Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Haggard said:

preko puta mogu da plate igraca preko milion, mi ne mozemo, pa moramo da se krpimo. a to "prosecni evrokupaski centar" je smesno, kakav je onda lazic bek? mozli je elitni defanzivac na svakom nivou evropske kosarke.

Mozli pri EL kriterijumu suđenja pravi 4 lične za 5 minuta. Kraj priče.

• Like 3
Posted

Ja sam čuo dolazi Rsško Katić..😂, relevantna informacija kao i ostala nagadjanja. 

Napiše neko da dolazi Cirbes, Mozli, Štimac ili bilo ko i kreću pljuvanja... 

Aj da potpišemo tog centra pa onda kritike

Posted (edited)
29 minutes ago, Golijat said:

Ispade na kraju da je Kum mislio na Kiju Kockar jbt

Ili na hebača Kije Kockar. Tu je Cirbi najbliži opisu 

Edited by pavijan2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ako po pisanjima ovde Black trazi 850k, a mi Nnoku nudili 650k (on otis’o u Baskoniju za 550k), zasto se lepo ne nadjemo ma 750k. 100k se isprsi Nebojsa. Nemoj da si sisa.

Edited by Storm
Posted
12 minutes ago, Storm said:

Ako po pisanjima ovde Black trazi 850k, a mi Nnoku nudili 650k (on otis’o u Baskoniju za 550k), zasto se lepo ne nadjemo ma 750k. 100k se isprsi Nebojsa. Nemoj da si sisa.

Ti si brate sigurno finansijski u nekoj banci kad ti tako dobro idu cifre 😂

• Like 5
Posted (edited)
26 minutes ago, Hogar said:

Ti si brate sigurno finansijski u nekoj banci kad ti tako dobro idu cifre 😂

Ahaha nisam. Ali zbog 100k bi bilo steta da nam centar bude neki kosarkaski mediokritet tipa Mozli ili Gembl, kad imas defanzivnu miCku zver na trzistu. 

Edited by Storm
Posted
4 minutes ago, Storm said:

Ahaha nisam. Ali zbog 100k bi bilo steta da nam centar bude neki kosarkaski mediokritet tipa Mozli ili Gembl, kad imas defanzivnu miCku zver na trzistu. 

stvar je u tome da smo mi noku nudili nekih imaginarnih 650k, a on otisao  u baskoniju za realnih 550.

ti sad predlazes da za bleka na tih imaginarnih 650 dodamo istih takvih 100k?

• Like 1
Posted
Just now, pavijan2 said:

stvar je u tome da smo mi noku nudili nekih imaginarnih 650k, a on otisao  u baskoniju za realnih 550.

ti sad predlazes da za bleka na tih imaginarnih 650 dodamo istih takvih 100k?

Tacno. Taman toliko je bolji igrac od Nnoka. A gde ima imaginarnih 650k ima i 750k. 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Storm said:

Tacno. Taman toliko je bolji igrac od Nnoka. A gde ima imaginarnih 650k ima i 750k. 

problem je sto mnogi , da ne kazem skoro svi, dokazani EL igraci nece da igraju za imaginarne novce.

• Like 2
Posted
1 minute ago, pavijan2 said:

problem je sto mnogi , da ne kazem skoro svi, dokazani EL igraci nece da igraju za imaginarne novce.

Vidi, novci nikad nisu imaginarni u vrhunskom sportu. Na ovaj ili onaj nacin igrac naplati svoj ugovor. Jos mu ide u prilog da mu ne isplatis na vreme jer ce naplatiti i kamatu. Tako da sta boli kurac Bleka kako mi placamo i da li smo redovniji ili ne od drugih.

• Like 4
Posted
5 minutes ago, Storm said:

Vidi, novci nikad nisu imaginarni u vrhunskom sportu. Na ovaj ili onaj nacin igrac naplati svoj ugovor. Jos mu ide u prilog da mu ne isplatis na vreme jer ce naplatiti i kamatu. Tako da sta boli kurac Bleka kako mi placamo i da li smo redovniji ili ne od drugih.

Stoti jubilarni lajkic. 

• Thanks 1
Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Naviknimo se na ovakve rezultate 😂

Dobro igrali smo bez Dobrica,Dzonija,Woltersa i tog prvog centra koji treba da dodje.Ali da ovo je vrv rezultat koji ce se cesto gledati ove sezone 

Posted
7 minutes ago, Kankkunen said:

Dobili smi FMP 69-64

Pa dobro, bez Monroa, Bleka, Lesora, Jovica...bice bolje kad se kompletiramo.

• Ha-ha 2
Posted

Igrali smo bez Ivanovica i Dobrica. S obzirom da ni Wolters nije tu, ko li je prevodio loptu da mi je znati… Verovatno je Deda opet glumio pleja sa Uskokovicem.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Maverick88 said:

Dobro igrali smo bez Dobrica,Dzonija,Woltersa i tog prvog centra koji treba da dodje.Ali da ovo je vrv rezultat koji ce se cesto gledati ove sezone 

Meni nije problem. Sve dok mi dajemo 69 a protivnik 64

• Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...