juan said: Kako si nas sve doveo u zabludu, svaka čast 🤣. Neka, neka... Početnička sreća. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 minute ago, Stiletto said: Početnička sreća. 😁 Ništa ti više ne verujem 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 'ba;o me menjanje kapitena i mister promasaj Mbape raspali Ovo kolo potop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 pride mu nisu uračunali asistenciju kod gola 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Izvini Ciro sto te nisam ispostovao. Al kad vidim kako je Kejn mnoge urnisao i Lukaku ( dodus i mene je) retko ko je imao berocetno kolo. Ispade odlicna stvar Bejl kapiten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts