ćušpajz Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 e jebiga gde u 3 popodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 2 minutes ago, oubrevo. said: e jebiga gde u 3 popodne Pa u 20h igraju nogometaši, da se ne bi preklapali...naravno nidje veze. Koga jedva cekate da vidite u crveno-beloj opremi? Ja Ivanovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 to je u subotu ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: to je u subotu ne? Bum proveril...Toćno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Koga jedva cekate da vidite u crveno-beloj opremi? Ja Ivanovica. Ja jedva čekam da ne vidim Simonovića na terenu, jer ako ga sa ovom gužvom na toj poziciji Radonja digne soproštenjem ...ebalismoježa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 37 minutes ago, Gudura said: Drugari pitanje za one koji su menjali proslogodisnje sezonske: Jel ima numeracije sedista u Areni, ili kao prosle godine samo ulaz i strana? Sve isto kao i prosle godine, softver ti sam odredi ulaz u Areni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ja jedva čekam da vidim tu centarsku mađiju naša tri asa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 svaki ce igrati po 13 minuta, tacno toliko mogu da izdrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 13 minutes ago, Haggard said: svaki ce igrati po 13 minuta, tacno toliko mogu da izdrze. Ajde ajde...gore glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Možda je uslov (zero points) za pojavljivanje negativan, ali je društvo sa liste više od komplimenta za Lazu i Đenku 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 djenka dise za vratom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Laza bi mogao bar do drugog mjesta poslije ove sezone. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарић Т. Живадин Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 53 minutes ago, TJ64 said: Шта је чудно кад смо државни пројекат? 😄 Не знам куме за државни пројекат,али Цирбес купио Мечку за "project car"...Не планира он из БГ скоро 🙄 53 minutes ago, TJ64 said: Шта је чудно кад смо државни пројекат? 😄 Не знам куме за државни пројекат,али Цирбес купио Мечку за "project car"...Не планира он из БГ скоро 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ono sto cuh, da Cirbes pocinje sezonu sa nama i igra za dz dok ne nadjemo centra. Niko ni rec da je Kalina podpredsednik udruzenja igraca Eurolige 🙂 . Uskacemo sa svim cipovima kada katuju Mirotica 🤣 (ovo je sala da se ne shvati ozbiljno, pa da ispadnem u novine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Niko ni rec da je Kalina podpredsednik udruzenja igraca Eurolige 🙂 . hoce li biti banana za jutarnji trening, zna li se sta? 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 50 minutes ago, Crni said: Pa u 20h igraju nogometaši, da se ne bi preklapali...naravno nidje veze. Koga jedva cekate da vidite u crveno-beloj opremi? Ja Ivanovica. Bogami i ja ali i Kalinu. Teška odluka koga više, možda za mrvicu Đonija možda zato što sam ga oduvijek želio vidjeti u našem dresu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Dzoni i Kalina. Ne mogu da docekam. Time potiskujem da nemamo centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 lm, sto se kaze, sa ove distance, mogu da potpisem da lesor nije ni bio u bg, vec da je one cevape postavio na nagovor zalizanog(sad dal mu je zalizani to slikao i poslao, il je to lesor od ranije imao u telefonu manje je bitno), plus je zalizani i preko onog grka pustio onaj twit na foru da ga satro trazi i partizan, kako bi mi brze bolje pristali na lesorove uslove.. ne kazem da su nasi to prozreli, pa nisu zagrizli, vec jednostavno nece da daju vise od nekog minimalca za takvog igraca, sve i po cenu da se udje sa cirbesom u sezonu, kao sto ce se i uci.. :poaro: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 2 hours ago, quentin said: Laza bi mogao bar do drugog mjesta poslije ove sezone. ne znam u kakvoj su formi Kurbanov i Balbaj, ali ni prvo mesto vise nije nedostizno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 (edited) Koja smo mi exkluziva od EL kluba...ladno imamo centra koji igra za ,,dž''. Sa druge strane onda i ne možemo mnogo da mu zakeramo..šta bi mi za tu cenu...? win-win kombinacija. Edited September 8, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ako ništa drugo, naš novi centar neće moći da nas bat-uje. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 7 minutes ago, Sector said: Ako ništa drugo, naš novi centar neće moći da nas bat-uje. 🙂 Preuzeli smo model poslovanja 'bez ugovora', po ugledu na najboljeg menadzera u regionu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 8 hours ago, Wingwalker said: Nije problem što ekskluzive nema...ali ni krštenog centra nema u rosteru. Čak i da nas ukenja neka babaroga u majčicu na bratele nakon last cut-a, rizikujemo da tada već budemo u minusu prema nekom od konkurenata u Aba a za EL nikad nije kasno da se umire u lepoti postavke : ,,nema ovde stoka razlike rodjaci...''. Sad verovatno sledi neki post demistifikacije: ,, zategnuti Kuz i podgrejani Cirbonja su sasvim dovoljni za školovanje ABA boranie...". Jos gori scenario, provucemo se nekako prvih pet, sest kola. Struka proceni da pojacanje nije potrebno, potpisuje se cirbes do kraja sezone i raspadamo se oko bozica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ja sam za da Lessort dodje i da Zirbes ostane. Mnogo gotivni likovi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Pa ne biraju se centri po gotivnosti, maiku mu 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts