Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, n4l1m said:

ja sam nekoliko puta izvrcao skocni zglob i kidao ligamente, poslednji put mi je i pukao vrh lateralanog maleolusa

znaci da treba da smrsas 😁

Salu na stranu, nije decko sad u gipsu ceo hvala Bogu, mlad je, nije suterska ruka ako se ne varam, tako da malo optimizma, nije na odmet 🤗

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Šarac said:

Sta bre nema potrebe, pa licitira se vec sa duzinom oporavka,mora se dovesti, sta misle itd.cak je neko napisao nadam se da ga nece oterati zbog ovoga a bas me zanima koga smo mi to oterali iz kluba zbog povrede.

Covicu se ima hiljadu stvari zameriti ali se uvek prema svim povredjenim igracima ponasao vise nego fer.

• Like 11
Posted

Jbt koliko specijalista ortopedije i fizikalne medicine na forumu. Svi znaju koliko se pauzira. Ajde ne prdite vise, pozelite decku brz oporavak a ne licitirajte sa pesimisticnim prognozama.

1 hour ago, Storm said:

Jbg to je nba. Kod nas se u juniorima za hvatanje obruca prilikom zakucavanja dobija vaspitna.

Uvek mi se sralo od takvih trenera. 

• Like 1
Posted

Sa RSB-a info od nekog forumasa, pominje se ista pauza kao u vesti na sajtu kluba ali sa jos nekim detaljima 

Polomljena podlaktica, 6 nedelja minimum. Informacija 100%
Operisan je odmah. Deblja kost je samo naprsla a ona tanja je dislocirana.

Posted (edited)

Htedoh reci da je mozda podlaktica, i koliko god to neumesno zvucalo, da je ipak bolje nego prelom zgloba. Lakse se sastavlja operativno, i brze ce zarasti jer je imobiizacija jednostavnija. Drzi se momcino eto tebe do kraja novembra na terenu, bas me je kupio od kako je dosao u klub💪

A Pao je takvo smece od kluba, da ja reci nemam.Dabogda se ugasili i propali zajedno sa narkomancinom na celu😤

Edited by Gudura
  • Like 6
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Nate said:

Jbt koliko specijalista ortopedije i fizikalne medicine na forumu. Svi znaju koliko se pauzira. Ajde ne prdite vise, pozelite decku brz oporavak a ne licitirajte sa pesimisticnim prognozama.

Uvek mi se sralo od takvih trenera. 

Ja rekoh 6 nedelja plus fizikalna, pa kada bude spreman, klub objavio 6 nedelja, Ne znam sta sam prdeo, ali sam vec dolazio u kontakt sa tim povredama, pa se nadam da sam se bar lepo isprdeo. Ocigledno da ce se vratiti u novembru ili do NG.

• Like 1
Posted

Koliko mudonja i boraca imamo u timu, verujem da ćemo biti kao sat kada se bude odlučivalo o trofejima. Da li će to biti dovoljno ne znam, ali sam spokojan jer ćemo skupo prodati kožu i znam da će svi dati 200% sebe.

Brzo oporavak Vajtu pa da se zajedno radujemo pobedama!

• Like 3
Posted
48 minutes ago, BojanaCZV said:

znaci da treba da smrsas 😁

Salu na stranu, nije decko sad u gipsu ceo hvala Bogu, mlad je, nije suterska ruka ako se ne varam, tako da malo optimizma, nije na odmet 🤗

povuci rijec!😠

nije do toga, ja iam 100kg na 2m, a tada sam imao 95kg pa i manje.. nego imam slabe zglobove, clanci su mi tanji nego kod 90% zena, tako da je za mene opasno i kad zapnem za liniju..😁

• Ha-ha 7
Posted

Ako bude White u novembru spreman, to je super vest , kako je izgledalo

Malo o tekmi

Kalina je Kalina , licno meni je Dzoni ostavio super utisak i mislim da ima kvalitet za EL nivo . Sad mozda ja nisam sve ispatio kako treba al meni je recimo i Kuzmic bio skroz korektnan na ovom nivou, nije on nikad bio neko ko ce dati 20+ al ono par zicera, bacanja, po meni korektna odbrana, moze i on da odigra 15 -tak korektnih EL minuta. Tacno nam fali jos jedan korektan centar. Cirbes je bivsi igrac, Luka mozda i nije, al smo generalno jako zajebana ekipica

• Like 4
Posted

Ova ekipa mi se svidjala i na papiru, ali kad sam pustio snimak i video ih sve zajedno prosto sam odusevljen. Ova ekipa ima neki dobar vajb, a za mene najvaznije koliko je ovo inteligentan skup igraca. 

Ne treba biti genije pa reci da su Ivanovic i Kalinic brutalna pojacanja. Domaci igraci koji znaju kosarke i toliko su inteligentni, to je neprocenjivo za nas. Takodje Luka ce biti dobro pojacanje. Njegov bbal iq je uvek bio vrhunski i ovde ce doci do izrazaja vise nego bilo gde drugde. Mislim da cemo dobiti vrlo pristojnu sezonu od njega. Kad vidim kako on i Kalina igraju neki give n go u reketu pored 4 protivnicka igraca puno mi srce. Te inteligencije u ekipi nije bilo prethodnih sezona. 

Ovo sto se desilo sa Whiteom je sranje, ali sta je tu je. Da gledamo pozitivnu stranu, a to je da nije toliko losa povreda koliko je mogla da bude, a Lazarevic ce imati vise prostora i ocekujem da ga iskoristi.

Jedva cekam da krene sezona. Ovo ce biti ekipa koju ce biti uzivanje gledati i na +30 u ABA ligi.

• Like 23
  • Love 2
  • Thanks 2
Posted

Ne mogu da se otmem utisku da bi nam jos jedan bek legao kao budali samar.

Sad sam skontao da je Zoran Dragic slobodan i da bi mogao jos dosta da pruzi nekih 15tak minuta kao zamena za Holinsa, a maltene je domaci igrac i sigurno bi se lako ukopio u ovu fajtersku ekipu, jer mu je i temperament takav. Verujem da bi uz pristojnu ponudu peske krenuo za Beograd

Posted

Nisam mogao da gledam danas.

Sad i ne znam da li da vratim i odgledam 🥴

Hvala Bogu da nije kako je moglo biti.

Naklon do poda Marku Pesicu i Kariju. Carevi

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...