Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

2 minutes ago, berti said:

Ok, alo ovako gorucu temu stavljati na Tatu gde jedna budaletina podjebava sve nekakvim kao šalama... Uostalom, on to radi stalno i nista.

 

Mora brt. Daj nemoj da kukamo na 3 teme kako su dobili SNS keš i sada će da nam jebu kevu. Peglajte se tamo sa grobarima do mile volje a ovde samo optimizam, bezrazložno loženje, Radonja love story, Kalemegdan u junu i faktor opruga :s_d:

Edited by NMX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kako je krenulo, izgleda da je poruka na sampionskoj majici (tj. ta crvena tacka) imala mozda neko drugo znacenje od onog na koje smo mi mislili...

 

Ne mogu reci da mi je svejedno sta se desava. Nisam za defetizam, ali treba biti realan. Kako je krenulo i ako se tako nastavi, onda ce ovo sto oni sad rade biti drzavni projekat u bukvalnom smislu te reci. Ovo sto se do sada desavalo je veliko nista (i kod njih i kod nas) i poprima sad vec megalomanske dimenzije i ide na to da se etablira KKP u EL na dugo vremena. Nase vreme je, barem sada to tako izgleda, proslo. Da li Covic mogao bolje, ne znam jer mi nije poznato sta se sve tacno desavalo. Ne kazem da se treba predati, to nikako. Ali, treba biti realan. Projekat je drzavni, tu se ne treba zavaravati. Svi ti privatnici koji kao daju pare, daju po naredbi drzave i to sluzi za skrivanje pravog izvora novca. Ovo sve vise izgleda na neke Azarbejdzane, Kazahstane i sl. gde si vladar organizuje biciklisticku ekipu, sahovske turnire, trke formule 1 i sl. Ovde se ide bas na veliko jer kosarka nije sporedna grana sporta, nego se vladar zeli meriti sa Realom, CSKA, Fenerom... Sve i uz ta povecanja plata i penzija koje on svako malo najavljuje, mislim da situacija u Srbiji nije takva da se tako nesto moze dugorocno terati jer para u evropskoj kosarci nema ni izbliza toliko kao u NBA. A koliko dugo si Srbija, koja nema naftu ili neki drugi izvor bogatstva u ogromnim kolicinama, taj luksuz moze dozvoliti, videcemo.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Green23 said:

Sve bih dao da uzmemo ABA sledeće sezone, a KLS i KRK da ostavimo njima.

Uzecemo sva 3 trofeja, opet, ne znam sto se plasimo jednog Obradovica koji je obicna prevara od trenera u poslednjih sigurno 10  godina. Njegovo vreme je odavno proslo i pregazilo ga, ostala mu je ta stara slava i to sto je uvek radio u klubovia sa neogranicenim budzetima pa je osvajao domace lige i kupove kao na traci. Taj njihov drim tim ce vrlo brzo da se raspadne  kao i sto se Armani raspadao svake godine do sada. Ubice ih sujeta, razjebace svlacionicu i bice gomila privatnika koji igraju za statistiku. Nije ovo Madrid gde to moze da se izbegne, ovo je Srbija gde je mentalitet takav. Dobric, Lazic, Lazarevic, Mitrovic i Davidovac ce nam doneti titule, videcete. Ne pomaze tamo ni Bjeli, ni Kc ma ni Lebron. Dobro bi bilo pojuriti Jaku i Dzenkinsa pa da da vidimo da ce srce da pobedi pare, uvek!

  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Koja je svrha prebacivanja postova na tatu kada će tamo Kuper da napiše da je Bjelica platio partizanu da ga puste da igra kod njih. Isto kao sada i KC, žena mu se porodila pa više ne pravi problem a ni plata nije loša. 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Jedino što.ke brine je da komšije ne pokupe sudije u ABA ligi a to koga će od igrača dovseti je njihova stvar ine plaši me ič. Da se mi kompletiramo i treniramo kako treba pa da na parketu pokazemo da nije sve u parama, koje su pritom vrlo upitne i pitanje je koliko će biti redovno isplačivane. AVje najveći lazov na Balkanu a Žoc se namiruje na drugoj strani tako da kad zakasni prvo plačanje eto raspada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Nedović na izlaznim vratima Panatinaikosa, trener ga otpisao

 

„Prifitis ne juri da po svaku cenu zadrži Srbina u timu Panatinaikosa, jer je oprezan, kako zbog njegovoj sklonosti povredama, tako i zbog toga što smatra da je Nedović previše mekan za današnje zahteve Evrolige“, piše grčki portal „top10.gr“.

