thelosttribe Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 2 minutes ago, Sector said: Mogli bismo Pangosa pojuriti ako ne nadje angazman u NBA. Kostao bi nas bar 2 milke godisnje ali vrijedi svakog centa. Nisi u toku, komšije ga već pojurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Dobro je,mi se ovde jedemo za roster a apsolutno nema potrebe,igracemo kosarku prime San Antonia,lagano.Kako se samo drugi nisu setili ovog 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 https://sportske.net/vest/kosarka/nba-ili-partizan-pitanje-je-sad-443544 Kad već pričamo o Pangosu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 18, 2021 Author Share Posted July 18, 2021 Davaj sve domaće ... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 2 minutes ago, harmonajzer said: https://sportske.net/vest/kosarka/nba-ili-partizan-pitanje-je-sad-443544 Kad već pričamo o Pangosu... ovo vec preliva casu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Posto je i gospodin [mention=22]oubrevo.[/mention] bacio respect Dobricu, predlazem da Segija od sad zovemo Oubric.Uhh... Obra kobra.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaSD Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 8 minutes ago, mmajstor said: ovo vec preliva casu... Neka. Barem su i ''zvanicno'' sruseni svi njihovi mitovi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Zaobidji nas Markovicu i ovo leto 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Sad kad krene prica kako je Pefi Marković skuplji posto je jelte bivši reprenzentativac, a ovaj igrao u mrtvom Zenitu. Opušteno ljudi, što su jači veći je motiv a manje izgovora o nekoj opoziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 3 minutes ago, Mile1 said: Zaobidji nas Markovicu i ovo leto Sto, po cemu je on losiji od Jovica koji nije igrao skoro veci deo prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 22 minutes ago, mister-no said: Uhh... Obra kobra.. Ovog vihornog lepotana tesko da na ovoj temi mnogo cigana prepoznaje... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 10 minutes ago, Zvezdinho said: Sto, po cemu je on losiji od Jovica koji nije igrao skoro veci deo prosle sezone. samo po svemu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 minute ago, Wingwalker said: samo po svemu... Argumentovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 22 minutes ago, Mile1 said: Zaobidji nas Markovicu i ovo leto Ti bre Mile treba da nas izvestis dolazi li ili ne.😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 (edited) Karijerni prosek mu je 5,7ppg za 24mpg...mrtav belac, šuta bez kao i uvek, ima sada već seriju različitih povreda i sam je skoro izjavio da su mu samo kolena ostala čitava i onda je u Virtusu i koleno povredio. I kao lik je prilično introvertan i balast za uspostavljanje neke pozitivne hemije. Između njega i Jovića je mrtva trka ko se više razmečkao...sličnog su frejma skoro dvometraši a za Pefija ima na par mesta podatak da sada ima 102kg i vizuelno zadnje sezone izgleda prilično vodnjikavo...zapušteno. Edited July 18, 2021 by Wingwalker 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 minute ago, Manoly said: Ti bre Mile treba da nas izvestis dolazi li ili ne.😀 Samo radonjino interesovanje za njega nadam se da ce ostati na tome Bolji je Jovic Zveki samo na eye test 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Kakva ce to ciglana biti majko mila... :)) ovo ce biti krvava kolena 2.0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 ja se sve nesto nadam da se pefi pominje da bi se napravio pritisak na jovica/raskovicastvarno nema smisla da ciljamo obojicu, cak ni kod radonje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Samo ne Markovića. Simbol reči overrated. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Zanimljivo kad mozzart prije neki dan objavio da se interesujemo za Pefija svi su iskulirali a sad kad sportando prenosi tu vijest 10 postova za minut. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 19 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ja se sve nesto nadam da se pefi pominje da bi se napravio pritisak na jovica/raskovica stvarno nema smisla da ciljamo obojicu, cak ni kod radonje Nzm kakav pritisak,ja koliko znam Jovic je vec uveliko potpisao ugovor pre nekoliko dana,sad sto nema zvanicne objave nzm.A da postoji interesovanje za Markovica postoji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 8 hours ago, NMX said: Čović: Lekari će odlučiti da li ću i dalje voditi Crvenu zvezdu Aktuelni lider prvaka ABA lige kao i šampionata Srbije kaže u intervjuu za Blic da će konačnu odluku o tome da li će se kandidovati za novi mandat na čelu Zvezde doneti nakon konsultacija sa – lekarima. Da ne pitamo koje struke su ti lekari... 😄 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ne znam koja je svrha Markovica pored Jovica. Jeste Jovic hodajuca povreda, ali nije ni Pefi u cvetu mladosti. Da je auto pa da kazes valja za rezervne delove ovom prvom, ovako nema logike. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Jovic i Markovic na pleju, a Ivanovic na 2/1, uz nekog vrhunskog kao startnog 2. Mozda je to neka ideja. Tako bi se osigurala pozicija 1 od povreda, jedino sto bi onda bas natrpali roster i opet imali 15 igraca. Kako ce to uticati na hemiju ne znam, ali kao i prosle godine i ove mislim da je to jedini nacin. Bice duga sezona 100tinjak utakmica, a korona ce nas pratiti i ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Oba Stefana može, samo Marković neće da može! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts