JPM Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Moguce, isto su nam servirali pricu da je Walden malte ne invalid, a evo uzeo ga Trinki bez razmisljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 1 minute ago, quentin said: Meni je baš izgledalo da su Radonja i Noko kliknuli. Mislim da je RSB priča izlazna strategija, jer očito nisu mogli da ga zadrže. U jednom trenutku su pisali i kako Dobrić ima "brojne nedostatke", kad je valjda postojala opasnost da zapali. Kiselo grožđe ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 4 minutes ago, Predragdjape said: Radonjicu ti li si? gospođa radonjić možda realnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Jurimo i Stefa Markovića. Ok, ali 33 godine plej bez suta, borac sto se uklapa kod Radonje ali nisam oduševljen. Svakako, manje je sklon povredama od Jovica ali ipak.. Edited July 16, 2021 by Misterija Organizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Aman pa ko će biti dvojka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) cudno mi je da za kalinu ocigledno mogla da se odresi kesa, a noka, koji verovatno kosta znacajno manje nismo uspeli da zadrzimo Edited July 16, 2021 by Takeshi_Kovacs 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ako je došao Jović, onda nam nedostaju samo startna dvojka i startni centar i pali se makina. Jović - Ivanović - (Uskoković) X - Dobrić - Lazić Kalinić - Davidovac - Lazarević White - Mitrović - (Simonović) X - Kuzmić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 10 minutes ago, Predragdjape said: Radonjicu ti li si? Nazalost nije...a bilo je nevernika!! Nevernice ti li si?? 😁 Meni je dovoljno da znam... On: Krvava kolena Offfff: preplacivanje raspalih stranaca, sin, zet itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ako je Jović završen nema ama baš nikakvog smisla da se juri Pefi, više smisla ima bukvalno bilo šta drugo pa i vraćanje Fiće iz penzije. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, oubrevo. said: ja sam na džeroma pomislio Ujedno i jedini sa liste koga bih voleo da vidim. Meni je jos od koledza delovao kao undersized za NBA, ali da bi bio vrhunski za Evropu. Ove ostale bas ne mirisem, redom igraci upitnog IQ-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ljudi dzaba Jovici i mitske zveri na 5 ako se u budzet ne ubrizga 7 miliona i ne potpise Bjelica. Pa nismo mi gubavi da ne mozemo da mastamo o kamionima i avionima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je došao Jović, onda nam nedostaju samo startna dvojka i startni centar i pali se makina. Jović - Ivanović - (Uskoković) X - Dobrić - Lazić Kalinić - Davidovac - Lazarević White - Mitrović - (Simonović) X - Kuzmić Ako se pogode dva X igraca, sa Radonjom na klupi, ovo potencijalno deluje kao neka Zalgiris prica iz prethodnih sezona. Dobra domaca osnova, ratnicka ekipa, uz 2,3 kvalitetna stranca + odlicno vodjena sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, The Seventh Seal said: Ako se pogode dva X igraca, sa Radonjom na klupi, ovo potencijalno deluje kao neka Zalgiris prica iz prethodnih sezona. Dobra domaca osnova, ratnicka ekipa, uz 2,3 kvalitetna stranca + odlicno vodjena sa klupe. Baš ovo i ja razmišljam. Mislim da će X igrači morati da budu neki sa "dosta poena u rukama". Znači nikakve polovne kombinacije, nego igrači koji imaju visok plafon. Ovaj "radnički" deo ekipe je sastavljen vrhunski, sad malo umetnici. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je došao Jović, onda nam nedostaju samo startna dvojka i startni centar i pali se makina. Jović - Ivanović - (Uskoković) X - Dobrić - Lazić Kalinić - Davidovac - Lazarević White - Mitrović - (Simonović) X - Kuzmić Kakav sad Simonović? Napio sam se u grad kad sam čuo da je otišao u penziju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Baš ovo i ja razmišljam. Mislim da će X igrači morati da budu neki sa "dosta poena u rukama". Znači nikakve polovne kombinacije, nego igrači koji imaju visok plafon. Ovaj "radnički" deo ekipe je sastavljen vrhunski, sad malo umetnici. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Nesto mi se cini Udaric 😄 sto bi Vila rekla. Al obzirom da ja nikad ne pogodim, verujem da i sad masim 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Greg Monroe tek nije centar po Radonjićevom ukusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Betolingar Misdongard said: Greg Monroe tek nije centar po Radonjićevom ukusu. zato ga je doveo u bajern onomad? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Nisam za Jovica,ako imamo kesa,mozemo i bolje od njega. Edited July 16, 2021 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 6 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: zato ga je doveo u bajern onomad? Da zavara trag 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 7 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Greg Monroe tek nije centar po Radonjićevom ukusu. Ko je to po Radonjićevom ukusu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Godinama gledate Radonjića i još ne vidite da mu je prevashodno stalo da igra sa domaćim igračima. Ne zaluđujte se da će biti 5-6 stranaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Just now, Kankkunen said: Ko je to po Radonjićevom ukusu? Jaiteh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 8 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: zato ga je doveo u bajern onomad? Zaboravio sam na to. Ne znam, meni Monroe nije toliko dominantan u EL. Jeste dobar napadač, ali ne igra odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) 3 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Zaboravio sam na to. Ne znam, meni Monroe nije toliko dominantan u EL. Jeste dobar napadač, ali ne igra odbranu. bolji od bobija u tom smislu edit mada sad gledam, igrao je jako malo i tekmi i minuta prošle sezone u el moraću više da pratim euroleague Edited July 16, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts