Haggard Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) 1 hour ago, MilošVB said: Kakvu reputaciju ima ovaj @Chaos Is Me, napiše običan post i dobije 20 lajkova. I to bezvezan post gde se žali na kukanje. A kukanje je standardna disciplina, na kukanje se ne žališ nego daš doprinos tako što kukaš na nešto. Evo sad nema centra pa se kuka jer nema centra. Predlažem da se uvede kukanje kao inicijacija za nove članove. Tek ako dobro zakuka može da postane član. Edited September 7, 2021 by Haggard 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 i definitivno nista od lesora, pomesao je nas sa komsijama po potraznji para koje zahteva.. tako da ono, kapiram da je vrlo realno da pocnemo sa cirbesom, posto ra tesko da bi dovodio igraca iz nba, sve i da se ima para.. sad bi nam i apic legao ko budali samar ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kaže Šarac da Lessort traži bruto platu u Monacu da mu damo. Tako da možemo nastaviti sa kuknjavom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Tako to ide sa ćevapima ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Just now, Sector said: Kaže Šarac da Lessort traži bruto platu u Monacu da mu damo. Tako da možemo nastaviti sa kuknjavom. Moze to i Kum da potvrdi posto smo se slucajno sreli danas na NBGu. Racunica Lesortta je bila da za bruto sto je dobijao u Monacu da netto dobije kad nas uz ostale benefite ( H20, KOLA, splavovi i restorani). I malo i komplikuje trudnoca,COVID u Srbiji, porodjaj u drugoj zemlji, uglavnom je precrtan po toj ceni. Velika verovatnoca kratkorocan ugovor za Maika do last cuta u NBA, posto su sve 5 ice koje mogu da hodaju na dve noge analizirane i procenat realizacije je 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Znači, okrećemo se drugim rešenjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 U principu nema mnogo klubova u Evropi koji mogu da ga plate,a da vec nemaju centra tako da ce i on uskoro sniziti cenu. Očigledno je i komšijama skup kad su videli kako Smajlagic pegla na 5. Sve preko 550k za Lesora je previse, a koja je to plata bila u Monaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 kako se to sad zove, kamen-na-kamenu ili radonja mudro bira i naci ce bolje za manje para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Cestitam nam 17-o mesto u Evroligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 15 minutes ago, Šarac said: Velika verovatnoca kratkorocan ugovor za Maika do last cuta u NBA Au koliki bi ovo bio fejl i neozbiljnost, odbijam da poverujem. Valjda postoji i nešto između solidnog EL centra i rekreativca jebemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 I dalje mi nije jasno šta koči stvar oko Lesora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 pa napisano je sta koci - lova. u zamenu sto placamo dva trenera imamo bar jednog igraca manje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Au koliki bi ovo bio fejl i neozbiljnost, odbijam da poverujem. Valjda postoji i nešto između solidnog EL centra i rekreativca jebemu. Ajde dokle vise s kuknjavom? Naravno da cemo da dovedemo krstenog centra. 😂 7 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 24 minutes ago, propolis said: U principu nema mnogo klubova u Evropi koji mogu da ga plate,a da vec nemaju centra tako da ce i on uskoro sniziti cenu. Očigledno je i komšijama skup kad su videli kako Smajlagic pegla na 5. Sve preko 550k za Lesora je previse, a koja je to plata bila u Monaku? 450 k bruto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 21 minutes ago, mmajstor said: Cestitam nam 17-o mesto u Evroligi. Ovo se stalno provlaci, po meni je ovo teska glupost. Spoiler Ko ce to da bude 18-i ako ne mi? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 5 minutes ago, Šarac said: 450 k bruto. Pa vredi toliko ... šta smo mi ponudili? 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: Pa vredi toliko ... šta smo mi ponudili? Sto je 240 netto kada se prevede na primanja koje je imao tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 23 minutes ago, mmajstor said: pa napisano je sta koci - lova. u zamenu sto placamo dva trenera imamo bar jednog igraca manje. A sad videh. Izvinjenje @n4l1m. Valjda mi imamo dovoljno love za njega, bio bih zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 nema mi nikakve logike da se doveo kalina, holins, dzoni, white...a nema se 400k za centra ili se radonja bas bas preigrao ili tu nesto smrdi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 4 minutes ago, Šarac said: Sto je 240 netto kada se prevede na primanja koje je imao tamo. Razumeo sam da je tražio 450k neto, što je Ok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 8 minutes ago, Kankkunen said: Pa vredi toliko ... šta smo mi ponudili? ponudili smo tri gurmanske brutto, odnosno dve netto. malo za lesora, dovoljno za cirbija. necije malo za nekog je sve. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 3 minutes ago, Kankkunen said: Razumeo sam da je tražio 450k neto, što je Ok. Ocigledno i vise od toga, plus problemi sa zenom i trudnocom, ocigledno nije samo do cifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Ništa onda, daj nekog neženju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: Ništa onda, daj nekog neženju ili geja. još bi furao dobre odnose u svlačionici, tj držao bi nam svlačionicu idem sam, 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minutes ago, oubrevo. said: ili geja. još bi furao dobre odnose u svlačionici, tj držao bi nam svlačionicu idem sam, Držao bi taj štošta u svlačionici 🤣🤣🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts