Don Dusko Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ne, ne bi, ali dobro. Ipak mislim da bi. Ne poznajes ti ciganliju ovde. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Flouters mi je nako, daj šta daš, opcija. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 13 minutes ago, Sector said: Jedan od omiljenih stranaca koji je igrao u Zvezdi. Aj da se ozvanici pa da nazdravim. Ja stvarno vise ne mogu da skontam kad trolujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 jos blazic i stime i pali se masina 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 11 minutes ago, pavijan2 said: Flouters mi je nako, daj šta daš, opcija. Ako bi bilo Flouters ili Markovic, ja sam za prvu opciju. Nije Nejt bio los u prvom mandatu, a posle je imao bolje partije u drugim klubovima kada se navikao na Evropu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: jos blazic i stime i pali se masina Blazic je avion za odredjene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ruku na srce, i ja bih voleo da iskopamo nekog novog, mladog mamojeba ili npr nekog novog Lorenca, ali jbg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 moze i djenka, nece se baci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Изгледа ништа од Нејта? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Just now, Гио94 said: Изгледа ништа од Нејта? 😂 Jok...puko im forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Just now, Hugo Punch said: Jok...puko im forum. Можда су се опет залетили...па да не искваре трансфер. Или то, или прво горе што сам навео... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 7 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: jos blazic i stime i pali se masina Jaka potpuno nepotreban, nadam se da nije u planu. Vlada samo umjesto Kuzmica, nije on za prvu peticu u ovim godinama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Mislim da Nate-om forum nije oduševljen čisto iz razloga što nije neko seksi ime, dok jedan deo nije oduševljen tolikim povratnicima. Ali evo, zamislite da Nate nikad pre nije igrao za nas. Da mu u CV ne stoji CZV, nego samo Millwaukee, Žalgiris, Maccabi, Unics. Mislim da bi tada raspoloženje na forumu bilo dosta drugačije. Ja bih bio zadovoljan njegovim dovođenjem. Za centra sam več govorio, da se tu ne brinem ko god da dođe. Ali bi voleo da se onda za tog beka trpača malo reskira i dovede neka NBA mačka u džaku 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Nejc je jedini sportista na planeti koji je flegmaticniji od Dede. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 1 minute ago, Everlook said: Nejc je jedini sportista na planeti koji je flegmaticniji od Dede. Smeje ti se Boriša. 2 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Gde je i šta radi Dion Tompson? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 9, 2021 Author Share Posted August 9, 2021 27 minutes ago, Гио94 said: Можда су се опет залетили...па да не искваре трансфер. Или то, или прво горе што сам навео... To se zove trčanje pred rudu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 4 minutes ago, pavijan2 said: Gde je i šta radi Dion Tompson? On ce na doselekciji u decembru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 17 minutes ago, L' Imperatore said: Mislim da Nate-om forum nije oduševljen čisto iz razloga što nije neko seksi ime, dok jedan deo nije oduševljen tolikim povratnicima. Ali evo, zamislite da Nate nikad pre nije igrao za nas. Da mu u CV ne stoji CZV, nego samo Millwaukee, Žalgiris, Maccabi, Unics. Mislim da bi tada raspoloženje na forumu bilo dosta drugačije. Ja bih bio zadovoljan njegovim dovođenjem. Za centra sam več govorio, da se tu ne brinem ko god da dođe. Ali bi voleo da se onda za tog beka trpača malo reskira i dovede neka NBA mačka u džaku Kakav CV,kakva imena.Hocu (hocemo) kvalitet, ne zanima me ni ime igraca ni liga iz koje dolazi. Nejta sam gledao kako se muci u Uniksu u EK prosle sezone,gledao sam ga i u Zvezdi i nije nam bila neka igra pod njegovom palicom. Pogledaj mu statistiku u Evropi,sve je bledji sto je jos gore,72% bacanja skorerski orijentisan plej...a veliki kamenjari Markovic i Jovic oko 69%... Ne znam da li ljudi shvataju kakav nama iskorak treba sledece sezone,ili top 8 ili pobediti Partizan u seriji.A ako Zeljko bude radio kako zna oni su (moze se diskotovati)top 8 el ekipa(racunajuci i van sportsku moc Partizai). Nejt ne donosi ni fajter stav ni kvalite za te zadatke. Na kraju krajeva ja ne vidim zasto ne mogu da se upare Markovic i Jovic jer su slicni a mogu Nejt i Ivanovic? Mi sveukupno imamo u rosteru jednog ipo igraca koju pravi sebi poene u EL->grubo gledano treba nam dobar asisttent i dobar floor general,to Nejt nije.... Kao slag na tortu dolazi to sto je stvarno opet polovni povratnik,el klub nema skauting tj skauting nam je lista 10 igraca i Misko.Ja sam ubedjen da na svakom forumu uvek budu bolja resenja od ovakvih. Zakljucak ovog kilometarakog upisa nije da je Nejt krs nego da on nama nije potreban kao prvi plej a ako je drugi onda znaci da je Ivanovic sto je opet tanko za nase ciljeve... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Fućka im se za tamnopute košarkaše, kad smo već kod toga, uklapa se u koncepciju, predlog za centra: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Tito, daj grafiku s vanilicom, nokom i bekcinom po zelji. Mozda i zalici na nesto ovaj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Izgleda da su se opet zaleteli sa informacijom. Jbn celo leto ista prica, u krug u krug. Boli me više mozak A koliko sam bio siguran posle Kaline, sada već mislim da je to psiho samo utisao malo masu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Pa bolje sto su se zaleteli, sta radovao si se Voltersu kao prvom pleju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 2 hours ago, Delija96 said: Na Rsb kazu da su sve prilike da nam je Volters novi\stari plej... idem da se roknem od muke Nije valjda? meni najbolji plej koji je igrao kod nas posle Williamsa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 11 minutes ago, bosMan_jr said: Pa bolje sto su se zaleteli, sta radovao si se Voltersu kao prvom pleju? Dobro je pa Volters nije Fica.Jbt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts