Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Just now, Kole91 said: Ne zato sto ne navija za Zvezdu nego zato sto pise picka ciganska i ostalo, imate vas forum pa tamo vredjajte ako vam se vredja, ako on ne dobije ban sa tim recnikom zasto bi ja? Na sta tacno mislis kad kazes "imate vas forum"? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: Na sta tacno mislis kad kazes "imate vas forum"? Vasu temu to sam hteo da kazem, dodje covek ovde i napise "picka ciganska" i mi treba da cutimo da ne bi bili kako ti kazes u kontra ritmu foruma? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 @Kooineeperk pičko grobarska 😄 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 3 minutes ago, Kole91 said: Vasu temu to sam hteo da kazem, dodje covek ovde i napise "picka ciganska" i mi treba da cutimo da ne bi bili kako ti kazes u kontra ritmu foruma? Auuuu decace, pa ti niti kapiras sta je on napisao, a ne kapiras ni sa koje strane brda ja mirisem cvece 😄 Ali ajde, to sve po strani, pogresi covek. Nego daleko vise zabrinjava cinjenica da ti mislis da su dve teme dva odvojena foruma, RSB i Avangarda, sta li vec? E sa tim stavom neces dugo. 🍻 3 minutes ago, Čvarkov said: @Kooineeperk pičko grobarska 😄 Moderacijoooooooo, report! Gledajte sta mi je reeeeeeekao! 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 @Kooineeperk Ja sam da izjavim da si dobar lik i da si dobrodošao kod nas, sad kad te odavde izbacuju! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 minute ago, realno *w said: @Kooineeperk Ja sam da izjavim da si dobar lik i da si dobrodošao kod nas, sad kad te odavde izbacuju! Mars u vasu nasu temu! 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 5 minutes ago, Kooineeperk said: Auuuu decace, pa ti niti kapiras sta je on napisao, a ne kapiras ni sa koje strane brda ja mirisem cvece 😄 Ali ajde, to sve po strani, pogresi covek. Nego daleko vise zabrinjava cinjenica da ti mislis da su dve teme dva odvojena foruma, RSB i Avangarda, sta li vec? E sa tim stavom neces dugo. 🍻 Moderacijoooooooo, report! Gledajte sta mi je reeeeeeekao! 😄 Ma ne pada mi na pamet da resavam vase rebuse, nije problem da dobijem ban moze i odma, imam zivot i mimo foruma za razliku od nekih. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 minute ago, Kole91 said: Ma ne pada mi na pamet da resavam vase rebuse, nije problem da dobijem ban moze i odma, imam zivot i mimo foruma za razliku od nekih. Zivot ne sme da ceka! Mi bez zivota, ostajmo ovde. 🍻 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Just now, Kooineeperk said: Zivot ne sme da ceka! Mi bez zivota, ostajmo ovde. 🍻 Ipak je debilu mesto u debilani! 👍🏻🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ajde više taj 1. septembar, pa da se ima života i van foruma. 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 minute ago, Kole91 said: Ipak je debilu mesto u debilani! 👍🏻🍻 Savrseno se slazem sa tobom! Odlicno si to rekao. Pozdravi nam pale drugove... poslali bi pljuge i vops, ali... Ma samo ih pozdravi! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 1 minute ago, Kooineeperk said: Savrseno se slazem sa tobom! Odlicno si to rekao. Pozdravi nam pale drugove... poslali bi pljuge i vops, ali... Ma samo ih pozdravi! Hocu deckic, nemas brige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ocigledno nisi skapirao da se goofy sprda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 2 minutes ago, Don Radonja said: Ocigledno nisi skapirao da se goofy sprda... Tu je i sliht brigada 👍🏻🤦🏼♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Jbt, jos je tu 😄 Nego, dok si jos tu imenjace (da jbt, Kole je i meni nadimak), sta jos imas da izjavis za javnost? 😄 Mozda udje u anale ovog foruma 😄 Bilo je nekih bisera koji su kratko trajali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Boze sacuvaj i sakloni Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 retko zalutao reklo bi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 41 minutes ago, realno *w said: @Kooineeperk Ja sam da izjavim da si dobar lik i da si dobrodošao kod nas, sad kad te odavde izbacuju! Placa porez redovno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 23 minutes ago, Kooineeperk said: Jbt, jos je tu 😄 Nego, dok si jos tu imenjace (da jbt, Kole je i meni nadimak), sta jos imas da izjavis za javnost? 😄 Mozda udje u anale ovog foruma 😄 Bilo je nekih bisera koji su kratko trajali. Funfact: niste imenjaci nego nadimenjaci. He he odoh za pobratimom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 @Kooineeperk e nasmeja me brate, živ bio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Brdžo vrati se sve ti je oprošteno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 @Kooineeperk mnogo se ti praviš finac od kad si skontao da je bankomat sa druge strane brda al' plakaćeš ti za nama 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 13 minutes ago, SunZero said: Brdžo vrati se sve ti je oprošteno Kod tetke je, ne moze da se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 5 hours ago, Kooineeperk said: Vozimo se brat i ja, on za volanom, a kad on vozi ja se ne brinem mnogo za voznju. Udje u nama dobro poznatu jednosmernu ulicu, kad ono dolazi nam u susret vozilo. Kaze on "vidi ovog ### ide u pogresnom smeru!", ja samo konstatujem klimanjem glave, sreca ipak da je siroka ulica pa se mimoisli. Vozimo jos par metara i brat ce "cekaj bre, ja vozim u pogresnom smeru!". A inace nam je super poznata ulica, cesto smo tuda prolazili, nista se nije menjalo u medjuvremenu. Naravoucenije: Ti mislis da je drug @goofy ovde zalutao, a zapravo sve su prilike da ce se pokazati da si to ti. (to ti onako, bratski skrecem paznju, kad vec rodjenom bratu nisam pomogao). Vozi Mujo autoputem kroz englesku i sluša radio. Spiker: "Neki ludak vozi autoputem u kontrasmeru!" Mrmlja Mujo u sebi: "Eh da je jedan, stotine!" 7 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Meni situacija deluje bas lose. Ukoliko ne potpisemo dva ozbiljna igraca u narednih 10 dana, pisi tamo jos jedan EL blamaz. Jos je komicnije ovo sa izbornom skupstinom. Jako neozbiljno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts