Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

7 hours ago, berti said:

Jedna od dobrih stvari kod Čovica je sto je par puta zavukao najvernijima. Bio je Omić, pa sada Kalina. To mu ne prastaju, pisu o tome cesto na blindiranim delovima foruma. Terza bi, za razliku od Covica, odmah odbio Dzeka, taman da ovaj hoce dzabe da dodje i igra. Pre bi devetku Zvezde nosio Simo Spasic nego Edin.

Khm, jos ne odigraste pred najvernijima,  pa se i ne znaju reakcije za Kalinu.

Forum i nije neki uzorak za misljenje tribine.:default_coffee:

47 minutes ago, Sector said:

Centar je tu spreman da pomogne, dok trenira i čeka strani angažman. 

 

 

pleja ne pominjes?

Miran Laki, ostavi sekiru, Laki, ne zubima na gr`oce .....:classic_biggrin:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Guru said:

Klupska strategija je da NE SME da se pravi legija stranaca i da MORA da postoji domaća osnova, a pošto ne možemo uvek da dovedemo Kalinića, a posebno ne više igrača tog kalibra, onda je jasno da je apsolutno SVAKI trener Zvezde prinuđen da bira između nekih domaćih igrača koji mu se nude, a koji su uglavnom mediokriteti. Meni je malo glupo onda pisati kako trener ima potpunu autonomiju i kako je eto to njegov izbor, a recimo mu se nude Apić, Jovanović i Ristić, pa ako odabere npr. Ristića onda je on strašno omanuo, pošto bi valjda sve bilo drugačije da je izabrao Jovanovića...

 

Takođe, interesantan je taj fenomen da igrača koga je jedan trener odbio sledeći baš izrazito želi da potpiše: Radonjiću onomad nudili Kešelja, on ga odbio (Kešelj pisao SmRadonja na društvenim mrežama), pa čim je Alimpijević seo na klupu eto Kešelja u Zvezdi na dve godine - verovatno je Alimpije imao baš veliku želju sa njim da sarađuje... Tomić odbio Simonovića, došao Obradović na klupu i eto Simona u Zvezdi isto na dve godine... Obradović odbio Mitrovića, sada kada je Radonjić na klupi eto Luke kod nas, pogađate - na dve godine... Baš zanimljiva koincidencija i sigurno stoprocentan izbor trenera, nema šanse da im neko nameće iste igrače i da se prave svakakvi kompromisi...

 

Lepo i zanimljivo si krenuo post a onda si rekao da neko uvaljuje Dejanu domace i Luku Mitrovica...daj covece...

 

Ne znam da li si pogledao sastav onako od pocetka do kraja:

Nejt-dobar decko neki ga zovu i vanilica cak,poznaje ga Dejan

 

Ivanovic-poznaju se iz Buducnosti,zemljaci

 

Branko da ne pricam

 

Dobric-skroz je legitimno da ostane makar ko da je dosao na nasu klupu ali realno se isto bas uklapa u "dobar momak-radnik" pricu otud i odresene ruke i veca uloga nego ikada.

 

Simonovic apsolutni visak vec koju god u nizu,bio pred vratima Dejan ga ostavlja,usponi im se preklapaju isto jos od vremena u Buducnosti.

 

Luka aka kapiten(u Radonjino doba) dobar momak,high iq igrac i sad ce da ispadne da je njega neko nametnuo Radonji...dajte ljudi...

White isto ono bas olicenje porodicnog koncepta i hemije,dosao lik sa kombijem dece u bg i gine na terenu.

Jednostavno Radonjic ima neke svoje modele za igrace i Mitrovic se savrseno uklapa u njih.

 

Takodje da smo doveli jos nekog "rasnog" plejmejkera u pravom smislu te reci i centra koji zida 10sek u reketu ja sa sigurnoscu mogu da kazem da je Dejan dobio sve sto je pozeleo u ovom prelaznom roku.Bukvalno bi u tom slucaju isto kupovao i sa jos 5 miliona u budzetu.

 

P.S ne podrzavam sve ove poteze samo ih naglasavam jer nikako nisu forsirani.I ne,nisam rekao da su ovi igraci samo zbog ovog u zvezdi ali

Su svakako  vazne stavke pod Dejanovom palicom.

 

 

Na kraju ne znam zasto bi se zalio na koncept kupujmo domace,donosio je najbolje rezultate klubu i prihode od kojih je vrlo verovatno i preziveo.Setite se (tm) da su Jovic i Kalinic bili igraci radnickog pre nas,Kalina se skolovao u Americi isto kao i Ristic npr sa kojim nije uspelo i tjt,Petrusev itd itd pa s obzirom na sve to mislim da je koncept sasvim sasvim opravdan i treba nastaviti sa pokusajima domacih igraca.Da ne govorim o cinjenici da nikada necemo imati pare da dovedemo dobre strane igrace u toj kolicini da nose tim.

Nasi najveci promasaji nisu ni Ristic ni Jovanovic ni Radicevic ni Rebic a nece ni Uskokovic vec Mekel,Sofoklis,Gist i tako ti kao klasni stranci.

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Devil In My Pants said:

Naravno da ce da ga grli kad mu je dupe spasao ko zna koji put...Dejo je pre svega gospodin..sto ovaj koristi. Da se vrati Covic u 2012 ne bih imao nista protiv, tj svi njegovi potezi :))

Da mu nije preCednika jedini prihod u ovoj sezoni bi mu bio od Vucica onih 100 eur za nezaposlene i 30 eur ako se cepio. I to pod uslovom sa se ne vodi kao stranac onda ne znam kakve benefite dobija iz maticne drzave.

 

Nego ga je stegao tako jako da Covic umalo ispustio dusu jer ce mu transferisati novih pola miliona eur xa ovih 18 meseci sto bude bio u klubu. 

 

A posle kamen na kamenu jel tako?

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Šarac said:

Da mu nije preCednika jedini prihod u ovoj sezoni bi mu bio od Vucica onih 100 eur za nezaposlene i 30 eur ako se cepio. I to pod uslovom sa se ne vodi kao stranac onda ne znam kakve benefite dobija iz maticne drzave.

 

Nego ga je stegao tako jako da Covic umalo ispustio dusu jer ce mu transferisati novih pola miliona eur xa ovih 18 meseci sto bude bio u klubu. 

 

A posle kamen na kamenu jel tako?

pa valjda treba da radi za pare a ne za dz

i te pare koje pominjes u jedno 3x manje od komsija

a i da ne daje ih covic iz svog dzepa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...