 

 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, K.Dot said:

Koja je svrha prebacivanja postova na tatu kada će tamo Kuper da napiše da je Bjelica platio partizanu da ga puste da igra kod njih. Isto kao sada i KC, žena mu se porodila pa više ne pravi problem a ni plata nije loša. 

 

Šta će ga sprečiti da to isto ovde napiše? Ima ljudi koji ovaj ili grobarski topik čitaju mimo patkometrije. 

 

Sve na tatu pa se tamo peglamo cigani vs. grobAVri :s_d:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Cigani moraju prihvatiti realnost, prosto stvari u ovdasnjim uslovimane idu normalnim tokovima, gde nema uticaja pravog privatnog kapitala dolazimo do iskrivljenih slika, kojima samo treba dodati navijacku subjektivnost u slucaju zvezda/kkp sportskih odnosa, rezultata, prepucavanja.

Nista ovde nema bez mesanja onih najgorih, politikantskih strasti i kombinacija, nije da je bilo mnogo drugacije decenijama unazad, a uvek su odredjeni interesi morali da se zadovolje, da se "obrati paznja" i na onog podredjenog u tom sizofrenom odnosu vecitih rivala.

Poenta sa kk Zvezda danas je videti sta nas pred noau sezonu ceka u klubu, definitivno Zoc nije dosao u "svoju kucu" da se rve u blatu i dobio je politicke garancije da ce imati ono sto zeli sad i odmah.

Zvezda ce postojati i posle naredne sezone, ukoliko za nas nema mesta uEl - ocigledno je zasto tako treba da bude, citaj finansija.

Idemo dalje, bice prica, bice borbe, nekad je i lakse podneti udarce iz ugla autsajdera sto do juce nismo bili.

Curak se okrene, u ovoj sredini i okolnostima tako je ocigledno "normalno".

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jović(Teo), Ivanović, Uskoković

Nedović, Avramović(koji mi se uopšte ne dopada), Lazić, Jaka...

Dobrić, Davidovac, Lazarević

White, Mitrović, Simonović, Simonović Mega ako da Miško, Todorović...

Štimac(praštajte, ne mogu da se setim nekog domaćeg centra), Kuzmić, Miletić (ako ne bude imao mesta kod šeika)...

 

Naravno, ne svi ovi igrači, ali od svih dostupnih napraviti tim, ima tu sigurno još domaćih koji bi se uklopili u Radonjinu filozofiju. Na centru smo baš tanki, ali jbg Kuzmara će da eksplodira 🤣. Naravno, obavezno dati šansu nekom mladom igraču.

Čak mi je krivo što je došao ovaj White. Pošto nam je ovo poslednja EL u nekom sledećem periodu, bilo bi odlično da je odigramo sa skroz domaćom(regionalnom) postavom bez stranaca, sa igračima po ukusu trenera, u poziciji underdoga. Mislim da bi uživali u košarci, u borbenosti, bez pretplaćenih stranaca(ovde bi najviše koštali Nedović i Jović(Teo), ali oni i nisu realni). Možda ne bi osvojili titule, ali znam da bi dali srce ne teren. 

Ja sezonsku ionako kupujem ko god da dođe, ali za ovakav neki tim ne bih žalio ni sekund.

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, Hugo Punch said:

Kakav bre Miletic 🙂 Pa tog povetarac oduva, izgleda kao strasilo... ajde bre...

Samo iz razloga što smo na toj poziciji baš deficitarni sa domaćim igračima, a pre bih gledao našeg mladog centra koji se bori, nego Gista koji se vuče po terenu kao baba za platu od 1 milion evra.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...